- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
ben oglumu 11 ile ogrenmistim.. Degerin gayet guzel. Hayirli olsun..Cok tesekkur ederim ama sevincim kursagimda kalmaz insallah 31.32 cok dusuk geldi kendi drumu aradim 2 gun sonra tahlil yap ikiye katlandiysa sıkıntı yok dedi
Ben 5 gun kala yaptirdim 3 cikti ertrsi gun 18 olmustu seninde artar insKızlar bat 14 ü bekleyemedim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bilemedim var mı yok mu 3 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah vardır dua edin
Maşallah oğlunuza. Allah şifa versin. Geçmiş olsun.Kizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
İçimi ferahlattın Allah razı olsun.. hayırlı olsun oğluşuna Allah damatlığını göstersin inşallahKizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
İnşallah benim de seninki gibi olur Çarşamba tekrar yaptırcam umut oldu içimde belki rabbim nasip etmiştirBen 5 gun kala yaptirdim 3 cikti ertrsi gun 18 olmustu seninde artar ins
Sivilce bende de var 4. 5 gündür büyük ve çirkin ama gebemiyim bilmiyorum Allah kolaylık versinKizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
Sivilce bende de var 4. 5 gündür büyük ve çirkin ama gebemiyim bilmiyorum Allah kolaylık versinKizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
Çok sevindim. Hayırlı olsunKizlar kan tahlili yaptirdim 31.32 ciktidoktor pozitif dedi 1 hafta sonra tekrar yaptir bebek cok kucuk dedi
Umarım artar. Benim de bat 14 ağustos. Bazı belirtiler var gibi ama bilemiyorumKızlar bat 14 ü bekleyemedim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bilemedim var mı yok mu 3 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah vardır dua edin
Benim de cıktı sivilcelerim. Daha 6 gün var bata.Kizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..
Teşekkür ederim canımÇok sevindim. Hayırlı olsun
Amin canim benim :) icini rahat tutmaya çalış emi :) bu arada ben bu sabah hastalandım zaten bekliyordum ,eşim hastalanmisti yumurtlama günü :) kısmet ,iki ay da ara vericem kpss ye denk gelmesin diye :) ekimde başlarız tekrardan çalışmalara inşallah :)Valla beklemedeyim canım lekelenmenin olmadan gece birlikte olduk öğle leke geldi ozaman spermler hızlı davrandıysa döllenme olmuştur rabbim hayırlısını nasip etsin beklemedeyim canm aşırı tatlı düşkünlüğü var inşallah regl olmam tatlı krizi için erken ama bilmiyorum kaynımın nikahı var Pazartesi onun koşturmacası var biyandan hamileysem diye korkuyorum çok yorulunca bebiş varsa kötü etkilensin istemiyorum kafam çok karışık rabbim hayırlısını gönüllerimizdekini versin
Canım inşallah vardır hayırlısıyla :)Kızlar bat 14 ü bekleyemedim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı bilemedim var mı yok mu 3 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah vardır dua edin
ben oğlumda 4-5 gün yaşadım canım kan testi yaptırın değerin artıp artmadığına bakıp allah korusun düşük olabilir progestran verir drnuz belkiArkadaslar yerlesme ianamasinkac gun suruyor bilen varmi cumadan beri kahve leke gelio gunluk akinti gibi
Bnm de var canim sivilce çenemde özellikle ve çok acio. Benimde oglum var kaç tasinda seninki ALLAH bagislasin. Sağlıkla kızlarımız olur bir de insallahKizlar benim gibi yuzunu sivilce basan var mi. Ufak ufak ama nasil aciyor uclari.. Bu arada bugun oglum sunnet oldu omrumden omur gitti.. Cook zormus.. Cook yorulduuk..