2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba Arkadaslar, son regl tarihim 1 temmuz. fakat geç döllenme olmus kesem hafta ile uyumlu değil bir hafta geriden geliyor.

Bel ve kasık ağrısı normal Demişti hemşire ama karın ağrısını bilmiyorum canım alt karında da Ağrı olabilirmiş ama
Kasık ağrım geçti ama bel ağrım hala devam ediyor bunlar normal diye biliyorm ama karın ağrısı pek duyulmadk olunca endişelendm ama o da olağan bi ağrı sanırm

Merhaba Arkadaslar, son regl tarihim 1 temmuz. fakat geç döllenme olmus kesem hafta ile uyumlu değil bir hafta geriden geliyor.
1 hafta az bi süre gebelik başında olabiliyor bunlar.hatta göreceksin ki 20 li haftalarda yakalamışve geçedebilir üstelik.sen içini rahat tut

Kalp atışı 7.ci haftadan sonra duyulurmuş genelde ,kese 5-6 hastalıkken görülebiliyor.
Kesede bebek görülmesi hangi haftaya tekabül ediyor peki?
Merhaba kızlar. Ben de yeni katılıyorum aranıza. 3 yaşında bir oğlum var dün hiç beklemediğim halde öylesine idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür kanda da bhcg 2433 çıktı. Yarın Dr A gideceğim inşallah. Hamile olan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. İsteyen herkese de Rabbim sağlıcakla nasip etsin
Hayırlı olsun tatlım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Hoşbulduk canım benim oğlum 36 aylık. 2 gün önce doğum günüydü. Dün de eşimin doğum günüydü. Güzel bi doğum günü hediyesi oldu ona da :)
2014 eylül annesiydim benim de bir oğlum var
İkiz yazacaktım pardon kıZlar
oy maşallah☺️İlk ikiz haberi senden o zaman☺️☺️

X