2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Baslangicta pembeydi sonra kirmizi oldu suanda sariya donuyor. Yok hicbirsey vermedi cuma gel tekrar desi okadar
Sarıya döndüyse inşallah sıkıntı Yok. Benim de kahverengiydi. Sarıya döndü. Bi kaç gün sonra tekrar lekelenmem oldu. Acile gittim progestan verdi doktor. Günde 3 defa kullanıyorum alttan alıyorum ilacı. Ben ikinci gün kesti elhamdulillah

Herkese merhaba. Dun minik kesemizi gorduk. Haftaya sali gunu kalp atisi icin gifecegiz insAllah. Esim ben oglum ve en yakin dostum biliyor. Ailelerin haberi yok. Kalp atisini duyunca soylemeyi dusunuyorum. İlk.oglumda 7. Haftada ikinci oglumda 5. Haftada baslisti bulantilarim. Simdilik bulantim yok. Kokulara hassasim ama bulanti yapmiyor. İki cocukla insAllah bu sefer bulanti olmaz. Gercekten cok zorlanirim. Annem gurbette kaynanam da ilgilenmez. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Insallah dedigin gibi olur.. solda agrim vaardi batmalar cok fena ama oda gecti ara ara cok nadir gelio biraz zonkluo gecio insallah bu sefer benimledir.

Insallah dedigin gibi olur.. solda agrim vaardi batmalar cok fena ama oda gecti ara ara cok nadir gelio biraz zonkluo gecio insallah bu sefer benimledir.
İnşallah canım benim. Rabbim imtihan etmesin ya. Sahip olmak zor taşımak zor dünyaya getirmek zor. O yüzden emanetlerimize hakkıyla annelik edersek cennet bizim ayaklarımızın altında

Benimki 773 idi en son sonrasinda dr daha bakmadi zaten bu sonuctan 4 gun sonra keseyi gorduk tam 2 hafta sonrada kalp atisini duyduk. Seninki de saglicakla ilerler ins. Bu arada 53 sun rizelimisin sende.
Dogma Büyüme İstanbul aslen Rize canım sen

Bana sadece folik asit vermes ti bugün nöroloji doktorum b 12 de kullanmamı söyledi
Ben de folk asit ve decavit kullanıyorum ama balık yağını kullananlar da varmış ama bu aşamada mı ilerleyen aylarda mı bilemedim. Tabi doktora sormadan kullanmak doğru olmaz

İnşallah canım benim. Rabbim imtihan etmesin ya. Sahip olmak zor taşımak zor dünyaya getirmek zor. O yüzden emanetlerimize hakkıyla annelik edersek cennet bizim ayaklarımızın altında
Insallah o benimle kalsin saglikla sihhatle aliyim kucagima herseye katlanirim yeterki rabbim onu bana bagislasin. Hepimize hayirli evlatlar versin saglikli sihhatli.

Insallah o benimle kalsin saglikla sihhatle aliyim kucagima herseye katlanirim yeterki rabbim onu bana bagislasin. Hepimize hayirli evlatlar versin saglikli sihhatli.
Amin canim inşallah. Umutsuzluğa kapılma dua et. Elini karnına koy ya musavvir çokça çek.

Canım benim tam adet günü 2800 Dü ama kese görünmedi. Çünkü ikizmiş 2 gün sonra gördük minnaklarımı. Hatta göremeyince dış gebelik bile dediler tabi bu devlet hastanesinde onların cihazları da çok iyi değil. Değerlerin artış gösteriyorsa bi sıkıntı yoktur inşallah bi kaç gün sabret görünür bebişin

Benimde bugun sagda batmalarim cok oluyor dr icerde kanama oldugunu soylemisti ins bir sey olmaz bebislerimize.

Dogma Büyüme İstanbul aslen Rize canım sen

Bende rizeliyim hatta rizedeyim :))

Dualarımız seninle canim,
rahim duvarinin ilcelmesi bedeninin bebege ortam hazirladigi anlamina geliyormus. oyle duymustum. iyi dusun, iyi olacak

canim ben yaptirdim o testleri, uzunca bir listeydi icinde rubella ve toxoolazma da vardi. 250 tl dedi ama ben hepsini aile hekimime yaptirdim bedava :) 8. hafta kalp atisi icin randevum var o zamana kadar yaptir demisti. 3 gunde cikti sonuçlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…