Rabbim inşallah sağlıkla nasib edecek bu kez :) inanıyorum canim:)Sen de dualarımdasın canm çok iyi yapmışsın ara vermeye gerek yok rabbim aratmasın ben uzun süre düşünemedim bebek zor günler geçirdim bakalım Nası olcak bu sefer
Amin, rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinHayırlı uğurlu olsun. Darısı biz bekleyenlere.
inşallah güzel haberlerini alırız , rabbim hayırlı evlat(lar) nasip etsinMaalesef olmadı canım aşılama olacak bu ay tutarsa nisan sonuna yetisirim İnşallah
Daha batınıza var, yumurtlama döneminde olmalısınız.Buralar çok sakin. Ben batı bekliyorum. 14 ağustos. Daha cok var
Evet aynen öyleDaha batınıza var, yumurtlama döneminde olmalısınız.
Evet aynen öyle
Umarım. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Ilk bebeginiz mi? Benim 5 yasinda bir oğlum var. Artık kardeşi olsun istiyoruz.Umarım güzel neticelenir ve aramıza katılırsınız.
Umarım. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Ilk bebeginiz mi? Benim 5 yasinda bir oğlum var. Artık kardeşi olsun istiyoruz.
Merhaba benim kısmetse ve bu ay hamile kalırsam 2. Bebeğim olacak ve 2 tane de kürtajım var geçen sene gebe kaldım 1 seneye yakın uğraştım ve gördüm ki erken test yapmaya gerek yok iki keregebe olmadığım halde ikinci çizgi vardı sonra regl olunca üzüldüm bence adet günü yada gününüz geçince yapın hayal kırıklığı olmasın inşallah hamilesinizdirMerhaba, benim bat tarihim 7 agustos yumurtlama tarihini dikkate aldik bu ay surekli sağ kasikta bir batma hissi, goguslerde hassasiyet ve bel agrisi var bunlar birer belirti sayilir mi bilmiyorum
13 temmuz sat
25 temmuz ise yumurtlama tarihim ve ben erken gebelik testi aldim erken gebelik testi kullanan var mi aranizda ne zaman yapmam gerekli yardimci olur musunuz,
Canm senin sat bat ne zaman nasıl geçiyor ya ben yumurtlama zamanındayım başım dönüyor iki gündür bu kadar erken belirti olamaz öbür hamileliğimde hiç. Belirti yoktu ya 14 gün var geçmez bu zamanİnşallah canım benim :)
Ümitsizliğe kapılmayın, bu tarz duygular pek çok şeyi baskılıyor. Ovulasyon testleri de işe yaradı. Tavsiye ederim.13 ağustos ta benim bat ım , bu 8. Ay bakalım bu ay olacak mı
Canım benimki 11 Ağustos, biz yumurtlama günlerini değerlendiremedik eşim hastalandı canım onun için çok bı beklentim yok bu aydan canım :) önümüzdeki iki ay da korunucam canım kpss ye denk geliyor diye :) Ekim de tekrardan başlarız artık , hayırlısı inşallah :)Canm senin sat bat ne zaman nasıl geçiyor ya ben yumurtlama zamanındayım başım dönüyor iki gündür bu kadar erken belirti olamaz öbür hamileliğimde hiç. Belirti yoktu ya 14 gün var geçmez bu zaman
Aslında baş dönmesi bu kadar erken başlamaz canım sıcaklardan tansiyonun düşüyor olabilir dikkat et...Canm senin sat bat ne zaman nasıl geçiyor ya ben yumurtlama zamanındayım başım dönüyor iki gündür bu kadar erken belirti olamaz öbür hamileliğimde hiç. Belirti yoktu ya 14 gün var geçmez bu zaman
Olabilir bugün yumurtlama günüm 14 gündeyim ve lekelenme oldu hiç olmazdı anlamadım yaşayan var mıAslında baş dönmesi bu kadar erken başlamaz canım sıcaklardan tansiyonun düşüyor olabilir dikkat et...