2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Günaydın yeni üye oldum 2016 ağustos annesiyim ve Allah nasip ederse 2018 Nisan annesi olucam oğlum 1 yaşında perşembe günü idrar testi yaptım pozitif çok silikti akşamında kan verdim 95.31 çıktı pozitif heyecanlıyım. Hepimizinki hayırlı olur inşallah

Günaydın kızlar kafam çok karışık.. dun gece adet oldugumu yazmistim ama aferdersiniz kahvereangi kirmizi gibi biseydi rengi sabah kalktim pedim bos altimi silince bazen bisey gelmiyor bezen cok az kahverengi su bu ne olabilir? Basina daha once gelen var mi?

Kizlar merhaba benim normal bat tarihim 8 agustos daha once paylasmistim fakat 3 gun once birlesme sonrasi baslayan yogun olmayan bir kanamam oldu 3 gun surdu
Sol kasik batmasi devam ediyor ve gogsumden sut geldi bir kac kere kafam cok karisti hayatimin hic bir doneminde boyle birsey yasamadim hep saat gibiydi
Kan testi yaptirmalimiyim kafam cok karisti bunun sebebi ne olabilir yasayan. Var mi aranizda

canım süt gelmesi çok erken benim oğlumda 8. ayda gelmişti süt bence kan testi yaptır inşallah meleğin gelmiştir

Benim idrar testim negatif cikti ama hala kahve lekelerim dewam ediyor delirmemek elde degil ya off

benimde 2. Gebeligom ilk belirtim gogus akintisiydi. Sari beyaz kahve karisik siktigimda gelen bi sivi vardi ki hala devam.. Bende saskinim dr gittigimde soracam..

Arkadaşlar merhaba bende geldim aranıza bhcg 624 çıktı bugun 2 hafta sonrada ultrason için gün verildi

Herkese merhaba. Bugün doktor kontrolüne gittik. Beta HCG 2072 çıktı ama kese görünmedi. Haftaya tekrar çağırdı. Folik asit ve b12 içeren bir ilaç ve kan sulandırıcı iğne verdi doktor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Cok tesekkur ederim ama sevincim kursagimda kalmaz insallah 31.32 cok dusuk geldi kendi drumu aradim 2 gun sonra tahlil yap ikiye katlandiysa sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…