2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar folik asit kullanan var mı? Hamilelik oncesi kullanıp devam eden veya yeni baslayan?

Bende saglik ocagina soracaktim yapiyorlarsa cok guzel yarin hastaneye gitmeden yaptirayim bari sagolasin kacinci haftada yaptilar sana.

CANIM ya yerleşme ağrısı nasıl oluyor benim belim kasıklarım ağrıyor ara ara adet olacak mısım gibi normal mi

canim dinlen bol.bol. sakin su an kötü seyler düşünme.

Ben öncesinde kullanmıştım 2 ay kadar yaklaşık. Doktorum da sordu başlamış mıydın diye evet dedim bende. Devam et dedi. B12 destekli kullanıyorum ben

canim dinlen bol.bol. sakin su an kötü seyler düşünme.
Tamam insallah dunden beri icim icimi yiyor agliyorum surekli ama bugun doktor biraz icimi rahatlatti ve sizler. Allahtan hayirlisi neyse o olsun verende o alanda inslalah banada isteyen herkesede nasip eder rabbimin herseye gucu yeter. Allah herkesten raZi olsun

Kizlar cok sik wcye gidiyorum sizin de oyle mi sanki son aylarimdaki gibi idrar yollarimda mi sorun var ya da bu hamileligim ilkinden ne kadar farkli

ben daha başlamadım. dr başla da demedi cumartesi günü gidicem o zaman başla der sanırım
Ben hic kullanmadım hala da kullanmıyorum doktor da vermedi bilemedim acabalar mevcut
Folik asit hamile kalmadan kullanılmaya başlanması gereken bir ilaç günde 400 mg almak gerekiyor.bu ilaç nöral tüp dedektini önlüyor netten araştırabilirsiniz.

Hafif pembe lekelenmem var, yerleşme kanaması gibi bişi mi ki? Öle bi kaç damla. Artarsa doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu relaxlık nerden geldi bana acaba

Bi de sanki 3 aylık hamileyim, karnım taş gibi resmen, öle deli deli de bişi yemiyorum hatta eskiye göre az bile bişi yiyorum ama neden oldu ki? Hani Regl olmadan bi şişlik gerginlik olur ya öle.

Folik asit hamile kalmadan kullanılmaya başlanması gereken bir ilaç günde 400 mg almak gerekiyor.bu ilaç nöral tüp dedektini önlüyor netten araştırabilirsiniz.
Evet bende öyle biliyordum ama Dr uma sordum gerek yok dedi. C.tesi verir

Kizlar cok sik wcye gidiyorum sizin de oyle mi sanki son aylarimdaki gibi idrar yollarimda mi sorun var ya da bu hamileligim ilkinden ne kadar farkli
Her hamelik kendine ozeldir cnm. İlk ile asla kiyaslama. Bende 3. Ye hamileyim ve her biri birbirinden ozel. Her biri farkli.

İnşallah canım şu dönem çok zormuş...senin 8 hafta olmuş maşallah bir rahatlama oluyor mu o zaman :)
Sata gore.8 ama gec dollenme oldugu icin yarin 7 hafta olacak sanirim 3. Oldugu icin biraz daha relax takiliyorum birde benim.bulantilarim.cok. yoğun drum.bebegin iyi oldugunu gosterir der belki onunonun.icin bilmiyorum.ki

Bi de sanki 3 aylık hamileyim, karnım taş gibi resmen, öle deli deli de bişi yemiyorum hatta eskiye göre az bile bişi yiyorum ama neden oldu ki? Hani Regl olmadan bi şişlik gerginlik olur ya öle.
Cok normal suan.iceride.ki hummali calismalar bagirsak hareketlerini degistirdi dolayisiyla ondan sislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…