Kızlar merhaba
kötü bi sabaha uyandım gece boyu kasık ağrılarım vardı normaldir dedim sabah crinone jeli yaptım 11 gibi wc ye gittim jel ile birlikte mukus yapıda kahverengi parçalar gelmeye başladı . Doktorumu aradım acile gidip kese baktırmamı ve Progestan vurunmamı söyledi. Şu anda eşimin yanındayım küçük bi ilde çalışıyor kendi tüp bebek tedavi merkezimin olduğu ilde değilim. Acile gittim kadın doğumcu çağırdılar , karından ultrason baktı kese yerinde dddi normalde salı günü vajinal ultrasonda kendi doktorum keseyi ve yolk sacı görmüştü bu doktor vajinal bakamam düşük riskin var dedi . Sadece kese görünüyordu bulanık bir şekilde. 50 lik progestan vurdular bol istirahat , düşük riskin var dedi doktor . Kendi doktorumda 5 gün iğneni kullan 5 gün sonunda tekrar kontrole git dddi. Çok ağladım çok üzüldüm . Moralim yerle bir oldu. Herşey nasip kısmet diye inanan biriyim ama insan bu kadar uğraştan sonra kaybetme korkusu yaşayınca çok kötü oluyor. Rabbim ben ve benim durumumda olanlara yardım etsin . Dualarınızı eksik etmeyin. Önerisi olan varsa da lütfen yorum yazsın .