- 30 Eylül 2015
- 331
- 343
- 103
- 29
Ay inşallah cidden o zaman misler gibi çocuğumuzu büyütebilirizAy ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah cidden o zaman misler gibi çocuğumuzu büyütebilirizAy ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr
Marka farklı ama böyle sade, lacivert bir bebek çantamız vardı oğlumda onu kullanıcam yine. Ben bebek çantasıyım diye bağırmadığı için yıllarca her şeye kullandık. Bir de bendeki üste doğru açılan değil de üstü ortadan fermuarlı, nasıl anlatacağımı bilemedimBebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız![]()
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yatıyorum bu hafta raporluyum cumartesi tekrar bakacak doktor. Şekerli kilo için çok yememeye çalışıyordum zatenGeçmiş olsun. Kısalma yoksa problem olmuyor galiba. Sadece biraz daha yakın takip ediyor doktorlar. Yine de çok ayakta kalma. Cok şekerli yeme.
Benim ilk kızım 2021 doğumlu, o zaman 2020’de hamileyken de bu söylentiler vardı. İzin ha uzadı ha uzayacakAy ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr
Ay ben beğendim miremciğim yaaAyyyy yulafcım nasıldı nasıldıMayıs başı bende yaptırıcam çok merak ediyorum tadını önden alıp içesim geliyor agaghaaghs
O dediğin değeri ben hiç bilmiyorum canımAldım kuzum çok teşekkür ediyorumiyidir iyidir o merak etme arada pozisyon değişikliğine veya senin yorgunluğunda açlığında o da sessizleşebilir veya sen hissetmeyebilirsin için ferah olsun tüm kuzucuklar Allah a emanet
benim hA1c 4.48 geldi. Bu 3 aylık şeker seviyesini gösteriyor biliyorsundur, 6 üzeri olduğunda şeker hastalığı şüphesi olabiliyor malesef. Açlık şekerim de 72 geldi. Tokluk vermedim daha o gün rutin kan almak istedi sağlık ocağı ebesi bende şeker yüklemesi zamanı yaklaşıyor hA1c istedim baksınlar diye bakmışlar şükür. Yarın detaylı ultrasonum var. Ayın 30unda da kendi doktoruma randevum var şeker yüklemesini konuşacağım testleri gösteririm. Eğer illa ol yapalım derse senin glikozdan bulmaya çalışıcam inşallah vardır
Bence güzel, ben biraz renki karakterim galibaBebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız![]()
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ah sormayın! En büyük aklımda takıntım bakıcı mevzusu. Allah hepimizin karşısına güzel huylu, merhametli insanlar çıkarsın.Benim ilk kızım 2021 doğumlu, o zaman 2020’de hamileyken de bu söylentiler vardı. İzin ha uzadı ha uzayacakbu sene aile senesi dediler bişey dediler umarım bu kez dedikodudan öteye geçer de çıkarırlar şu yasayı. O kadar zorluk yaşadım ki kızımda, bakıcılarla uğraştık gelen gitti gelen gitti en son kreşe verdim daha küçücüktü. Hala içimde yaradır. Ama işi bırakma lüksüm yoktu. Bu sefer şu izinler uzasın diye o kadar dua ediyorum ki, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Benim kayınvalidem ile kendi babam kanser hastalarıydı kuzum o yüzden kan değerleriyle yakından haşır neşir ola ola öğrendim bende.O dediğin değeri ben hiç bilmiyorum canıminsanın başına bi şeyler gelince anca öğreniyor biliyor.
Benim açlık 86
İçeceği içince 142
İçtikten 1 saat sonra 124 çıktı doktorum iyi bi sorun yok dedi
Ayyy detaylı ultrasonun mu var seniiin çok güzel geçsin inşallah canımgüzel haberlerle gel buraya.
ben bayramdan 5 gün yaptırmıştım. 18.hafta itibariyle yapıyormuş doktorum ben de 20.hafta gitmiştim![]()
Ya çok tatlı çok güzel inekli bayıldım djdjfjBence güzel, ben biraz renki karakterim galibabrandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları şöyle bir şey aldım. Bu markanın çantalarını hamile kalmadan önce takipteydim
30 mm gayet normal diye biliyorum. 25 in altını sıkıntı olarak görüyorlar. Benim 34 mm ölçüldü spor ağır kaldırma vs bi sorun yok sadece nabzını aşırı yükseltme dedi iki doktorda.Benim kayınvalidem ile kendi babam kanser hastalarıydı kuzum o yüzden kan değerleriyle yakından haşır neşir ola ola öğrendim bende.
Detaylıya 20. Hafta girecektim ama belimde 4 tane fıtık var onlar coştu kitlendim 2 hafta da anca toparlayınca detaylıyı bu haftaya almak zorunda kaldık. Bebek iyi şükür keyif sağlığı yerinde ama benim rahim ağzı uzunluğu 30mm geldi. Takibini yapan doktora bildir dedi detaylıyı yapan doktorum. Biraz burda araştırdım da hiç ayağa kalkmadan yatan, ya da hastanede yatan oluyormuş bu ölçümlerde bir tık gerildim ama halledebilirim umarım
25 mm altına genelde kısalmış diyorlar. Dün dr benim 35 mm ölçtü çok iyi dedi. Siz yine de doktorunuza bildirin tabi, belki takibini yapacaktırBenim kayınvalidem ile kendi babam kanser hastalarıydı kuzum o yüzden kan değerleriyle yakından haşır neşir ola ola öğrendim bende.
Detaylıya 20. Hafta girecektim ama belimde 4 tane fıtık var onlar coştu kitlendim 2 hafta da anca toparlayınca detaylıyı bu haftaya almak zorunda kaldık. Bebek iyi şükür keyif sağlığı yerinde ama benim rahim ağzı uzunluğu 30mm geldi. Takibini yapan doktora bildir dedi detaylıyı yapan doktorum. Biraz burda araştırdım da hiç ayağa kalkmadan yatan, ya da hastanede yatan oluyormuş bu ölçümlerde bir tık gerildim ama halledebilirim umarım
Buradaki örnekleri okuyana kadar stres olmamıştım ama 30 dan bir anda aşağı düşen varmış. Progestan verilmiş 30 mm ölçümlerde. Kendi Dr umda izinde yazdım dönmesini bekliyorum. Bir de şaka gibi gelen kısım geçen hafta cumartesi akşamı kadın doğum acildeydim. Başka sebeplerden ötürü yine de dr bakmak istedi normal demişti uzunluğa. Ertesi gününden itibaren 1 haftayı geçkin süredir adet ağrılarım oluyo ara ara sağ kasıkta başlıyor dizime kadar. Anlamıştım anormallik olduğunu. Dr da bugün ölçümü söyleyince kafamda oturmuştu ağrı sebebi30 mm gayet normal diye biliyorum. 25 in altını sıkıntı olarak görüyorlar. Benim 34 mm ölçüldü spor ağır kaldırma vs bi sorun yok sadece nabzını aşırı yükseltme dedi iki doktorda.
Benim de dün yanlış hatırlamıyorsam 33 ölçüldü doktorum gayet iyi dedi.30 mm gayet normal diye biliyorum. 25 in altını sıkıntı olarak görüyorlar. Benim 34 mm ölçüldü spor ağır kaldırma vs bi sorun yok sadece nabzını aşırı yükseltme dedi iki doktorda.
Arada bikini bölgeme sızı giriyor o kadar canım. Ama adet sancısı 9.haftadan sonra yaşamadımKızlar benim arada adet sancım oluyo sizde de oluyomu? Böyle bacaklarıma iniyor sanki ağrı sırasında
Ya bende de yoktu da arada adet şancısı çekiyorum sanki korkuyorumda cuma günü herşey yolundaydı kontrolde.Arada bikini bölgeme sızı giriyor o kadar canım. Ama adet sancısı 9.haftadan sonra yaşamadım
Korkma canım herşey yolundadırYa bende de yoktu da arada adet şancısı çekiyorum sanki korkuyorumda cuma günü herşey yolundaydı kontrolde.
Pazartesi doktor randevum var. Sanırım şeker yüklemesi yapılacak aç gelmemi istedi. Gitmişken bunu sorayım bari merak ettim. Çünkü herhangi bir risk olmadığı söylendiği için açıkçası pek dikkat etmiyorum hamilelik öncesi gibi devam ediyordum her şeyeBenim de dün yanlış hatırlamıyorsam 33 ölçüldü doktorum gayet iyi dedi.ArasaNillGerek endişelenme bence jokerannenin dediği gibi 25in altındaysa sıkıntı yazıyor internette