- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
tebrik ederim canım. bat günündemi test yaptırdın56.8 çıktı pazar günü sizlerin?Cuma akşam dr gidicem inş
Benim dün adet olmam lazımdı olmadım bugün de sabahtan silince gelen kahverengi akıntım oldu ama devamı gelmedi henüz sanırım adet olucam
Sağol canım tekrarlamadım ama dr randevu aldım inş cuma akşamı güzel haberlele gelirimtebrik ederim canım. bat günündemi test yaptırdın
iki günde bir iki katı artarsa korkma arkadaşım. Salı yaptırmamışsın sanırım. Perşembe günü yaptır 4 katımı gör derim.
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun biz bu ay sadece bi ilişkide korunmamıştık zaten ama ilk kızımda korunduğumuzu düşündüğümüz halde hamile kalınca acaba bu sefer de kalmış mıyımdır diye heyecan yaptım işte ama bu aydan sonra ciddi ciddi çalışmalara başlamak istiyorum ikinci bebiş içinBenimde geçen ay bu şekilde olmuştu akıntı şeklinde malesef bir gün sonra adet olmuştum
Hayırlısı olsun. Mayıs annesi olursunuz umarımBat 3 ağustotu, kan tahlili yaptırdım, beta hcg 0.1 den küçük çıktı, bu ay nasip değilmiş kızlar benim
Amin inşaallah,,sizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin rabbim inşaallahSlm kızlar bende 2010 nisan annesiyim görünce yazmak istedim hamile olanlar hayırla doğum yapsın hamile kalmak isteyenlerde hayırla bebiş sahibi olsun inş
Nasıl böyle erken öğrendinizMerhaba hanımlar bende inşallah 2018 Nisan annesi olmaya talibim umarım 9 ay boyunca bu gurupta kalırım. Mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah şuan aletinin 18. Günü 11 13 15 17 günlerinde çalışmalar oldu beklemedeyim bakalım.
Gününüz geçmişse bence test yapın. Umarım hamilesinizdir.Kızlar dün de yazmıştım çok hafif kahverengi akıntım gelmişti ama sadece sildiğim zaman bi iki defa gelmişti bugün o da yok karnım belim çok ağrıyo bu şekilde bi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Takvime göre iki gün geçti aslında ama sanki ha bugün ha yarın gelir diye test yapmadım. Sanırım bugün dayanamayıp yapıcamGününüz geçmişse bence test yapın. Umarım hamilesinizdir.
Merhaba kızlar 2. Bebişlerini bekleyenler veya düşünenler kaç yaşında ilk çocuklarınız benim oğulm 16 aylık eger nasip olursa bu ay hamile kalrsam doğumda 2 yaşında olucak yaş aralığı konusunda hala kafamda sorular var
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de Aralık 2014 doğumlu bi kızım var biz de ikinciyi düşünmeye başladık bu ay için ümitlerim vardı ama olmadı bugün adet oldum33 aylık bir oğlum var. İlk anneliğim ekim 2014. Sat 11 haziran. 11 Temmuz'da regl olmam gerekiyordu. 16 gün geçti bugün itibariyle. Planlı bir gebelik bu istediğimiz. Ancak geçen hafta ne idrar ne de kan tahlilinde sonuç çıkmadı dün kan tahlilinde b hcg 295 çıktı. Yaklaşık 1 aydır az çok bazı belirtiler hissediyorum. Mart niyet etmiştik sanırım nisan olacak. Hayırlısı ile sağlıkla alalım kaç haftalık bilmiyorum keseyi göremedik daha içim bir tuhaf. Heyecanlı hissediyorum. MutluyumKaybettim de bulmuş gibiyim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.