Afedersin mevlüt yapayım diyen kafama s*cayim :') salak yerine konmuş hissettim ve bu yüzden icimden de atamiyorum durup duruo aklıma geliyo korkuyorum kendimi hasta edicem diye djnxjsndd
Özet geçiyorum baya kabalaikti zaten ona okey, bebişi teeeeenbebek. Dusunmuyorken bile soyluyorum mevlüt okutursam odadan cikarmam en son kurandan vs sonra milletin ve odanin durumuna göre cikarirkm belki bir iki dk sonra geri odaya diyorum. Kv ye de hep soylerim. Herkese solerim. Hep fırsatı vardı bana hiç demedi. Mutfakta eşimle camdan konusuyoduk geldi bebeği hazirlayin dedi , dedik ki ne için jdnndnd bebeğe de okusun birazdan hoca çağıracak dedi. Dedim ki bebek odadan cikmayacak biz böyle konusmadik bana bir şey söylemedin vs. Bu sefer o da dedi ki madem böyle yapacaktiniz ne diye mevlüt okutalim dediniz her şeyin bir adabi var cart curt sinirlendi köpürdü gitti. Eşimle konuştuk neyse ikna olduk bi şekilde tatsızlık olmadin hevesidir vs diye çağırdık bidaha dedik senin kucağında duracak verme hocaya hemen bir dk okusun odaya geri götür diye o da dedi tamam vermem zaten kucağına dedi. Neyse cocuk da derin uykudaydi verdim kucağına, bana dedi ki bebişi kucağına alip odada gezdirmek ister misin(yüzünü görsünler diyeymiş) dedim ki hayır içerisi kalabalık sen de gezdirme, okusun kadin hemen geri getir odasına. Dedi ki tamam

sinirleniyorum anlattıkça neyse çıktık odadan o hocaya yoneldi ben mutfağa doğru jdnfjdjd arkami döndüğüm gibi baktim ipek hocanin kucağında:') ona sinirlendim saydiriyorum kendi kendime arkami bidaha döndüm almış kucağına odada gezdiriyor jdnfjdnxjd tabi ki çilem bunla biter mi bitmez. Bundan max bir saat sonra ioek uyandı ağlıyor diye bana seslendiler ben gittim içerde kv, yanında bir kadın ve benle birlikte odaya giren diğer kadin. Kv besige eğilmiş gülümsüyor, yanındaki kadın elinde telefon foti cekecek, elimi koydum bebisle telefon arasına (içimdeki sinir ve ateşe rağmen nazikçe) fotoğrafını çekmeyin lütfen dedim. Kadın bozuldu cekmedim zaten dedi odadan cikar mısınız bebeğin odasına girmeyin dedim başkaları da geliyodu kusura bakmayın diye ekledim nazikce yine. Kapı kapandı ama bunlar girdi ya ötekileri girmezse olur mu ? Olmaz, hediyelerini b*k var gibi besige birakmaya başladılar tek tek en son sesim yükseldi biraz biri anlayis gosterdi sagolsun(!) kapadilar kapiyi.... Özetle rezalet kötü geçti benim için. Belki fe bebek hiç ahlamiyodu, kadın göreyim dedi kv de tm gel gör diye odaya daldi ve ipek uyandı hic bilmiyorum

Kimseyi suclamiyorum görmek istemiştir ama kv suçlu. Hayır diyemiyor eski insan ama annesine bir soralım diyebilirdi gerekirse ben hayır ya da evet derdim. Foti cekmek istediyse yine annesine soralım diyebilirdi. Her şeyi düşünen insansin bunu da düşün. Aman millet kırılmasın üzülmesin ama Büşra üzülsün onun sınırını geçelim nolcakki ::)
Bunlar bi yana bana tamam dediği her şeyin tersini yaptı. Gözümdeki her şeyden düştü açıkçası. Beni geçiştirmek için tamam demiş oldu bir nevi yalan jdnxjdnx kendi düşünsün ben eskisi gibi olmam artık.
Hepsini yine geçtim hazırlık aşamasında babam ve kp ayrı delirtti zaten. Anca oturup konuşuyorlar süreçte yoklar her şey lafları bitmedi. Neyse onu da anlatamicam sinir stres dışında bir şeye yaramadı anlayacagin üzgünüm salak yerine kondugum için ve düşünmekten basım ağrıyor artık içimdeki sıkıntıyı atmam lazım artık xnnxndndkd
ben bilgisayar mühendisliği mezunuyum henüz hâlâ malesef iş bulamadim

bebisi de daha fazla ertelemek istemediğim için yapak dedik oldu. Artık kpss girip başka şehre taşınmak isteği doğdu içimde. Belki sinirliyim olay taze diyedir genel olarak iyi insanlar ama böyle boş şeyler için gerek yoktu yani biraz soğudum açıkçası ve biraz da olsa uzaklaşmak istiyorum evlerimiz uzak değil ama çok gelmezler yine de ona rağmen uzaklaşasim geliyor artık

umarım geçer bu his böyle konuşmak bile istemiyorum fazla napcam help
Ay dertliyim ya öyle işte

Umarım senin çok güzel geçer okutursan da dmnxnd güzeldi genel olarak ama benim stresim ve bu yasadiklarim tövbe ettirdi