• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Serpil o dediğin değer hormon tahlilimi vallahi bilmiyorum canım bana doktor 48 saatte bir dedi nette de öyle yazıyor

hepinize merhaba, bende 6+3 teyim, doktor rubella ve toksoplazma testleri istedi. Yaptırdınız mı sizde kaç günde çıkar fiyatı nedir biliyor musunuz ?

bir de dün doktorumun söylediğine göre mide bulantısı iğrenme gibi şeyler gebeliğin yolunda gittiğini gösteriyormuş :)
onu büyük bir ihtimal kalp atiminda ister canim. bende istemedi daha

Değerim pazartesi 22,99 çıkmıştı bugün akşam yine yaptırıcam (bugün regli günüm bu arada) çok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah yükselmiştir.
Doktorum kötü düşünmeyelim belkide yerleşmeden dolayı lekelenme olmuştur dedi o yüzden sende korkma.

Benim de bir eşim bi de kk biliyo En Büyük KK :KK48:

ben 3 ay söylemeyi düşünmüyorum

benim eşim bir de en yakın arkadaşım biliyor sadece. bugün keseyi görünce eşime izin verdim o da en yakın arkadaşına söyledi. acıdım adama çatlıycam diyodu :KK70: hak geçmesin ikimizde 1 kişiye söylemiş olduk. kalp atışından sonra sadece kendi anneme söyliycem eşimde böyle istiyor çünkü eşimin annesine söylersek hemen herkese söyleyeceğini biliyoruz :KK70: 2,5 aylık olunca herkese müjdeyi vericez benim aileme ve onunkilere :)

onu büyük bir ihtimal kalp atiminda ister canim. bende istemedi daha

biz kalp atımlarını dinledik çok şükür allah her isteyene nasip etsin inşallah :) bir hafta sonra bunları yaptır bi bakalım dedi, çalışıyorum zırt pırt izin almak zorunda kalmak sıkıcı olmaya başladı ama çare yok hayırlısıyla sağlıkla bi doğsunlarda gerisini takmıyorum artık :)

İki gund
Hergün demişti doktorum bana ama misal benimki 2 kat degil de 1.80 kat gibi artış gosterdi. kan almışken progestoronuna da baktir bence, Allah korusun düsük riski var mı yok mu anlarsinız,

ben mutfağa bile giremiyorum: ( eşimin kokusu bile tuhaf geldi. hatta cok sevdigim parfümünü sıkmıs dün eve gelmeden, bu ne bicim koku dedim, sen seviyorsun diye sıktım dedi :) boynunu yüzünü yıkadı gecmedi koku, adama duş aldırdım :) umarim daha da artmaz bu hassasiyet: (

İki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor genelde ama herkeste ayni olmuyor.
Progesteron testini beta hcg ile beraber bakiyorlar benimki 14 cikti bana gore dusuk dra gore degil ama yinede progestan iciyorum gunde bitane ne olur ne olmaz.

Bende bugun mutfaga giremedim cocugum ac kaliyor zavallim olan ona oluyor.

biz kalp atımlarını dinledik çok şükür allah her isteyene nasip etsin inşallah :) bir hafta sonra bunları yaptır bi bakalım dedi, çalışıyorum zırt pırt izin almak zorunda kalmak sıkıcı olmaya başladı ama çare yok hayırlısıyla sağlıkla bi doğsunlarda gerisini takmıyorum artık :)
Kac hftalik oldun hayirli olsun
Ozelde mi istediler bu testleri yoksa devlette mi

İki gund

İki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor genelde ama herkeste ayni olmuyor.
Progesteron testini beta hcg ile beraber bakiyorlar benimki 14 cikti bana gore dusuk dra gore degil ama yinede progestan iciyorum gunde bitane ne olur ne olmaz.

Bende bugun mutfaga giremedim cocugum ac kaliyor zavallim olan ona oluyor.
Nenim hcgb 115 canım ama hala daha test yeniliyoruz

Değerim pazartesi 22,99 çıkmıştı bugün akşam yine yaptırıcam (bugün regli günüm bu arada) çok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah yükselmiştir.
Doktorum kötü düşünmeyelim belkide yerleşmeden dolayı lekelenme olmuştur dedi o yüzden sende korkma.
Yukselmistir insallah

Merhaba arkadaşlar aramanıza Yen'i katılanlar olmuş maşallah sayımız baya bi arttı. Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

aynen canim. sıkıyorum resmen dişimi. surda okullarin kapanmasina birsey kalmadi diyerek. izin qlmak bizde daha da zor. okulda.kimse bilmiyo.bilsinde istemiyorum.

Selam kizlar.. moralim cok bozuk cok uzgunum. Dün gece sol tarafimda cok agri oldu batma seklinde. Sabah kanamam oldu hala da var azaldi ama devam ediyor. Acile gittim kese henuz gozukmuyor ama bu saglikli bir gebelik olabilir rahim duvari incelmis dedi doktor (normalde kalinlasmasi gerekmiyormu?) Bhcg degerim 1200 cikti iki gun sonra gel goruruz dedi. Bana dua edin ne olur 3 disgebelikten sonra 1disgebelige daha nasil katlancam nolursunuz dualarinizda unutmayin. Rabbim bütün isteyenlerin saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin

İyi düşün lütfen iyi olsun Rabbim cok büyük insallah herşey gönlünce olur sağ Salim alırsın bebişini kucağına

Selam kizlar.. moralim cok bozuk cok uzgunum. Dün gece sol tarafimda cok agri oldu batma seklinde. Sabah kanamam oldu hala da var azaldi ama devam ediyor. Acile gittim kese henuz gozukmuyor ama bu saglikli bir gebelik olabilir rahim duvari incelmis dedi doktor (normalde kalinlasmasi gerekmiyormu?) Bhcg degerim 1200 cikti iki gun sonra gel goruruz dedi. Bana dua edin ne olur 3 disgebelikten sonra 1disgebelige daha nasil katlancam nolursunuz dualarinizda unutmayin. Rabbim bütün isteyenlerin saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin
Canım benim inşallah her şey bir an önce normale döner. Progestan verdi mi peki. Kanaman tam olarak kırmızı mıydı

Nenim hcgb 115 canım ama hala daha test yeniliyoruz

Benimki 773 idi en son sonrasinda dr daha bakmadi zaten bu sonuctan 4 gun sonra keseyi gorduk tam 2 hafta sonrada kalp atisini duyduk. Seninki de saglicakla ilerler ins. Bu arada 53 sun rizelimisin sende.

Baslangicta pembeydi sonra kirmizi oldu suanda sariya donuyor. Yok hicbirsey vermedi cuma gel tekrar desi okadar :KK43:
Cok gecmis olsun ins saglicakla senle kalir bebisin
Ama neden progestan vermedi benimde cok agrim oluyo diye kullaniyorum.

Back