• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bebım bebegım de 7haftasında dun kalbını duyduk ama bu sabah adet kanaması gıbı kanamam oldu koyu lekelı ve pıhtılı çok şükür bebeğimde bişi yok . Progestan ıle ıgne vurdu . Sizin durumlar nasıl kanama durumu
Canım, benim kanamam 2 gün sürdü, şuanda yok çok şukür. ama kuzenimde de aynısı olmuştu 1,5 ay sürmüştu kanaması. ama bebegini sağlıkla aldı kucagina.

kızlar 1kadin1erkek dizisinin 1.sezon 1.bölümünü izlerken cok keyif aldım. hamilelik konusunu işlemişler. gebelik hormonu eykisiyle duygusallaştigım anda izledim, bana iyi geldi :)

Çok yemekten konu açılınca sormak istedim kilo alımı ne alemde hemen hemen hamile kalışımız aynı merak ettim. 8 haftaya yeni girdik ama ben 1 kilo 100 gr. aldım bile normal mi acaba çok mu. Bazı insanlar ilk 4 ay hiç kilo almıyorlarmış
ben 2 kilo aldim malesef, ama agzima bir seyler attikca mide bulantim geciyor. bu da kilo almama neden oldu. bir de gazin etkisiyle pantalonlarimin önünü kapatamiyorum malesef. hic boyle planlamamistim :(

ben 2 kilo aldim malesef, ama agzima bir seyler attikca mide bulantim geciyor. bu da kilo almama neden oldu. bir de gazin etkisiyle pantalonlarimin önünü kapatamiyorum malesef. hic boyle planlamamistim :KK43:

Bulantı geçtikçe düzene girecektir yeme- içme üzülme. Gaz, kabızlık bende o dertlerden çekiyorum. 2 bazen 3 günde bir wcye çıktığım oluyor. Doktor akşamdan suya kayısı koy sabah aç karnına suyu iç kayısıyı da ye dedi. Yapabilirsen işe yarıyor. Bu sıralar erik te kabızlığıma iyi geliyor.

Selam kızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydum sonunda. Çok çok mutlu oldum hatta kistim küçülmeye de başlamış belkide yok olur kim bilir. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
gozun aydin cnm. darısı bekleyenlerin başına

Alıntı yapmayı beceremedim
evet benim de sancim oluyor ara ara ilk 3 ay normal galiba , ve acayip şişkinliğim var ben de şimdiden kiyafetlerime sigamiyorum , kilo almadım ama göbek kısmı rahatsız ediyor

Konu sahibi bilgilerimi burdanda ozelinizede yolladim ama listede yokum eklermisiniz?

Bugün yine beta hcg yapıldı 209 dan 396 ya çıkmış salidan perşembeye her şey yolunda çarşamba keseye bakalim dedi. Kaç haftalik tahmini doğum tarihi vs.o zaman bakilacak sanırım.

Gözükür kuzum hemde çok rahat gözükür
Cok şükür gördük keseceği Rabbim herkeze hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

bende 5+3 te gittim ilk. vajinal ultrason yapti. hem kese hemde yolk sac gözüktü. ama benimki erken döllenme oldugu icin yolk gözüktü, herkeste gözükmüyor bu kadar erken. buyuk ihtimalle sadece kese gözükecektir. bol şans canım
Evet vijinal yaptı cok şükür keseyi gördük inş sıra kalbimizin atmasında

Back