- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu pazartesi duyduk canimkalp atimlarinizi kac gunlukken duydunuz kizlar.
beni sali çağırmıştı kalp icin erken neden cagiriyo.yarin gideceğim bende insallah duyariz.Bu pazartesi duyduk canim
Duyarsiniz Insallah annesibeni sali çağırmıştı kalp icin erken neden cagiriyo.yarin gideceğim bende insallah duyariz.
sezeryanliyim ama ssvd icin israrciyim.Kizlar daha once normal dogum yapan var mi aramizda
insallah canım. yarin guzel.bir poz ve kalp atımını goruruz.Duy
Duyarsiniz Insallah annesi
Amiiiiiiiin inşallah:) biz geçen hafta gittik duyamadık dedi ki salı günü duyamazsak vajinal muayene yapıcam, çok şükür gerek kalmadı
İnşallah sende gerek kalmadan duyarsın
Bende halsizim belki mevsim değişikliği de bir yandan etkiliyordur , Allah sağlıkla nasip etsin hepimize inşallahBen aynen öyleyim halsizim her yerim ağrıyor hep uyuyasim var
Yarina bi kalp atisi randevusu da benden :) ins hayirli haberler aliriz
slm bende ev işinde yoruluyorum ya yatmak boşvermek mi doğru yoksa ev işi yapmak mı ya oğlumda var benim dağıtıyor.derslerimde varrrAs
mumkun degil.cocuklara kahvalti kiyafet degis evi topla yemek yap ve bakiciya birakip okula kostur aksam cikista park ve ayni seyler.onlar uyumadan gozumu kirpamiyorum.bahar yorgunlugu yasadim ben ama dinlenmek mi hayir.tahlillerinizi yaptirin bir sorun yoksa bedeninizi dinleyin ve dinlenin demekki ihtiyac var
kızlar günaydın benim moralim bozuk.
tahlil sonuçlarım sisteme düşmüş idrar yolunda iltihaplanma çıktı
ben ne yapıcam şimdi kızlar yaa
hayatımda daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyler. hiçbir belirtimde yoktu. napıcam ben napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? bir yandan da 4 gündür faranjitim boğazlarım berbat. yarın kontrolüm var. daha bebeğin kalp atışlarını duymadan bu olanlar nedir
bendede duygusallık hat safhada ama henuz mide bulantısı yok net yani normal mi 5+4 haftalığım kalbı haftaya duycam İNŞALLAHBenimde Allah nasip ederse dogum tarihimiz ayni ben de okadar sinirli ve gerginim ki agliyorum olur olmaz seylere kalp atışını duydunuz mu
Ybendede bariz yok yani ara ara hafif oluyor ama ettkilemiyor normal mi.........???Benim de yarına kalp atışı randevum var inşallah hayırlısı ile duyarız :) Bende hiç mide bulantısı olmadı 8. haftadan sonra başlamaz heralde
idrar yollarında iltihaplanma hamilelikte çok normal bir şey. Moralini bozmana hiç gerek yok Allah daha büyük rahatsızlık vermesin hemen geçer o sıkıntı olmaz :) Geçmiş olsunn
bendede duygusallık hat safhada ama henuz mide bulantısı yok net yani normal mi 5+4 haftalığım kalbı haftaya duycam İNŞALLAH
Haber ver mutlakayarin 9. 20 de canim randevum
bugun benim mide bulantilarim yine tavan yapti kizlar. nasil kestiniz bulantılarınızı. okulda zorlanıyorum. sicaklar artti. zaten ates var. patlayacagim sicaktan.
kalp atimlarinizi kac gunlukken duydunuz kizlar.
Kizlar daha once normal dogum yapan var mi aramizda
Kizlar yerlesme kanamaniz oldu mu kacinci haftada oldu
Ybendede bariz yok yani ara ara hafif oluyor ama ettkilemiyor normal mi.........???