- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha başlamadım. dr başla da demedi cumartesi günü gidicem o zaman başla der sanırımKızlar folik asit kullanan var mı? Hamilelik oncesi kullanıp devam eden veya yeni baslayan?
Bende saglik ocagina soracaktim yapiyorlarsa cok guzel yarin hastaneye gitmeden yaptirayim bari sagolasin kacinci haftada yaptilar sana.canim ben yaptirdim o testleri, uzunca bir listeydi icinde rubella ve toxoolazma da vardi. 250 tl dedi ama ben hepsini aile hekimime yaptirdim bedava :) 8. hafta kalp atisi icin randevum var o zamana kadar yaptir demisti. 3 gunde cikti sonuçlarım.
ben daha başlamadım. dr başla da demedi cumartesi günü gidicem o zaman başla der sanırım
Dun dr verdi kullanmaya basladim. Brbegin gelisimi icin kullanilmasi gerekiyorKızlar folik asit kullanan var mı? Hamilelik oncesi kullanıp devam eden veya yeni baslayan?
canim dinlen bol.bol. sakin su an kötü seyler düşünme.Selam kizlar.. moralim cok bozuk cok uzgunum. Dün gece sol tarafimda cok agri oldu batma seklinde. Sabah kanamam oldu hala da var azaldi ama devam ediyor. Acile gittim kese henuz gozukmuyor ama bu saglikli bir gebelik olabilir rahim duvari incelmis dedi doktor (normalde kalinlasmasi gerekmiyormu?) Bhcg degerim 1200 cikti iki gun sonra gel goruruz dedi. Bana dua edin ne olur 3 disgebelikten sonra 1disgebelige daha nasil katlancam nolursunuz dualarinizda unutmayin. Rabbim bütün isteyenlerin saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin
Tamam insallah dunden beri icim icimi yiyor agliyorum surekli ama bugun doktor biraz icimi rahatlatti ve sizler. Allahtan hayirlisi neyse o olsun verende o alanda inslalah banada isteyen herkesede nasip eder rabbimin herseye gucu yeter. Allah herkesten raZi olsuncanim dinlen bol.bol. sakin su an kötü seyler düşünme.
Eşim ben ablam bir de kk biliyor:)kızlar ben gebeliği mi kimseye söylemedim
ablam anlamıştı ona söylemiştim başkada kimseye söylemedim
siz söylediniz mi?
Nasıl yani CNm emin misin? Kimyasal mı ?Ben regl oldum malesef aranızda olamayacağım. Hepiniz sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kızlar :)
Üç senedir kullanıyorum:)Kızlar folik asit kullanan var mı? Hamilelik oncesi kullanıp devam eden veya yeni baslayan?
ben daha başlamadım. dr başla da demedi cumartesi günü gidicem o zaman başla der sanırım
Folik asit hamile kalmadan kullanılmaya başlanması gereken bir ilaç günde 400 mg almak gerekiyor.bu ilaç nöral tüp dedektini önlüyor netten araştırabilirsiniz.Ben hic kullanmadım hala da kullanmıyorum doktor da vermedi bilemedim acabalar mevcut
Evet bende öyle biliyordum ama Dr uma sordum gerek yok dedi. C.tesi verirFolik asit hamile kalmadan kullanılmaya başlanması gereken bir ilaç günde 400 mg almak gerekiyor.bu ilaç nöral tüp dedektini önlüyor netten araştırabilirsiniz.
Her hamelik kendine ozeldir cnm. İlk ile asla kiyaslama. Bende 3. Ye hamileyim ve her biri birbirinden ozel. Her biri farkli.Kizlar cok sik wcye gidiyorum sizin de oyle mi sanki son aylarimdaki gibi idrar yollarimda mi sorun var ya da bu hamileligim ilkinden ne kadar farkli
Sata gore.8 ama gec dollenme oldugu icin yarin 7 hafta olacak sanirim 3. Oldugu icin biraz daha relax takiliyorum birde benim.bulantilarim.cok. yoğun drum.bebegin iyi oldugunu gosterir der belki onunonun.icin bilmiyorum.kiİnşallah canım şu dönem çok zormuş...senin 8 hafta olmuş maşallah bir rahatlama oluyor mu o zaman :)
Cok normal suan.iceride.ki hummali calismalar bagirsak hareketlerini degistirdi dolayisiyla ondan sislikBi de sanki 3 aylık hamileyim, karnım taş gibi resmen, öle deli deli de bişi yemiyorum hatta eskiye göre az bile bişi yiyorum ama neden oldu ki? Hani Regl olmadan bi şişlik gerginlik olur ya öle.