2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bat 14 ü bekleyemedim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bilemedim var mı yok mu 3 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah vardır dua edin

Kizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..

Kizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
İçimi ferahlattın Allah razı olsun.. hayırlı olsun oğluşuna Allah damatlığını göstersin inşallah:KK200: sivilce yok bende ama sıcaklardanda olabilir durduğumuz yerde terliyoruz:110:

Sivilce bende de var 4. 5 gündür büyük ve çirkin ama gebemiyim bilmiyorum Allah kolaylık versin

Valla beklemedeyim canım lekelenmenin olmadan gece birlikte olduk öğle leke geldi ozaman spermler hızlı davrandıysa döllenme olmuştur rabbim hayırlısını nasip etsin beklemedeyim canm aşırı tatlı düşkünlüğü var inşallah regl olmam tatlı krizi için erken ama bilmiyorum kaynımın nikahı var Pazartesi onun koşturmacası var biyandan hamileysem diye korkuyorum çok yorulunca bebiş varsa kötü etkilensin istemiyorum kafam çok karışık rabbim hayırlısını gönüllerimizdekini versin
Amin canim benim :) icini rahat tutmaya çalış emi :) bu arada ben bu sabah hastalandım zaten bekliyordum ,eşim hastalanmisti yumurtlama günü :) kısmet ,iki ay da ara vericem kpss ye denk gelmesin diye :) ekimde başlarız tekrardan çalışmalara inşallah :)

Arkadaslar yerlesme ianamasinkac gun suruyor bilen varmi cumadan beri kahve leke gelio gunluk akinti gibi
ben oğlumda 4-5 gün yaşadım canım kan testi yaptırın değerin artıp artmadığına bakıp allah korusun düşük olabilir progestran verir drnuz belki

benim buayda olma isteğim o kadar çokki 21 temmuz adeti olmasa idi ay başında olacaktı doğum tarihi 01/04/2018 şimdi aşılama tutarsa 28/04/2018de olacak allahım hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Bnm de var canim sivilce çenemde özellikle ve çok acio. Benimde oglum var kaç tasinda seninki ALLAH bagislasin. Sağlıkla kızlarımız olur bir de insallah

X