2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
selamlar ; bende Allah nasip ederse 11/01/2018 de alacağım miniğimi kucağıma
ancak ben çok depresif sinirli bişey oldum mide bulantısı halsizlik sürekli uyuma isteği beni mahvetti
benim gibi olan varsa nasıl çözüm buldular yardımcı olabilirler mi?

benim bugun biraz sancim var kizlar. dun cok yoruldum. yarin dr. randevum var. insallah kalp atımını duyariz.
İnsallah duyarsın canım bende yarın hidicem kalp atısı için inş bizde duyarız hayırlısıyla. Benimde cok mide bulantım oluyodu iki gündür allaha şükür iyiyim biraz

Arkadaslar merhaba imzayi olusturamadim. Tahmini dogum tarihini yazdim ama gelmiyor. Benim gibi sorun yasayan var mi

As
mumkun degil.cocuklara kahvalti kiyafet degis evi topla yemek yap ve bakiciya birakip okula kostur aksam cikista park ve ayni seyler.onlar uyumadan gozumu kirpamiyorum.bahar yorgunlugu yasadim ben ama dinlenmek mi hayir.tahlillerinizi yaptirin bir sorun yoksa bedeninizi dinleyin ve dinlenin demekki ihtiyac var

bugun benim mide bulantilarim yine tavan yapti kizlar. nasil kestiniz bulantılarınızı. okulda zorlanıyorum. sicaklar artti. zaten ates var. patlayacagim sicaktan.

Benimde Allah nasip ederse dogum tarihimiz ayni ben de okadar sinirli ve gerginim ki agliyorum olur olmaz seylere kalp atışını duydunuz mu

Ben aynen öyleyim halsizim her yerim ağrıyor hep uyuyasim var

Canım bebım bebegım de 7haftasında dun kalbını duyduk ama bu sabah adet kanaması gıbı kanamam oldu koyu lekelı ve pıhtılı çok şükür bebeğimde bişi yok . Progestan ıle ıgne vurdu . Sizin durumlar nasıl kanama durumu

Cok guzel insallah saglikla dünyaya gelir bebislerimiz bende yarin gitcem inşallah bende duyarim
Amiiiiiiiin inşallah:) biz geçen hafta gittik duyamadık dedi ki salı günü duyamazsak vajinal muayene yapıcam, çok şükür gerek kalmadı
İnşallah sende gerek kalmadan duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…