• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam bugün doktora gittik kan sonuçlarımıza baktı herşey normal dedi ilaç falan bir şey vermedi kan için falan
Ne yediğine bakma bu aylarda aç kalma yeter dedi illa yararlı bir şey yiyeceksin siye birşey yok dedi.

Ultrasonda 7+7 çıktı şaka gibi
Biraz büyüyene kadar sıkıcı tam öğrenememek.
Kalp atışını duyduk.
Sata gore kactiniz

Ben 7+1 de gitmistim testleri yaptirmak icin yaptirmadiysan git yaptir bence cok kisi oldugumuz icin unutuluyor haliyle kimin ne yaptirdigi.
Yok canım ben sağlık ocağında yaptırdım testlerimi temiz çok şükür ben kontrole gidecem 7. Haftada ondan sordum

Arkadaşlar birşey sorucam 5+3de bebek karından ultrasonla görülebilir mi yarın dr nasipse gideceğim nette vijinal ultrasonla görülebileceğine dair brşeyler okudum bu konuda bilgisini olan arkadaslar bilgilerini paylaşabilir misiniz
:KK200::KK200:
bende 5+3 te gittim ilk. vajinal ultrason yapti. hem kese hemde yolk sac gözüktü. ama benimki erken döllenme oldugu icin yolk gözüktü, herkeste gözükmüyor bu kadar erken. buyuk ihtimalle sadece kese gözükecektir. bol şans canım

Ben aslında tam belli degil kan verdim sonuç bekliyorum 4 gün gecikme var 3. Bebeğim biraz korkuyorum büyük 6 küçük 4.5 yaşında iki oğlum duygularınızı düşüncelerinizi merak ettim
Benim ilk hamileliğim bir dahada çocuk yapmam bu bulantıları bir daha yaşamak istemiyorum maşallah bakabilene geniş aile çok keyifli olur

Kızlar benim gibi olan varmı 6. Haftanın sonuna kadar sadece kasık ağrım vardı 7. Haftada mide bulantısı şiddetli bir şekilde başladı uyku hali ve yorgunluk da var :kusmuk::nazar::anneadayı:
Benimde bulantılar 7.haftanın ilk gününde başladı ve giderek dahada artarak devam ediyor yorgunluk halsizlik uyandığımda sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum

bende 5+3 te gittim ilk. vajinal ultrason yapti. hem kese hemde yolk sac gözüktü. ama benimki erken döllenme oldugu icin yolk gözüktü, herkeste gözükmüyor bu kadar erken. buyuk ihtimalle sadece kese gözükecektir. bol şans canım

Ben 5+4 teyim. 4+6 da karından göründü kese 5+2 dede yolk görüldü . Seninki erken olduğu için değil yani canım . Ben daha hiç alttan baktirmadım

Arkadaşlar birşey sorucam 5+3de bebek karından ultrasonla görülebilir mi yarın dr nasipse gideceğim nette vijinal ultrasonla görülebileceğine dair brşeyler okudum bu konuda bilgisini olan arkadaslar bilgilerini paylaşabilir misiniz
:KK200::KK200:

Gözükür kuzum hemde çok rahat gözükür

Back