- 17 Mayıs 2007
- 114
- 6
- 296
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah duyarsın canım bende yarın hidicem kalp atısı için inş bizde duyarız hayırlısıyla. Benimde cok mide bulantım oluyodu iki gündür allaha şükür iyiyim birazbenim bugun biraz sancim var kizlar. dun cok yoruldum. yarin dr. randevum var. insallah kalp atımını duyariz.
ay bilmiyorum kendimi kötüye sartlandiriyormusum gibi geldi.İnsallah duyarsın canım bende yarın hidicem kalp atısı için inş bizde duyarız hayırlısıyla. Benimde cok mide bulantım oluyodu iki gündür allaha şükür iyiyim biraz
mumkun degil.cocuklara kahvalti kiyafet degis evi topla yemek yap ve bakiciya birakip okula kostur aksam cikista park ve ayni seyler.onlar uyumadan gozumu kirpamiyorum.bahar yorgunlugu yasadim ben ama dinlenmek mi hayir.tahlillerinizi yaptirin bir sorun yoksa bedeninizi dinleyin ve dinlenin demekki ihtiyac varKızlar benim gibi elini kolunu kaldıramayan var mı arada mide bulantısı oluyor ama aşırı halsizim sürekli yatabilirim. Evde işler beni bekler ama kolumu kaldıramıyorum en ufak seyde oturuyorum var mı benim gibi olan
Bende de öyle duyana kadar rahatlamıyvaz sanırım daha dohrusu sağsağlim kuvagımıza alana kadar:) allah o ginleri göstersin hepimize.ay bilmiyorum kendimi kötüye sartlandiriyormusum gibi geldi.
Yarina bi kalp atisi randevusu da benden :) ins hayirli haberler alirizİnsallah duyarsın canım bende yarın hidicem kalp atısı için inş bizde duyarız hayırlısıyla. Benimde cok mide bulantım oluyodu iki gündür allaha şükür iyiyim biraz
ay bilmiyorum kendimi kötüye sartlandiriyormusum gibi geldi.
İnşallah canım inşallah hepimiz bebişlerimizi saglıkla kucağımıza alırızYarina bi kalp atisi randevusu da benden :) ins hayirli haberler aliriz
yarin 9. 20 de canim randevumİyi dusun iyi olsun kotu dusunme
Yarin kacta randevun
aynen stresli günler bizi bekliyo. insallah sıkıntısız dertsiz tasasiz gecer.Bende de öyle duyana kadar rahatlamıyvaz sanırım daha dohrusu sağsağlim kuvagımıza alana kadar:) allah o ginleri göstersin hepimize.
selamlar ; bende Allah nasip ederse 11/01/2018 de alacağım miniğimi kucağıma
ancak ben çok depresif sinirli bişey oldum mide bulantısı halsizlik sürekli uyuma isteği beni mahvetti
benim gibi olan varsa nasıl çözüm buldular yardımcı olabilirler mi?
Ben aynen öyleyim halsizim her yerim ağrıyor hep uyuyasim varKızlar benim gibi elini kolunu kaldıramayan var mı arada mide bulantısı oluyor ama aşırı halsizim sürekli yatabilirim. Evde işler beni bekler ama kolumu kaldıramıyorum en ufak seyde oturuyorum var mı benim gibi olan?
ben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.[/QUOTE
Merhaba benımde bebegım 7.haftasında dun kalbınıdr duyduk ama bugun sabah adet kanaması gıbı kanamam oldu koyu renkte ve pıhtılarda var . Bebegım iyi çok şükür . Progestan verdıler iğne yaptılar . Hala kanamam var senın ne kadar surmustu şimdi durumunuz nasıl
Duyduk çok şükür önceki günBenimde Allah nasip ederse dogum tarihimiz ayni ben de okadar sinirli ve gerginim ki agliyorum olur olmaz seylere kalp atışını duydunuz mu
İnşallah :)Evladin tadına varınca Öyle demezsin canım yaşadıklarının hepsini unutuyorsun daha sonra
Duyduk çok şükür önceki gün
Amiiiiiiiin inşallah:) biz geçen hafta gittik duyamadık dedi ki salı günü duyamazsak vajinal muayene yapıcam, çok şükür gerek kalmadıCok guzel insallah saglikla dünyaya gelir bebislerimiz bende yarin gitcem inşallah bende duyarim
Biri 7 biri 11 aylikKaç yaşında yavruların benim büyük 6 küçük 4.bucuk