• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim de yarına kalp atışı randevum var inşallah hayırlısı ile duyarız :) Bende hiç mide bulantısı olmadı 8. haftadan sonra başlamaz heralde:dua:
Şimdiye kadar bulanmadıysa bulmanmaz canım
Genelde 6.haftada baslıyor
Benimde şükür bulanmadı sadece yemeği cok kaçırınca bulantı geliyor ama çok yediğimden ötürü o da

Şimdiye kadar bulanmadıysa bulmanmaz canım
Genelde 6.haftada baslıyor
Benimde şükür bulanmadı sadece yemeği cok kaçırınca bulantı geliyor ama çok yediğimden ötürü o da

Çok yemekten konu açılınca sormak istedim kilo alımı ne alemde hemen hemen hamile kalışımız aynı merak ettim. 8 haftaya yeni girdik ama ben 1 kilo 100 gr. aldım bile normal mi acaba çok mu. Bazı insanlar ilk 4 ay hiç kilo almıyorlarmış

Çok yemekten konu açılınca sormak istedim kilo alımı ne alemde hemen hemen hamile kalışımız aynı merak ettim. 8 haftaya yeni girdik ama ben 1 kilo 100 gr. aldım bile normal mi acaba çok mu. Bazı insanlar ilk 4 ay hiç kilo almıyorlarmış
Zayıfsanız bücut ihtiyaç duydugu için alıyormus ben öyle duydum ki aldım da 2 kilo bi kaç hafta önce tartılmıstım daha da aldım mı bilmiyorum açıkçası istemiyorum çok almak ama bazen durduramıyorum yerken kendimi. Bir ara mide bulantısı vardı o ara cok yiyemedim tiksindim

Zayıfsanız bücut ihtiyaç duydugu için alıyormus ben öyle duydum ki aldım da 2 kilo bi kaç hafta önce tartılmıstım daha da aldım mı bilmiyorum açıkçası istemiyorum çok almak ama bazen durduramıyorum yerken kendimi. Bir ara mide bulantısı vardı o ara cok yiyemedim tiksindim

49,5 kilo hamile kaldım. Şuan 50,6 çıkıyor. Bende doktorum 12 kilo ideal, en fazla 15 kilo al dediği için evham yapıyorum. Hayırlısı artık. Sağlıklı olsunlar da bir şekilde veririz hırs yapıp

2 2306 canım kaç haftalıksın

B Belkibiumut imza da olan haftalık sat a göre... ama bu p.tesi doktora gittiğimde 7+3 demişti.
Artık kaç haftalık olduğumu bende bilmiyorum inan şaşırdım. :D

Bende dün öğrendim hamile olduğumu 2018 in ilk annelerinden olucaz galiba:)

E Englishteachersdf Hayırlı olsun, hoş geldiniz :)

2 2306 bulantim sagolsun geldi tekrardan

TurkuazM TurkuazM malesef beni de yoklayıp duruyor arada bi.
Misal düne kadar çok kötü idim.
Bugün çok şükür iyiyim.
Anlasilan Belli olmuyor ne zaman gelip gideceği .. :/

Hayirli olsun ocak basi ben gorunuyorum ilk anne ben olucam gibim :))))))

Benimde 1 Ocak olarak görünüyor.
Ama takvimin tıpa tıp tutacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle Araliga geçerim.:)

Ocak anneleri arasına nasip olursa ben de katılıyorum :anneadayı::KK36:

Ayisigim71 Ayisigim71 Hayırlı olmuş olsun, hoş geldiniz. :))))

49,5 kilo hamile kaldım. Şuan 50,6 çıkıyor. Bende doktorum 12 kilo ideal, en fazla 15 kilo al dediği için evham yapıyorum. Hayırlısı artık. Sağlıklı olsunlar da bir şekilde veririz hırs yapıp

Artemiss_ Artemiss_ aaa bende 48.5 ile hamile kalmıştım. 1 hafta incir , kaysi , ceviz , mısır gevreği, süt fln yedim. 50 oldum.
Suan hiçbirini de yemiyorum dahasi yiyemiyorum midem almıyor.
Geçen p.tesi dartildigim da 50.5 ti :KK70:

B Belkibiumut imza da olan haftalık sat a göre... ama bu p.tesi doktora gittiğimde 7+3 demişti.
Artık kaç haftalık olduğumu bende bilmiyorum inan şaşırdım. :KK70:

E Englishteachersdf Hayırlı olsun, hoş geldiniz :)

TurkuazM TurkuazM malesef beni de yoklayıp duruyor arada bi.
Misal düne kadar çok kötü idim.
Bugün çok şükür iyiyim.
Anlasilan Belli olmuyor ne zaman gelip gideceği .. :/

Benimde 1 Ocak olarak görünüyor.
Ama takvimin tıpa tıp tutacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle Araliga geçerim.:)

Ayisigim71 Ayisigim71 Hayırlı olmuş olsun, hoş geldiniz. :))))

Aaa aramizda 1 gun var ins ocak olur araligi sevmiyorum

Arkadaşlar bu siteye ne olmuş benim kafam karıştııııııuıı

Ne olmuş ki??

Ben yemiyorum canım neden sordun?

Ya hamilelik sürecinde ayva yenilmesi tavsiye edilmişti de..
Bende ayva alıyorum.
Arada bi yiyorum. Unutuyorum bazen yemeyi ama aklıma geldikçe yiyorum.
Bu mevsimde bulmak zor.
Benim gibi inat edip arayisa giren oldu mu merak ettimdi. :)

Ne olmuş ki??

Ya hamilelik sürecinde ayva yenilmesi tavsiye edilmişti de..
Bende ayva alıyorum.
Arada bi yiyorum. Unutuyorum bazen yemeyi ama aklıma geldikçe yiyorum.
Bu mevsimde bulmak zor.
Benim gibi inat edip arayisa giren oldu mu merak ettimdi. :)
Kızı olan ayva yediği zaman güzel olur derler ben bir tek onu duydum ayva ile ilgili. Baska neye iyi geliyor bilmiyorum:)

Bende de mide bulantısı olmadi benimde 7+0 goguslerim çok acıyor ayaklarim üşüyor bide hafif akıntı başka belirti olmadi gerginlik sinir de hepsinden beteri ama
Bendede Göğüs acısı var Üşüme ama gergin değilim tam tersi cok rahatım

Normaldir bence her hamilenin midesi bulanacak değil ya. Bazı insanlar rahat geçiriyor. Benim hiç bulanmadı. Bitek kahverengi lekelenmem oldu progestan kullanıyorum. Yarın kalp atışını duyunca hayırlısı ile onu da bırakacağım inşallah.
Hep aynı haftalarda aynı belirtiler içindeyim benim çok az lekelenmem oldu bende ilaç kullanıyorum

Birşey soracağım. Benim bebeğimin kalp atışları var ama doktor bize duyurmadı. Kendi dedi var diye. Normal mi?

Hoşbulduk çok teşekkür ederim ;) başlığa ilerleyen zamanlarda insallah kız mı erkek mi yazıcam çünkü henüz miniciğiz :)

Back