- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
Bizim konu buraya mi tasinmis nolmus.
Birleştirildi galiba bence iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim konu buraya mi tasinmis nolmus.
Maşallah allah artırsınHamilelik takvimleri gözükmeye başladı. çok güzell:)))))
Aminn hepimizin inşallah:)Maşallah allah artırsın
kızlar günaydın benim moralim bozuk.
tahlil sonuçlarım sisteme düşmüş idrar yolunda iltihaplanma çıktı
ben ne yapıcam şimdi kızlar yaa
hayatımda daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyler. hiçbir belirtimde yoktu. napıcam ben napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? bir yandan da 4 gündür faranjitim boğazlarım berbat. yarın kontrolüm var. daha bebeğin kalp atışlarını duymadan bu olanlar nedir
Gecmıs olsun canım uzulme moral bozma bebegı de uzmekızlar günaydın benim moralim bozuk.
tahlil sonuçlarım sisteme düşmüş idrar yolunda iltihaplanma çıktı
ben ne yapıcam şimdi kızlar yaa
hayatımda daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyler. hiçbir belirtimde yoktu. napıcam ben napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? bir yandan da 4 gündür faranjitim boğazlarım berbat. yarın kontrolüm var. daha bebeğin kalp atışlarını duymadan bu olanlar nedir
Bol bol su iceceksin bende de az vardi fazla ise belki dr ona gore ilac verir
Gecmıs olsun canım uzulme moral bozma bebegı de uzme
sağ olun kızlar su içiyorum fıçı gibi dün öğrendiğimden beri. zaten öncesinde de çok içerdim. bir de içmesem demekki ne olacaktı. idrar testimde 3 tane değer de sıkıntı var bu durumda ben çok mu enfeksiyonlu oluyorum bilmiyorum ki.
Pazartesi kan verıp sonuca gore alıp Dr gtcm canım bence de erkenaranızda dr giden oldu.benim daha yeni olduğu için gitmedim.folik ve demir ilacı kullanıyorum.dr um iki gebeliğim de de vermişti.7 haftalık olmasını bekliyorum.çok heycanlıyım.geçen sene bu zamanlar hamileydim doğumu bekliyordum:)))
Canım bende de kanama var bana da yatak istirahati ve progestan hap verdi sadece lavaboya kalk dedi yatıyorum bendeKızlar dünkü kanamadan sonra doktor 3 gün rapor verdi . Evde dinleniyorum . Şükür iğne ile kanama kesildi . Keseyi de gördük . Progestan iğne verdi 10 gün onu yaptıracağım . Allah ım şükürler olsun ki bebeğim hala benimle
ben varım canım resmen bu halim psikolojimi bozucak diye 1 haftada çöktüm:)ama tabiki gecicek bu günlerimiz inşallah saglıcaklaKızlar benim gibi elini kolunu kaldıramayan var mı arada mide bulantısı oluyor ama aşırı halsizim sürekli yatabilirim. Evde işler beni bekler ama kolumu kaldıramıyorum en ufak seyde oturuyorum var mı benim gibi olan?
benim bugun biraz sancim var kizlar. dun cok yoruldum. yarin dr. randevum var. insallah kalp atımını duyariz.Canım bende de kanama var bana da yatak istirahati ve progestan hap verdi sadece lavaboya kalk dedi yatıyorum bende