• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu günlerin kıymetini bilin yorgunluk uykusuzluk neymiş doğumdan sonra anlarsınız 4+3 haftalık hamileyim , ablası 3 yaşında

Amiiiiiiiin inşallah:) biz geçen hafta gittik duyamadık dedi ki salı günü duyamazsak vajinal muayene yapıcam, çok şükür gerek kalmadı
İnşallah sende gerek kalmadan duyarsın

İnşallah canım ya bende miniğimin saglikla benimle olduğunu öğrenirim

As
mumkun degil.cocuklara kahvalti kiyafet degis evi topla yemek yap ve bakiciya birakip okula kostur aksam cikista park ve ayni seyler.onlar uyumadan gozumu kirpamiyorum.bahar yorgunlugu yasadim ben ama dinlenmek mi hayir.tahlillerinizi yaptirin bir sorun yoksa bedeninizi dinleyin ve dinlenin demekki ihtiyac var
slm bende ev işinde yoruluyorum ya yatmak boşvermek mi doğru yoksa ev işi yapmak mı ya oğlumda var benim dağıtıyor.derslerimde varrr

kızlar günaydın benim moralim bozuk.
tahlil sonuçlarım sisteme düşmüş idrar yolunda iltihaplanma çıktı
ben ne yapıcam şimdi kızlar yaa :KK61:

hayatımda daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyler. hiçbir belirtimde yoktu. napıcam ben napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? bir yandan da 4 gündür faranjitim boğazlarım berbat. yarın kontrolüm var. daha bebeğin kalp atışlarını duymadan bu olanlar nedir :KK61:

idrar yollarında iltihaplanma hamilelikte çok normal bir şey. Moralini bozmana hiç gerek yok Allah daha büyük rahatsızlık vermesin hemen geçer o sıkıntı olmaz :) Geçmiş olsunn

Benimde Allah nasip ederse dogum tarihimiz ayni ben de okadar sinirli ve gerginim ki agliyorum olur olmaz seylere kalp atışını duydunuz mu
bendede duygusallık hat safhada ama henuz mide bulantısı yok net yani normal mi 5+4 haftalığım kalbı haftaya duycam İNŞALLAH

bendede duygusallık hat safhada ama henuz mide bulantısı yok net yani normal mi 5+4 haftalığım kalbı haftaya duycam İNŞALLAH

Bende de mide bulantısı olmadi benimde 7+0 goguslerim çok acıyor ayaklarim üşüyor bide hafif akıntı başka belirti olmadi gerginlik sinir de hepsinden beteri ama

yarin 9. 20 de canim randevum
Haber ver mutlaka

bugun benim mide bulantilarim yine tavan yapti kizlar. nasil kestiniz bulantılarınızı. okulda zorlanıyorum. sicaklar artti. zaten ates var. patlayacagim sicaktan.

Bende ogurecek gibi oluyorum hep ama daha iyiyim folikte cok etkiliyor onu aksam icicem artik

kalp atimlarinizi kac gunlukken duydunuz kizlar.

6+5 de duydum ben cok minicikti

Kizlar daha once normal dogum yapan var mi aramizda

Ben 4250 ile normal yaptim

Kizlar yerlesme kanamaniz oldu mu kacinci haftada oldu

Benim oldu akintiyla beraber gelmisti adet gunumu ya gecmeden bi gun once yada iki gun sonra tam hatirlamiyorum.

Ybendede bariz yok yani ara ara hafif oluyor ama ettkilemiyor normal mi.........???

Normaldir bence her hamilenin midesi bulanacak değil ya. Bazı insanlar rahat geçiriyor. Benim hiç bulanmadı. Bitek kahverengi lekelenmem oldu progestan kullanıyorum. Yarın kalp atışını duyunca hayırlısı ile onu da bırakacağım inşallah.

Back