2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba anne adayları hepinize sağlıklı günler diliyorum.tam emin olmasam da döllenmeden şüphe ediyorum.şimdi bana kuruntulu deli diyeceksiniz ama ilk gebeliğimin tüm belirtilerini yaşıyorum ..2015 nisan annesi adayıyken mart annesi oldum :) gelelim kuruntularımın ya da saçmalamamın sebebine..adetimin bittiğini düşünüp eşimle birlikte olduk ve tamamen korunmasız o şekilde de uyumuşum..sabah uyandığımda yoğun bir kanmam ve kasıklarımda ciddi batma vardı.2 gün minik lekelenmem oldu.son 2 gündürde göğüslerde şişme uçlarda batma var.rahmimde de batma hissediyorum.ilk çocugumda yumurtlama hesabına göre birliktelik olmuştu ve 3 gün sonra rahmimde deli bir batma vardı.adetim 2 gün gecikince öğrendik..çok düşük bir ihtimalle ve belirtilere göre yüksek bir ihtimalle hamileyim. İstiyor muyum hayır..adet görmeyi heyecanla bekliyorum. Ama bedenim bana hamilesin diyor.. öyle işte .. döllenmeden sonra bu ve benzeri belirtileri yaşayan varsa lütfen beni etiketleyerek yazsın.. karmakarışığım anlayın beni .. rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin annelik çok güzel bir duygu

Merhaba, benim bat tarihim 7 agustos yumurtlama tarihini dikkate aldik bu ay surekli sağ kasikta bir batma hissi, goguslerde hassasiyet ve bel agrisi var bunlar birer belirti sayilir mi bilmiyorum
13 temmuz sat
25 temmuz ise yumurtlama tarihim ve ben erken gebelik testi aldim erken gebelik testi kullanan var mi aranizda ne zaman yapmam gerekli yardimci olur musunuz,:anne:

Merhaba, benim bat tarihim 7 agustos yumurtlama tarihini dikkate aldik bu ay surekli sağ kasikta bir batma hissi, goguslerde hassasiyet ve bel agrisi var bunlar birer belirti sayilir mi bilmiyorum
13 temmuz sat
25 temmuz ise yumurtlama tarihim ve ben erken gebelik testi aldim erken gebelik testi kullanan var mi aranizda ne zaman yapmam gerekli yardimci olur musunuz,:anne:
Merhaba benim kısmetse ve bu ay hamile kalırsam 2. Bebeğim olacak ve 2 tane de kürtajım var geçen sene gebe kaldım 1 seneye yakın uğraştım ve gördüm ki erken test yapmaya gerek yok iki keregebe olmadığım halde ikinci çizgi vardı sonra regl olunca üzüldüm bence adet günü yada gününüz geçince yapın hayal kırıklığı olmasın inşallah hamilesinizdir

Merhabalar bat a 3 kaldı dayanamadım bu sabah test yaptım negatif çıktı ya çok üzgünüm..gerçi yumurtlama zamanından iki gün önce ilişki oldu birtek pek ümitli değildim ama yinede acaba dedim hayırlısı önümüzde iki ay üst üste düğünümüz var maalesef o iki ayida çıkarıyorum bıraktım artık Allah'a

Canm senin sat bat ne zaman nasıl geçiyor ya ben yumurtlama zamanındayım başım dönüyor iki gündür bu kadar erken belirti olamaz öbür hamileliğimde hiç. Belirti yoktu ya 14 gün var geçmez bu zaman
Canım benimki 11 Ağustos, biz yumurtlama günlerini değerlendiremedik eşim hastalandı canım onun için çok bı beklentim yok bu aydan canım :) önümüzdeki iki ay da korunucam canım kpss ye denk geliyor diye :) Ekim de tekrardan başlarız artık , hayırlısı inşallah :)

Canm senin sat bat ne zaman nasıl geçiyor ya ben yumurtlama zamanındayım başım dönüyor iki gündür bu kadar erken belirti olamaz öbür hamileliğimde hiç. Belirti yoktu ya 14 gün var geçmez bu zaman
Aslında baş dönmesi bu kadar erken başlamaz canım sıcaklardan tansiyonun düşüyor olabilir dikkat et...

Benim de bugün yumurtlama günüm ve çok fena kasığım ağrıyor. Batma şeklinde oluyor. Artık bat ı bekleme zamanı.

X