Merhaba bir de adet günü yapın inşallah hamilesinizdir erken gebelik testlerinin yanılma payı var mutlu haberler alırız inşallahMerhaba bende bu bekliyorum kısmet bat 8 agustos bugün erken gebelik testi yaptım negatif8 gün var daha erken mi yaptım acaba? 5 yaşında 3 yaşında iki kızım var arayı açmadan 3. Kardeşide yapalım dedik bu 2. Ay denememiz.. testte negatifi görünce üzüldüm ama erken mi yaptım diyede bir ümit var içimde?
Amin inşallah beklicez başka çare yokMerhaba bir de adet günü yapın inşallah hamilesinizdir erken gebelik testlerinin yanılma payı var mutlu haberler alırız inşallah
Rabbim hayırlı evlat versin rahat bi hamileliğin olsun kucağına da al inşallahMerhaba arkadaslar bende katildim araniza bugun cift cizgiyi gordum cok sukur bi oglum var 2. Yi istiyoduk
Amin cok tesekkur ederimRabbim hayırlı evlat versin rahat bi hamileliğin olsun kucağına da al inşallah
Benimde olursa 2. Olacak 5 yaşında oğlum seninki kaç yaşında evlat her gelişinde heyecanlandırırAmin cok tesekkur ederim
3.5 yasinda bi oglum var evet ilki kadar heyecanlaniyor insan sen ne zamanBenimde olursa 2. Olacak 5 yaşında oğlum seninki kaç yaşında evlat her gelişinde heyecanlandırır
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Benimde bat 8 agustos ptesi idrar testi yaptım negatif çıktı Bekliyorum batıBat 6 agustos birqz erken ogrendim insallah kan degerim katlanarak artar
14 Ağustos'ta bat bi belirti yok bende yumurtlama gününde lekelenme oldu korkuttu beni o ozamandan önce yapmıcam test bakalım hayırlısı3.5 yasinda bi oglum var evet ilki kadar heyecanlaniyor insan sen ne zaman
test yapacaksin belirti felan varmi
Hayırlı olsun canmHuhu kızlar merhaba :) benimki 31 Mart ama sanırım Nisa'nda doğacak
Tebrik ederim leylacim çok sevindim tebrik ederimHuhu kızlar merhaba :) benimki 31 Mart ama sanırım Nisa'nda doğacak
Çok teşekkür ederim çok sağ olun darısı başınıza inşallahHayırlı olsun canm
Ay canım benim çok teşekkür ederim hatırlamaz mıyımTebrik ederim leylacim çok sevindim tebrik ederim) beni hatırladın mı oğlum için konu açmıştım
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim çok sağ olun darısı başınıza inşallah
Ay canım benim çok teşekkür ederim hatırlamaz mıyım
Sen nasılsın ne yapıyorsunRica ederim canım
Bat 6 agustos birqz erken ogrendim insallah kan degerim katlanarak artar