• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar günaydın benim moralim bozuk.
tahlil sonuçlarım sisteme düşmüş idrar yolunda iltihaplanma çıktı
ben ne yapıcam şimdi kızlar yaa :KK61:

hayatımda daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyler. hiçbir belirtimde yoktu. napıcam ben napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? bir yandan da 4 gündür faranjitim boğazlarım berbat. yarın kontrolüm var. daha bebeğin kalp atışlarını duymadan bu olanlar nedir :KK61:

hayatımda daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir şeyler. hiçbir belirtimde yoktu. napıcam ben napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? bir yandan da 4 gündür faranjitim boğazlarım berbat. yarın kontrolüm var. daha bebeğin kalp atışlarını duymadan bu olanlar nedir :KK61:

Bol bol su iceceksin bende de az vardi fazla ise belki dr ona gore ilac verir

Gecmıs olsun canım uzulme moral bozma bebegı de uzme

Bol bol su iceceksin bende de az vardi fazla ise belki dr ona gore ilac verir

Gecmıs olsun canım uzulme moral bozma bebegı de uzme

sağ olun kızlar su içiyorum fıçı gibi dün öğrendiğimden beri. zaten öncesinde de çok içerdim. bir de içmesem demekki ne olacaktı. idrar testimde 3 tane değer de sıkıntı var bu durumda ben çok mu enfeksiyonlu oluyorum bilmiyorum ki.

aranızda dr giden oldu.benim daha yeni olduğu için gitmedim.folik ve demir ilacı kullanıyorum.dr um iki gebeliğim de de vermişti.7 haftalık olmasını bekliyorum.çok heycanlıyım.geçen sene bu zamanlar hamileydim doğumu bekliyordum:)))

sağ olun kızlar su içiyorum fıçı gibi dün öğrendiğimden beri. zaten öncesinde de çok içerdim. bir de içmesem demekki ne olacaktı. idrar testimde 3 tane değer de sıkıntı var bu durumda ben çok mu enfeksiyonlu oluyorum bilmiyorum ki.

Bazen drlar cok onemsemiyorlar bize gore sıkintı olabiliyor ama onlara gore bazen olmuyor dert etme ins ciddi bir deger degillerdir.

Maviydi bizim yazdığımız yer birleştirildiği acaba bukadar sayfada yazmamistik

aranızda dr giden oldu.benim daha yeni olduğu için gitmedim.folik ve demir ilacı kullanıyorum.dr um iki gebeliğim de de vermişti.7 haftalık olmasını bekliyorum.çok heycanlıyım.geçen sene bu zamanlar hamileydim doğumu bekliyordum:)))
Pazartesi kan verıp sonuca gore alıp Dr gtcm canım bence de erken

Kızlar dünkü kanamadan sonra doktor 3 gün rapor verdi . Evde dinleniyorum . Şükür iğne ile kanama kesildi . Keseyi de gördük . Progestan iğne verdi 10 gün onu yaptıracağım . Allah ım şükürler olsun ki bebeğim hala benimle
Canım bende de kanama var bana da yatak istirahati ve progestan hap verdi sadece lavaboya kalk dedi yatıyorum bende

Kızlar benim gibi elini kolunu kaldıramayan var mı arada mide bulantısı oluyor ama aşırı halsizim sürekli yatabilirim. Evde işler beni bekler ama kolumu kaldıramıyorum en ufak seyde oturuyorum var mı benim gibi olan?

kızlarrrr bat 3 gün gecikti işte degerim 197,4 iyi dimi ay bugun kontrole gittim kesemizi göremedik de doktor haftaya tekrar tahlil yaptır sonra kese gözükür dedi???

Kızlar benim gibi elini kolunu kaldıramayan var mı arada mide bulantısı oluyor ama aşırı halsizim sürekli yatabilirim. Evde işler beni bekler ama kolumu kaldıramıyorum en ufak seyde oturuyorum var mı benim gibi olan?
ben varım canım resmen bu halim psikolojimi bozucak diye 1 haftada çöktüm:)ama tabiki gecicek bu günlerimiz inşallah saglıcakla

Back