2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık oldu 3 4 gündür gece 21 de uyuyup sabah 07:00 de uyanıyor aralıksız uyuyor . Önceki düzenimiz 21 uyku 1.30 emme 4 emme 7 uyanış güne başlamaydı.
Gece aralıksız 10 saat uyumuş oluyor aç kalmaz mı acaba uyanmayınca ellemiyorum bende altını değiştiriyorum yapmışsa uyumaya devam ediyor.
Kilo alımında sorun yok uyku saati yaklaşınca 120 150 cc mama veriyorum
2 aydan sonra kilo alımında problem yoksa kendisi uyanmadan uyandırmaya beslemeye gerek yok diyor doktorlar. Maşallah bebişinize 🥰🧿

evet . Sık sık uyanması.uykuya zor dalması vs.genelde 4.aydan sonra olurmuş ve biz 4u doldurduk ve 1 haftadır bnm kız geceleri sık uyanıyor.besik olmasa uyku uyuyacagi yok.

Bende kizkardeslerimle konuşurken gösteriyorum .

Hamak beşik gibi olmuş.oglum kolik bı bebekti. hamak beşikte çare bulmuştum uyumasını sağlıyordu.

Kızım puseti sevmişti ama artık puset küçük geldiği için normale döndük.onda da çok sevmiyor. Süpürge sesiyle birlikte piş piş var onu açıyorum sakinliyor.sonra da uyuyor.

Hahaaha bı zamanlar oğlumla bizde AVM ye gitmiştik.koton da indirim vardi yüzde 50.ve çok güzel şeyler vardı.bi sepet doldurduk sıra geldi ödemeye.bi kuyruk vardı mağazanın içinde zik zak çizerek mağazanın dışına taşıyordu ee indirim olunca.oglum durmuyor mağazanın dışında bebek arabasıyla gel git yapıyorum eşim sırada.o zamanlar Allah razı olsun duyarli insanlar mis eşimi öne geçirmişlerdi bebeği o avaz avaz ağlar görünce.oglum bebek arabasini asla sevmiyordu.suan kızım da aynısı olcak sanırım.puseti seviyordu puseti de çıkardık normale döndük ağlıyor. Tlfn da süpürge ve pis piş sesini açıyorum sakinlesiyor biraz.
Ahaha valla ne zaman nerde anlayacakları hiç belli olmuyo. O an çok kötü hissediyorsun kendini ama böyle sonradan anlatınca komik geliyo:) lcw de falan hamilelere ve bebeklilere öncelik var. Dün öyle mağazada dediğiniz gibi mağazanın dışına kadar sıra vardı. Öncelikliyim ben diye direkt kasaya gittim ödedim. En güzel yanı bu sanırım bebekli gezmenin:) defactoda h&mde de öyle. Ama kotonda var mı öncelik bilmiyorum. Onlara dikkat edin boşuna beklemeyin🤩

Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık oldu 3 4 gündür gece 21 de uyuyup sabah 07:00 de uyanıyor aralıksız uyuyor . Önceki düzenimiz 21 uyku 1.30 emme 4 emme 7 uyanış güne başlamaydı.
Gece aralıksız 10 saat uyumuş oluyor aç kalmaz mı acaba uyanmayınca ellemiyorum bende altını değiştiriyorum yapmışsa uyumaya devam ediyor.
Canım sağlık sorunu yoksa kilo alımı iyiyse 8 9 saate kadar güvenli uyuyabilirlermiş

Bizimkide bı ara 7.8 saat uyuyordu şimdi uyumiyor okadar 😅bırak dokunma bende kilosu iyiyse uyandirma

Kızlar sabah 6 dan beri 1 saat uyumadı asla.20 dk uyuyup uyanıyor derdi mi var anlayamıyorum🥲Uyku gerilemesi nasıl anlaşılır

En alt kademe koyuyorum artık baya çöküyor 3,kademeli diğer kademeler bana biraz dik geliyor oturuyomus gibi sıkıntı olmazmi acaba canım
Yok yok bı şey olmaz artık büyüdüler🥰
Kızlar napıyorsunuz? Bizim burda bugün hava çok güzeldi Kuzeyi alıp dışarıda yürüyeyim dedim. İlk defa bebek arabasıyla tek başıma çıktım ayyy nasıl yoruldum ben bir daha dışarı çıkmam 😂 bi de Kuzey arabayı sürünce sakin duruyor bi yerde beş dakika oturayım desem ağlamaya başlıyor ayyy evim evim güzel evim, evde çocuk bakmak çok kolaymış onu anladım 🤣 Sizin bebiler bebek arabasında duruyor mu merak ettim
Bizde haftasonu iki gün üst üste dışarı çıktık aman Allahım temiz hava bebe arabası uyuyayim yok bas bas bağırdı tüm gün 😁
Biz de bu gün çıktık. Avmde değişim yapacaktım oraya gittik. Emzirme odasına girdim bizimki bir yaygara kopardı. 3 bebek vardı orada hepsi birden ağlamaya bir başla. Bizimki de iyice yırttı kendini. Bebek sesi duyduğu anda ağlıyor. Hele biri ağlarsa hiç durmuyo. Bebek arabası da dediğin gibi yürürken genelde sakin ama artık kucakta gezip etrafa bakmak istiyo. Kol bel sırt felç şekilde eşimle değişe değişe taşıdık. Bizimki de vitrin baktı:) uykusu gelince arabaya koydum uyudu uyandı gene dışarı izlemek için kucak ağlayışı. Şükür evimize geldik. Hakkaten zor dışarısı henüz
Bizimkinin de abisi var abisi bazen bir şey oluyor bağırarak ağlıyor ya bakıyorum kızım da ağlamaya başlıyor gerçekten bu ses bulaşması olayı başladı artık ağlayan birini duyunca ağlamaya başlıyor 🫢😁
Benim kız da dün dışarıdaydık tüm gün doğru düzgün uyumadı akşam eve geldik saat 11.00 gibi uyuttum sabah 6'ya kadar deliksiz uyudu Ben şok 😁😁 ama oğlumdan da hatırladığım kadarıyla bunlar değişiklik gösteriyor yani bazen uyuyacaklar böyle uzun uzun bazen uyumayacaklar yani artık onlar da dışarıya falan çıktığı zaman değişiklikten etkileniyorlar.

Dün sabah saat 10.00 gibi evden çıktık normalde o saate kadar bir kere kaka yapardı yapmadı neyse gezdik tozduk falan çok huysuzdu ama tüm gün akşam 6'ya kadar dışarıdaydık eve geldiğimiz gibi kakasını yaptı yani resmen eve gelmeden kakasını yapmadı ☹️🫢

Kızlar 4-5 günlüğüne İstanbul’a gidicez. Kardeşimde kalcaz kendisi bekar çocuk falan yok. Dolayısıyla evde bebeğe dair hiçbir şey yok:) Öyle seyahate çıkıp da liste hazırlayan oldu mu hiç? Ben şehirler arası nakliye aracı tutacak kadar bir liste hazırladım da 😂 en azından tecrübeli birilerinden görürsem azaltabilirim☺️

Kızlar 4-5 günlüğüne İstanbul’a gidicez. Kardeşimde kalcaz kendisi bekar çocuk falan yok. Dolayısıyla evde bebeğe dair hiçbir şey yok:) Öyle seyahate çıkıp da liste hazırlayan oldu mu hiç? Ben şehirler arası nakliye aracı tutacak kadar bir liste hazırladım da 😂 en azından tecrübeli birilerinden görürsem azaltabilirim☺️
Biz şehir dışına çıktık 1 haftalığına bebek çantasında zaten her şeyimiz vardı sayılarını artırdık. Ateş ölçeri vs şeyleri aldık. Şampuan almayı unutmuşuz orda yeni aldık babasıyla duşta yıkadık. Yatağını da almamıştık benle yattı. Çamaşır deterjanı alın

Kuzey dün akşam yedi buçuktan gece 3e kadar uyudu ayy ben şok haha 😂 ama dediğiniz gibi bazen böyle uzun uyuyacaklar bazen hiç uyumayacaklar. Ama keşke hep böyle güzel güzel uyusalar o günleri de görebilecek miyiz 🥹
ilk çocukta derdim ki bu çocuk hiç uyumayacak ve biz ömür boyu böyle uykusuz yasayacaz😁😁 sonra o uyumaya başladı kendi yemek yer oldu hatta ayrı odaya bile çıktı bize de rahat battı ikinciyi yaptık 🤪

Merhaba oğlumda ciltte kırmızı noktalar,pul pul dökülmeler saçın belli bölgelerinde konaklar var.Egzama olduğu alerjik bir bebek olduğunu söylediler.Aynı zamanda geçmeyen hırıltı şikayeti ve reflü mevcut.Mukuslu kaka var ve arada sulu geliyor.Çocuk doktorumuz alerjisinin olduğunu söyleyerek çocuk alerji bölümüne yönlendirdi.Kan tahlili verdik süt ve yumurtaya bakıldı.Tahlil temiz çıktı.Doktor henüz küçük olduğu için 5.ayda testi tekrarlamamızı istedi.Bana katı bir diyet önermediler.Fırınlanmış şekilde yumurta vs tüket dediler.Yumurta yediğimde alerji artıyor.Tereyağ yoğurt tükettim ve yine aynı.

Dün genizde doluluk hissettiğimiz için ve uykudan uyandıran bir hırıltı olduğunu düşündüğümüz için acile gittik.Aynı zamanda uykudan nefes alamadığı için uyandığını düşünüyorduk.Hırıltı olmadığını alerjisinin olduğunu söylediler.Alerjinin neyden kaynaklandığını bulun dediler.Çocuk doktoruma gidip tekrar danışacağım.Herkes farklı bir şey söylüyor.Şikayetlerimiz devam ediyor katı bir diyet yapıp öncelikli olarak şikayetlerin azalıp azalmadığını gözlemleyeceğim.
Merhaba benim bebeyim de ayni sizinki gibi.bzde doktor mamasini deyistirdi 3gun sonra kanli mukuslu kaka oldu.git gide artdi kan .cok kotktuk tamamen kan oldu.hastanede yatdiq 5gun.sut allerjisi dediler .ondan sonraki durum ayni yazdiginiz gibi.dr yazdigi mama cok kotu tadi var zar zor 2kere vere bilyordum 3gun onceye kadar .basladi kusmaya o mamayi 2gun oldu hic agzina surmuyor.25nisanda 3aylik olucak.bugun dr tartdi 5200.giysiyle

ilk çocukta derdim ki bu çocuk hiç uyumayacak ve biz ömür boyu böyle uykusuz yasayacaz😁😁 sonra o uyumaya başladı kendi yemek yer oldu hatta ayrı odaya bile çıktı bize de rahat battı ikinciyi yaptık 🤪
Hahah ayy çok güldüm 😄 ikinci çocuk daha kolay oluyor dimi tecrübeden dolayı vs. Şu an sorsan asla ikinci çocuğu düşünmüyorum ama bakarsın bize de rahat batar 🤭

Ahaha valla ne zaman nerde anlayacakları hiç belli olmuyo. O an çok kötü hissediyorsun kendini ama böyle sonradan anlatınca komik geliyo:) lcw de falan hamilelere ve bebeklilere öncelik var. Dün öyle mağazada dediğiniz gibi mağazanın dışına kadar sıra vardı. Öncelikliyim ben diye direkt kasaya gittim ödedim. En güzel yanı bu sanırım bebekli gezmenin:) defactoda h&mde de öyle. Ama kotonda var mı öncelik bilmiyorum. Onlara dikkat edin boşuna beklemeyin🤩
Mağazanin kendisinde öncelik yoktu.siradaki insanlar yer verdi saolsunlar.
Kızlar sabah 6 dan beri 1 saat uyumadı asla.20 dk uyuyup uyanıyor derdi mi var anlayamıyorum🥲Uyku gerilemesi nasıl anlaşılır
Uyku düzeni değişiyor.bnm kız 4 ayı geçti uyku denen bsy yok gündüzleri.gecede her saat başı uyanır oldu🥴
Bide oğlundan olan kiloları vermissindir.🤣

Hahah ayy çok güldüm 😄 ikinci çocuk daha kolay oluyor dimi tecrübeden dolayı vs. Şu an sorsan asla ikinci çocuğu düşünmüyorum ama bakarsın bize de rahat batar 🤭
Biraz zamn geçince insan istiyor.ben şimdi ki hamileligimi hiç güzel yasayamadim.nerdeyse hiç fotom yok.bide erken doğum yaptım.tansiyon problemi çıktı ama gel gör ki tekrar hamile kalsam nasıl olur die düşünmüyor değilim 🤣🤣🤣🤣

Üçüncüyü bile düşündürüyor hayat bazen😁Oğluma doğum yaptım gurbetteyiz o zaman gecenin bı yarısı acil alındı bebek annecagzim gelene kadar ben odaya çıkmış uyuşukluk yavaş yavaş geçmeye başlamıştı annem kapıdan girince ben bı başla ağlamaya ama ne diye ağlıyorum 😁😁 anneeee sen nasıl 4 tane doğurdun (iki normal iki sezeryanla)anne bu nasıl bı acı ben bı daha belim dik yürüyebilecek miyim anneeeegggg diye ahahhahaha😁😁😁

Back
X