- 18 Temmuz 2023
- 729
- 1.716
- 33
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
- #36.021
Kızlar benim bebeğim öksürüyor ve hapşırıyor demiştim geçenlerde, gözünüzü seveyim varsa öyle bir durum öhö dese dr’a götürün.. 
bizim cuma huzursuzlandı, o gün çok kötüydü, ertesi gün öksürük arttı, bir sonraki gün daha da şiddetlendi ve gece boğulur gibi oldu öksürükten, acıdan kafasına falan vurmaya başladı çok korktum, sabahı sabah ettim, öksürük bunaltmasın diye yastığa eğimli yatırdım, sabah dr’a geldik, göğsünü dinledi ve akciğer filmi istedi. Enfeksiyon kapmış minik kuşum 

ben de terlettim mi üşüttüm mü diye vicdan yaptım durdum, eşim de baktım beni suçlamaya başladı. Dr’a sordum, dedim ki bu öyle terletip üşütecek bir durumla mı oluyor diye, yok dedi dışarıdan enfeksiyon kapmış, üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Daha da kötüleşmesin diye istersen dedi bugün gözetim altında kalın burda yarın çıkarayım sizi.. gece çok kötü olunca çok korktum en azından hemşireler falan acil bir durum olursa müdahale eder.. serum falan vermedi, hava verdi rahatlasın diye bir de antibiyotik şurup 

bizim evin mahkumu ben olduğuma göre hapishaneden bir tek eşim çıkıyor ve bakteriyi eve getirmiş.. sigara da kullandığı için ben kızıyordum yüzüne çok soluma, öpme diye çocuk yine de kaptı işte 
kp ellerini yıka dedim diye çekip gitmişti, buyrun işte haksız mıymışım 

o yüzden nolur götürün görsün dr