2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Insallah Allah gönlünüze göre versin. Benim de 2012 haziran doğumlu bir oğlum var ve benim de batım 14 ağustos. Hadi hayırlısı

Dilek canım ben emelarvas nickimi degistim...canım benim rabbim bu kez sağlıkla nasib etsin inşallah...

Kızlar merhaba bat 21 ağustos benim yani daha yeni bitti reglim. Umuyorum dua ediyorum inşallah bu topikte bende olurum. Herbirimiz güzel haberlerimizi buradan veririz inşallah

Kızlar merhaba, galiba hamileyim. Dün adetime bir gün kala evde test yaptım ve biraz silik olmakla birlikte iki çizgiyi gördüm. Bi kaç gün sonra tekrar yenileyeceğim

Arkadaslar meraba.bende ikinci kez nisan annesi oluyorum.Çok mutluyuz çok şükürkızım 4 yaşında.4 yaş buyük bir abla olacak kizim
Benim hamileliğimi öğrenmem biraz ilginç oldu.Burdan paylaşmak isterim çünkü biliyorum umut etmenin ne demek olduğun yaklaşık iki senedir.benim adet tarihimden iki gün önce bi kanamam oldu.regl kanaması gibi değildi simsiyah daha sonraları kahverengiye döndü.ve 3 gün içinde azaldı ki yogun bi kanama değildi iki Pedi doldurmazdi kusura bakmayın ayrıntılı yazdım ki belki birine faydam dokunur.bunları yaşarken bana acaba mi dedirten goguslerimin sismesiydi.şüphelendim ve idrar testi yaptım pozitif çıktı Dr gittim hemen lekelenmede olunca kan da da çıktı bebis 107 idi değerim.dün tekrar kan tahlilinde değerim 450 çıkmıştı.
Allah isteyen herkese taddirsin bu duyguyu inşallah.Ve nisan anneleri olarak bize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza almamızı nasip etsin.

Aynen canım sat 25 hazirandı. İnşallah hamilsindir ne güzel beraber bekleriz

Canım benimki kremsi bi koyu akıntı vardu adet olucam sanıyodum. Kaç hfta adet beliritisi gibi belirtilerim vardı

Tebrik ederim canım ben oğlumda da şubatta sonlandırılan gebeliklerimde aynı süreçleri yaşadım allah tamamına erdirsin inşallah

Reactions: EiE
Canm inşallah senin bebek Nası ikinciyi istiyor musun
Elhamdülillah iyi canım 11 ayı doldurdu... 8 aylıkken doğdu... Evet istiyorum canım 3 aydır korunmuyoruz... Biliyorsun ilkinde zor hamile kaldım o nedenle ara vermiyelim dedik, hayırlısı bakalım canım :) yazdığını görünce çok mutlu oldum çünkü uzun süredir birşey yazmıyorsun,hep aklimdaydin bide dualarimdasin :)

Yaaa yine aynı zamanda beklicez inşallah ikimizde de olur bu sefer

Sen de dualarımdasın canm çok iyi yapmışsın ara vermeye gerek yok rabbim aratmasın ben uzun süre düşünemedim bebek zor günler geçirdim bakalım Nası olcak bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…