Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ay ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr
Ay inşallah cidden o zaman misler gibi çocuğumuzu büyütebiliriz 🥹 Almanya da tek çocuk 2 yıl ücretli izin, eğer ikizse 6 yıl ücretli izin.. hakka bakar mısın mükemmel akrabamız tek sonrası başlayamadan tekrar hamile kaldı ikiz oldu 8 yıl çalışmadan para alıyor.. 🤣

Bebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız
Marka farklı ama böyle sade, lacivert bir bebek çantamız vardı oğlumda onu kullanıcam yine. Ben bebek çantasıyım diye bağırmadığı için yıllarca her şeye kullandık. Bir de bendeki üste doğru açılan değil de üstü ortadan fermuarlı, nasıl anlatacağımı bilemedim🙈 Fermuarı açınca çok geniş oluyor

Geçmiş olsun. Kısalma yoksa problem olmuyor galiba. Sadece biraz daha yakın takip ediyor doktorlar. Yine de çok ayakta kalma. Cok şekerli yeme.
Yatıyorum bu hafta raporluyum cumartesi tekrar bakacak doktor. Şekerli kilo için çok yememeye çalışıyordum zaten:mad: teşekkür ederim ☺️

Ay ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr
Benim ilk kızım 2021 doğumlu, o zaman 2020’de hamileyken de bu söylentiler vardı. İzin ha uzadı ha uzayacak🤦🏻‍♀️ bu sene aile senesi dediler bişey dediler umarım bu kez dedikodudan öteye geçer de çıkarırlar şu yasayı. O kadar zorluk yaşadım ki kızımda, bakıcılarla uğraştık gelen gitti gelen gitti en son kreşe verdim daha küçücüktü. Hala içimde yaradır. Ama işi bırakma lüksüm yoktu. Bu sefer şu izinler uzasın diye o kadar dua ediyorum ki, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Ayyyy yulafcım nasıldı nasıldı 🤭🤭 Mayıs başı bende yaptırıcam çok merak ediyorum tadını önden alıp içesim geliyor agaghaaghs
Ay ben beğendim miremciğim yaa 🤭😁 sadece su içmek de yasak olunca boğazım bi su aradı çünkü kurudu artık 😂
Hiç endişelenme kusmaktan vs canım. Zaten hergün olmasa da kola içiyorsundur ya da limonlu soda onun asitsiz ve biraz daha şekerlisini düşün. Benim açlığıma çok iyi geldi o an 🫣😁😁

Aldım kuzum çok teşekkür ediyorum 🌸 iyidir iyidir o merak etme arada pozisyon değişikliğine veya senin yorgunluğunda açlığında o da sessizleşebilir veya sen hissetmeyebilirsin için ferah olsun tüm kuzucuklar Allah a emanet 🤎 benim hA1c 4.48 geldi. Bu 3 aylık şeker seviyesini gösteriyor biliyorsundur, 6 üzeri olduğunda şeker hastalığı şüphesi olabiliyor malesef. Açlık şekerim de 72 geldi. Tokluk vermedim daha o gün rutin kan almak istedi sağlık ocağı ebesi bende şeker yüklemesi zamanı yaklaşıyor hA1c istedim baksınlar diye bakmışlar şükür. Yarın detaylı ultrasonum var. Ayın 30unda da kendi doktoruma randevum var şeker yüklemesini konuşacağım testleri gösteririm. Eğer illa ol yapalım derse senin glikozdan bulmaya çalışıcam inşallah vardır
O dediğin değeri ben hiç bilmiyorum canım 🤤 insanın başına bi şeyler gelince anca öğreniyor biliyor.
Benim açlık 86
İçeceği içince 142
İçtikten 1 saat sonra 124 çıktı doktorum iyi bi sorun yok dedi 🤲
Ayyy detaylı ultrasonun mu var seniiin çok güzel geçsin inşallah canım 💜🤲 güzel haberlerle gel buraya.
ben bayramdan 5 gün yaptırmıştım. 18.hafta itibariyle yapıyormuş doktorum ben de 20.hafta gitmiştim 😁

Bebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız
Bence güzel, ben biraz renki karakterim galiba 🤣 brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları şöyle bir şey aldım. Bu markanın çantalarını hamile kalmadan önce takipteydim

Benim ilk kızım 2021 doğumlu, o zaman 2020’de hamileyken de bu söylentiler vardı. İzin ha uzadı ha uzayacak🤦🏻‍♀️ bu sene aile senesi dediler bişey dediler umarım bu kez dedikodudan öteye geçer de çıkarırlar şu yasayı. O kadar zorluk yaşadım ki kızımda, bakıcılarla uğraştık gelen gitti gelen gitti en son kreşe verdim daha küçücüktü. Hala içimde yaradır. Ama işi bırakma lüksüm yoktu. Bu sefer şu izinler uzasın diye o kadar dua ediyorum ki, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Ah sormayın! En büyük aklımda takıntım bakıcı mevzusu. Allah hepimizin karşısına güzel huylu, merhametli insanlar çıkarsın.
Canımız annemiz gibi sevdiğimiz bir bakıcımız oldu onu covidde kaybettik bir anda mekanı cennet olsun. Sonra bir daha kimseye bağlanamayız diye 2,5 yaşında kreşe başlattım ben de. Umarım doğum izni biraz uzar, 2-3 aylık bebeği bırakmamızın istenmesi çok acımasızca bence

Kızlar ilk doğumumda atoni olmuştum ben böyle bir panik hallerimiz olmuştu akşam falan. İhtiyaç olan hiçbir şeyi valizden ne annem ne eşim bulamamıştı tabi lohusalık anında yükşendi küçük sinir harpleri 🤣🤣.
Şimdi temudan valiz içi düzenleyici aldım, hem kendim hem bebek için ayırıp öyle koyucam, belki kullanmayan varsa fikir olabilir.
Bence valizim çok kategorilere ayrılmıştı zaten ama 🤣🤣🤣

O dediğin değeri ben hiç bilmiyorum canım 🤤 insanın başına bi şeyler gelince anca öğreniyor biliyor.
Benim açlık 86
İçeceği içince 142
İçtikten 1 saat sonra 124 çıktı doktorum iyi bi sorun yok dedi 🤲
Ayyy detaylı ultrasonun mu var seniiin çok güzel geçsin inşallah canım 💜🤲 güzel haberlerle gel buraya.
ben bayramdan 5 gün yaptırmıştım. 18.hafta itibariyle yapıyormuş doktorum ben de 20.hafta gitmiştim 😁
Benim kayınvalidem ile kendi babam kanser hastalarıydı kuzum o yüzden kan değerleriyle yakından haşır neşir ola ola öğrendim bende.
Detaylıya 20. Hafta girecektim ama belimde 4 tane fıtık var onlar coştu kitlendim 2 hafta da anca toparlayınca detaylıyı bu haftaya almak zorunda kaldık. Bebek iyi şükür keyif sağlığı yerinde ama benim rahim ağzı uzunluğu 30mm geldi. Takibini yapan doktora bildir dedi detaylıyı yapan doktorum. Biraz burda araştırdım da hiç ayağa kalkmadan yatan, ya da hastanede yatan oluyormuş bu ölçümlerde bir tık gerildim ama halledebilirim umarım

Benim kayınvalidem ile kendi babam kanser hastalarıydı kuzum o yüzden kan değerleriyle yakından haşır neşir ola ola öğrendim bende.
Detaylıya 20. Hafta girecektim ama belimde 4 tane fıtık var onlar coştu kitlendim 2 hafta da anca toparlayınca detaylıyı bu haftaya almak zorunda kaldık. Bebek iyi şükür keyif sağlığı yerinde ama benim rahim ağzı uzunluğu 30mm geldi. Takibini yapan doktora bildir dedi detaylıyı yapan doktorum. Biraz burda araştırdım da hiç ayağa kalkmadan yatan, ya da hastanede yatan oluyormuş bu ölçümlerde bir tık gerildim ama halledebilirim umarım
30 mm gayet normal diye biliyorum. 25 in altını sıkıntı olarak görüyorlar. Benim 34 mm ölçüldü spor ağır kaldırma vs bi sorun yok sadece nabzını aşırı yükseltme dedi iki doktorda.

25 mm altına genelde kısalmış diyorlar. Dün dr benim 35 mm ölçtü çok iyi dedi. Siz yine de doktorunuza bildirin tabi, belki takibini yapacaktır

30 mm gayet normal diye biliyorum. 25 in altını sıkıntı olarak görüyorlar. Benim 34 mm ölçüldü spor ağır kaldırma vs bi sorun yok sadece nabzını aşırı yükseltme dedi iki doktorda.
Buradaki örnekleri okuyana kadar stres olmamıştım ama 30 dan bir anda aşağı düşen varmış. Progestan verilmiş 30 mm ölçümlerde. Kendi Dr umda izinde yazdım dönmesini bekliyorum. Bir de şaka gibi gelen kısım geçen hafta cumartesi akşamı kadın doğum acildeydim. Başka sebeplerden ötürü yine de dr bakmak istedi normal demişti uzunluğa. Ertesi gününden itibaren 1 haftayı geçkin süredir adet ağrılarım oluyo ara ara sağ kasıkta başlıyor dizime kadar. Anlamıştım anormallik olduğunu. Dr da bugün ölçümü söyleyince kafamda oturmuştu ağrı sebebi

Benim de dün yanlış hatırlamıyorsam 33 ölçüldü doktorum gayet iyi dedi. ArasaNillGerek ArasaNillGerek endişelenme bence jokerannenin dediği gibi 25in altındaysa sıkıntı yazıyor internette

Benim de dün yanlış hatırlamıyorsam 33 ölçüldü doktorum gayet iyi dedi. ArasaNillGerek ArasaNillGerek endişelenme bence jokerannenin dediği gibi 25in altındaysa sıkıntı yazıyor internette
Pazartesi doktor randevum var. Sanırım şeker yüklemesi yapılacak aç gelmemi istedi. Gitmişken bunu sorayım bari merak ettim. Çünkü herhangi bir risk olmadığı söylendiği için açıkçası pek dikkat etmiyorum hamilelik öncesi gibi devam ediyordum her şeye

Back
X