Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hamilelikten 3 ay önce başlamıştım halende kullanıyorumKızlar folik asit kullanan var mı? Hamilelik oncesi kullanıp devam eden veya yeni baslayan?
kızlar günaydın ,
dün doktora gittik.
5+6 lık bebeğimizin kesesi oluşmuş, gayet düzgün , hafta ile orantılıda büyümüş çok şükür
ama kalp atışını duyamadık ,
10 gün sonra randevumuz var .
heyecanlı bekleyişe devam
Canım çok sevindim adına. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Aynı his bende de var. Bulantı var ama kusma olmuyo. Normal yani.Kizlar nasilsinizzz ??? Nasil geciyor gebelikleriniz. Kanamam durdu 1ped bile doldurmadim agrimda gecti sayilir. Cok sukur galiba bu sefer bebegim benimle inslalllahhh. Birsey sorcam size benim icimde surekli bulantigibi bi tuhaf his var her an kuscam gibi ama birsey gelmiyor hic gecmiyor bu his dünden beri sizdede varmi?
geçmiş olsun canım allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende de hemen hemen hergün o his oluyo hatta az önce işte çok kötü bulndı kahvaltı bile yapamadım direk lavaboya gittim. genelde sabahları oluyo .Kizlar nasilsinizzz ??? Nasil geciyor gebelikleriniz. Kanamam durdu 1ped bile doldurmadim agrimda gecti sayilir. Cok sukur galiba bu sefer bebegim benimle inslalllahhh. Birsey sorcam size benim icimde surekli bulantigibi bi tuhaf his var her an kuscam gibi ama birsey gelmiyor hic gecmiyor bu his dünden beri sizdede varmi?
Stres yok yapma.kendine bunu rahat olmaya calis.lutfen sakin ol olmadi git dra icin rahat ederGünaydın güzel anneler Önceki posttada yazmıştım 3 tüp bebek sonrası kavuştum bebişime haliyle biraz evhamlıyım . Ben transferden 1 hafta önce progestanı alttan fitil olarak başladım günde 3 kez hala devam ediyor . Klinikten bana kahverengi akıntı ve lekenin normal olduğunu , içeride biriken fitilin geleceğini ya da sürekli vajinal fitil yapmaktan tahriş olacağını söylediler . Diğer 2 tüp bebeğimde tam adet günü kahve lekeler ile adete çevirdiği için korkuyorum . Bunda şükür leke filan olmadı . 2 gündür çok açık kahve akıntım oluyor ara ara . Çamaşıra gelen bir şey Yok . Peçeteye silince geliyor . Hemşiremi aradığımda normal bir sıkıntı Yok dedi ama içim içimi kemiriyor . Devamlı bir şey olsa hemen gidip iğne filan yaptıracağım ama o Da Yok . Yedim bitirdim kendimi 2 gündür
Canim.uzulme lutfen sikma canini konuyla ilgili cok bilgim.yok umarim.hersey yolundadir yrn.bilgilendir bizide
Aynı şeyi bende düşünüyorum canım ya yaklaşık 5 haftalık gebeyim keseyi de gördük embriyoyu görmedik ama daha çok küçük dedi geçen hafta doktor. Bende hiç mide bulantısı yok. Olmasını istemiyorum tabi ama normal mi değil mi düşünüyorum. Benimde sadece ara ara o da çok az kasık ve bel ağrım oluyor hemen geçiyor.Günaydın kızlar
Ya mide bulantısı aslında gebelik için iyi birşey mi?
Benim midem hiç bulanmıyor
Aslında bende bel ve arada kasık ağrısından başka birşey yok
Doktorum da taaa 2 hafta sonra randevu verdi
Günaydın kızlar
Ya mide bulantısı aslında gebelik için iyi birşey mi?
Benim midem hiç bulanmıyor
Aslında bende bel ve arada kasık ağrısından başka birşey yok
Doktorum da taaa 2 hafta sonra randevu verdi
Normalmiş canim bende de oluyordu doktora sordum normal olduğunu söylediGünaydın kızlar bir sorum olacak 5+5 günlük hamileyim pazartesi günü keseyi gördük çok şükür ama dün akşamdan beri genital bölgede batma tatzında ağrı var böyle bir şey yaşayan var mı normal mi merak ettim
Çok saol canım içimi rahatlattın: )Normalmiş canim bende de oluyordu doktora sordum normal olduğunu söyledi
Bu arada herkese günadııııııığğğğğğnnnn
rica ederim canımÇok saol canım içimi rahatlattın: )
İnşallah sağlıklı bi şekilde canım. Bende kusmadım ama o kusma hissi ara ara oluyor normaldir diye düşünüyprumKizlar nasilsinizzz ??? Nasil geciyor gebelikleriniz. Kanamam durdu 1ped bile doldurmadim agrimda gecti sayilir. Cok sukur galiba bu sefer bebegim benimle inslalllahhh. Birsey sorcam size benim icimde surekli bulantigibi bi tuhaf his var her an kuscam gibi ama birsey gelmiyor hic gecmiyor bu his dünden beri sizdede varmi?
Aynen canım bide ben de fazla evham yapıyorum heralde en ufak bişeyde içim içimi yiyiyor: )rica ederim canım
Valla burası olmasa kafayı yicez. Şu normal mi bu normal mi diye. Çocuk doğana kadar biz dokuz doğuracaz
Ay canım yalnız değilsin. Pimpirik ustasıyım. İnşallah sağsalim atlatırız bu dönemi kucaklarız bebişlerimizi sağlıcaklaAynen canım bide ben de fazla evham yapıyorum heralde en ufak bişeyde içim içimi yiyiyor: )