• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar merhabalar yaklaşık 2 saattir 1. Sayfadan başlayıp 111. Sayfaya kadar okudum 4-5 gündür bu sayfayı arıyordum .
3 ameliyat ve 3. Tüp bebek denemesinden sonra transferin 9. Günü idrarda silik çizgi ile maceram başladı . O gün koşa koşa kan verdim 66.76 çıktı değerim . 11. Gün 138.2 , 13. Gün 254.1 çıktı ve doktorum tekrarlamaya gerek Yok Pazartesi gel keseye görelim dedi . Ama tüp bebek merkezi bi kez daha tekrarlayın dedi bugün verdim 637.4 çıktı çok şükür . Sat a göre 4+6 Dayım ama tüp bebek hesabı biraz daha farklı oluyormuş bilemiyorum artık bu arada yaş 28 Tekirdağ da yaşıyorum sat 13 Nisa'n bat 18.01.2018 O kadar uzun uğraş verdim o kadar sıkıntı çektim ki hala hayal gibi geliyor bana hamilelik bu arada benim adet sancılarım ve kaşık ağrılarım devam ediyor . Göğüslerim çok çok acıyor çok hassas . Bulantım Yok ama midem çok huzursuz boğazım dolu gibi hani her an çıkaracak gibiyim . Değişik durumlar yani ... Tüm hamişlere Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

Kızlar merhabalar yaklaşık 2 saattir 1. Sayfadan başlayıp 111. Sayfaya kadar okudum 4-5 gündür bu sayfayı arıyordum .
3 ameliyat ve 3. Tüp bebek denemesinden sonra transferin 9. Günü idrarda silik çizgi ile maceram başladı . O gün koşa koşa kan verdim 66.76 çıktı değerim . 11. Gün 138.2 , 13. Gün 254.1 çıktı ve doktorum tekrarlamaya gerek Yok Pazartesi gel keseye görelim dedi . Ama tüp bebek merkezi bi kez daha tekrarlayın dedi bugün verdim 637.4 çıktı çok şükür . Sat a göre 4+6 Dayım ama tüp bebek hesabı biraz daha farklı oluyormuş bilemiyorum artık bu arada yaş 28 Tekirdağ da yaşıyorum sat 13 Nisa'n bat 18.01.2018 O kadar uzun uğraş verdim o kadar sıkıntı çektim ki hala hayal gibi geliyor bana hamilelik bu arada benim adet sancılarım ve kaşık ağrılarım devam ediyor . Göğüslerim çok çok acıyor çok hassas . Bulantım Yok ama midem çok huzursuz boğazım dolu gibi hani her an çıkaracak gibiyim . Değişik durumlar yani ... Tüm hamişlere Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Hoş geldin CNm ben de çok uğraş verdim tüp bebek kıyısından döndüm.rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallaj

Canimmm hg aramiza saglikla gelsin bebislerimizzz

hayirlisi olsun oncelikle.benim adetim 5 gun surer ve bu ayda 5 gun boyunca cok sancim oldu.adet zamanin gecince muhtemelen seninde azalir.

Arkadaşlar moralim bozuldu. 14 Mayıstaki beta hcg 832 iken bugün 17 Mayısta sadece 1000 olmuş. Sizce de 3 gundeki artış az değil mi? İlk defa bu kadar az oldu artış. Bazı sonuçları düşük gelen oldu mu benim gibi? Yarın doktoruma muayenem var bu arada.

Kızlar selam. Bat 29 mart sat 5nisandı. 12 mayısta doktora gittik keseyi gördük ama çok küçük daha 4 haftalık embriyo gözükmüyor henüz dedi haftaya gel dedi. Yani 20 mayısta yine gitcem. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği yani embriyoyu. Cumartesiye kadar meraktan çatlıcam :) bide ben biraz olumsuz düşünmeye meyilliyim henüz ilk gebeliğim ama ilk başta dış gebelik olur mu acaba diye düşündüm neyseki keseyi gördük şimdide boş gebelik olur mu telaşındayım. Ne kadar zor bekleyişler. :(

Arkadaşlar moralim bozuldu. 14 Mayıstaki beta hcg 832 iken bugün 17 Mayısta sadece 1000 olmuş. Sizce de 3 gundeki artış az değil mi? İlk defa bu kadar az oldu artış. Bazı sonuçları düşük gelen oldu mu benim gibi? Yarın doktoruma muayenem var bu arada.
Canim.uzulme lutfen sikma canini konuyla ilgili cok bilgim.yok umarim.hersey yolundadir yrn.bilgilendir bizide

Kızlar selam. Bat 29 mart sat 5nisandı. 12 mayısta doktora gittik keseyi gördük ama çok küçük daha 4 haftalık embriyo gözükmüyor henüz dedi haftaya gel dedi. Yani 20 mayısta yine gitcem. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği yani embriyoyu. Cumartesiye kadar meraktan çatlıcam :) bide ben biraz olumsuz düşünmeye meyilliyim henüz ilk gebeliğim ama ilk başta dış gebelik olur mu acaba diye düşündüm neyseki keseyi gördük şimdide boş gebelik olur mu telaşındayım. Ne kadar zor bekleyişler. :KK43:
Sakin ol.annesi minigimizi de germe hersey yolunda insallah benim de 22 sinde insallah kontrolum

Selam
Bugün sonunda hastanelik oldum 3 serum sonunda biraz kendime gelebildim. Hal bir şey yiyemiyorum midem almıyor hepsi geçecek inşalkah.
Bugün başka hastaneye gittim 6+4 haftalık kalp atışını göremedi haftaya yine çağırdı ama ben zaten pazartesi kendi doktoruma gideceğim orada belli gözükür.

Yazdıktan sonra bir şeyi fark ettim. Beta hcg büyüktür 1000 diyor. Diğer değerlerde böyle büyüktür işareti hiç yoktu. O zaman kesin bir değer yok değil mi? Sadece 1000den büyüktür diyor. Sizde de böyle miydi 1000den sonrasının yazilisi?

Eklentiler

• 20170517_222711-1-1.jpg
    20170517_222711-1-1.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 20170517_222654-1.jpg
    20170517_222654-1.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 46
Selam
Bugün sonunda hastanelik oldum 3 serum sonunda biraz kendime gelebildim. Hal bir şey yiyemiyorum midem almıyor hepsi geçecek inşalkah.
Bugün başka hastaneye gittim 6+4 haftalık kalp atışını göremedi haftaya yine çağırdı ama ben zaten pazartesi kendi doktoruma gideceğim orada belli gözükür.
Bende pazartesi gidicem nasipse Allahin izniyle duyariz inşallah ve benimde midem.berbat

Kızlar uyumadan önce yoğurdun içine salatalık doğrayıp yiyin sabah bulantısız uyanırsınız , günde iki bardak çilek hoşafı için az şekerli , bulantı bastığında yarım limon suyunu için içine biraz suda katabilirsiniz,sabah uyandığınızda kahvaltıyı hazırlayana kadar biraz çubuk kraker yiyin. Bunlar biraz olsun rahatlatıyor benim bütün gün başım dönüyor zor geçiriyorum şu ilk 3 ayı atlatıp biraz rahatlasak ne güzel olur

Gebelikte kan değerleri 2 katına çıkıyor.
Kafanıza çok takmayin.
Folik asit alımına baslamadiysaniz hemen başlayın.
Maydanoz, tam pişmemis çiğ gıdalardan uzak durun. Aynı şekilde abur cuburlardanda.
Her sabah tam haşlanmış yumurta tüketin.
Ben hiç kanama görmedim.
Sanırım bünyeden bünyeye fark oluyor.
Hatta kendi kendime evham yapıyordum. Herkes tutunma kanamasıdir, diyordu.
Benimki tutunmadi mi , diyordum.
Yada kimyasal gebelik geçiriyorum, diye cok uzuluyordum.
Neyseki bugün ilk kontrolum olacak.
Sınav sonrası öğleden sonra gebelik gelişimine bakicam hayırlısı ile..
Kanama ile birlikte ağrınız yoksa sanırım bir sorun teşkil etmiyor.
Ki kanamaniz pembe renkli imis bu yuzden korkulacak birşey yoktur , diye okumuştum.
Değerler yükseldikçe sizde fark edeceksiniz zaten goguslerinizdeki ağrıyı.
İnşaallah hayırlısı ile sağlıklı bir gebelki gecirirsiniz.
Bu arada mide bulantılari ile ilgili nane cignenmesini, tavsiyede bulunmuşlardı.
1 defaya mahsus tek yapmistim.
Yanınızda tuzlu atistirmaliklar bulundurun.
Özellikle uyanır uyanmaz insanı yemekten alikoyuyor.
Karnınızı boş bırakmayın.
Canim kusura bakma mesajini yeni gördüm cok sagol bilgilerini oaylastigin icin. Folikasidini hamilelikten bir ay onceden beri kullaniyorum. Hergun birtane kullaniyoruz degilmi?

Kizlar nasilsinizzz ??? Nasil geciyor gebelikleriniz. Kanamam durdu 1ped bile doldurmadim agrimda gecti sayilir. Cok sukur galiba bu sefer bebegim benimle inslalllahhh. Birsey sorcam size benim icimde surekli bulantigibi bi tuhaf his var her an kuscam gibi ama birsey gelmiyor hic gecmiyor bu his dünden beri sizdede varmi?

Günaydın kızlar
Ya mide bulantısı aslında gebelik için iyi birşey mi?
Benim midem hiç bulanmıyor
Aslında bende bel ve arada kasık ağrısından başka birşey yok
Doktorum da taaa 2 hafta sonra randevu verdi

Günaydın kızlar
Ya mide bulantısı aslında gebelik için iyi birşey mi?
Benim midem hiç bulanmıyor
Aslında bende bel ve arada kasık ağrısından başka birşey yok
Doktorum da taaa 2 hafta sonra randevu verdi
Benim de dogum tarihi 18 ocak doktot bulantilar icin erken daha baslamaz dedi..tabi ins hic baslamaz

Yazdıktan sonra bir şeyi fark ettim. Beta hcg büyüktür 1000 diyor. Diğer değerlerde böyle büyüktür işareti hiç yoktu. O zaman kesin bir değer yok değil mi? Sadece 1000den büyüktür diyor. Sizde de böyle miydi 1000den sonrasının yazilisi?
Aaa bak bu iyiye işaret nerde baktırdın neden tam değere bakılmamış ki?

Back