- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
- 73
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.581
ayy inşallah yaaGünaydın arkadaşım beta çok iyi bence.
Yarın 600
Salı 1200
Perşembe 2400 olur bu civarda kese görünüyor genelde ama erken de olabilir.
Ben 5+0 da anca gördüm keseyi tam 6+0 da gidicem bakalım ne durumda. Sen de bence 5+ Dan sonra git kese görebilesin
İnşallah canım yemekle alakalı olduğunu sanmıyorum ben ama cevizin keseye iyi geldiğini okumuştum. Kendimi suçlama oyüzden yiyemiyorum diye iş de yapmamışsın bişey olmaz. Bende de olmuştu kahverengi önceden olan ve içerde kurumuş kanama denekmiş. Riski daha az. Kırmızı olması sıkıntı sanırım. Dediğin gibi süt ve ceviz yetecektir inşallahHayır canım söylemedi .benim transferden beri ilişki yasağım var ve uyduk da zaten. Ayrıca hiç iş yapmadım eşimin yanına geldim otelde kalıyorum bol istirahat ediyorum . Neden oldu bilmiyorum . Kaç gündür mide bulantılarım çoktu pek bişi yiyemiyorum açıkcası. Doktorum en kötü 1 bardak sütünü iç demişti. Kahvaltıda yiyorum herşeyi ama diğer öğünlerde yiyemiyorum tost ekmek peynir vs giyebiliyorum midem çok kötü. İnşallah benimle kalır sağlıkla devam eder Gebeliğim. Çok sağol
Biraz rahatladım vallahi. Çok sağolun kızlar.Evet canım bende de oluyor adet olacakmışım gibi aynı şekilde. Rahim büyüyor sanırım
İnşallah öyle olur , sağlıklı kalsın yavrularımızİnşallah canım yemekle alakalı olduğunu sanmıyorum ben ama cevizin keseye iyi geldiğini okumuştum. Kendimi suçlama oyüzden yiyemiyorum diye iş de yapmamışsın bişey olmaz. Bende de olmuştu kahverengi önceden olan ve içerde kurumuş kanama denekmiş. Riski daha az. Kırmızı olması sıkıntı sanırım. Dediğin gibi süt ve ceviz yetecektir inşallah
Canım senin bebeğin kaç aylık ?Bizim 2016 Mayıs annelerinin çoğu Nisan'da doğum yapmıştı ben dahil
Bende özele gidiyorum aynı testleri yaptılar canım. Ama benim testler ücretsiz. Önceki hamileliğimde de aynısını yaptılarkızlar dr benden dün detaylı bir kan tahlili ve idrar aldı...Yaklaşık 3 4 tüp kan verdim.Bgn tam 7+0 haftaligız..Bu testi yaptiranlariniz oldu mu acaba?Özele gidiyorum kilitlediler mi acaba..Hemogram,vitamin D ve B12,HIV ,açlık kan şekeri vs vs...
Allaha emanet canim.Stres yapmamaya çalış elinden geldiği kadar. Bol su içmek iyi geliyormuş diye okumuştum doğruluğu hakkında kesin bilgim yok. Ama şu içmek iyidir. Yemek ve wc dışında kalkmaya calis. Allah saglıkla kucagimiza almayı nasip etsin herkesin kini içinde de bizimkileri .Kızlar merhabakötü bi sabaha uyandım gece boyu kasık ağrılarım vardı normaldir dedim sabah crinone jeli yaptım 11 gibi wc ye gittim jel ile birlikte mukus yapıda kahverengi parçalar gelmeye başladı . Doktorumu aradım acile gidip kese baktırmamı ve Progestan vurunmamı söyledi. Şu anda eşimin yanındayım küçük bi ilde çalışıyor kendi tüp bebek tedavi merkezimin olduğu ilde değilim. Acile gittim kadın doğumcu çağırdılar , karından ultrason baktı kese yerinde dddi normalde salı günü vajinal ultrasonda kendi doktorum keseyi ve yolk sacı görmüştü bu doktor vajinal bakamam düşük riskin var dedi . Sadece kese görünüyordu bulanık bir şekilde. 50 lik progestan vurdular bol istirahat , düşük riskin var dedi doktor . Kendi doktorumda 5 gün iğneni kullan 5 gün sonunda tekrar kontrole git dddi. Çok ağladım çok üzüldüm . Moralim yerle bir oldu. Herşey nasip kısmet diye inanan biriyim ama insan bu kadar uğraştan sonra kaybetme korkusu yaşayınca çok kötü oluyor. Rabbim ben ve benim durumumda olanlara yardım etsin . Dualarınızı eksik etmeyin. Önerisi olan varsa da lütfen yorum yazsın .
Can'ım içini ferah tut. Düşeceği varsa her durumda düşüyor. Benim yattığım yerde başlamıştı kanamam.Kızlar merhabakötü bi sabaha uyandım gece boyu kasık ağrılarım vardı normaldir dedim sabah crinone jeli yaptım 11 gibi wc ye gittim jel ile birlikte mukus yapıda kahverengi parçalar gelmeye başladı . Doktorumu aradım acile gidip kese baktırmamı ve Progestan vurunmamı söyledi. Şu anda eşimin yanındayım küçük bi ilde çalışıyor kendi tüp bebek tedavi merkezimin olduğu ilde değilim. Acile gittim kadın doğumcu çağırdılar , karından ultrason baktı kese yerinde dddi normalde salı günü vajinal ultrasonda kendi doktorum keseyi ve yolk sacı görmüştü bu doktor vajinal bakamam düşük riskin var dedi . Sadece kese görünüyordu bulanık bir şekilde. 50 lik progestan vurdular bol istirahat , düşük riskin var dedi doktor . Kendi doktorumda 5 gün iğneni kullan 5 gün sonunda tekrar kontrole git dddi. Çok ağladım çok üzüldüm . Moralim yerle bir oldu. Herşey nasip kısmet diye inanan biriyim ama insan bu kadar uğraştan sonra kaybetme korkusu yaşayınca çok kötü oluyor. Rabbim ben ve benim durumumda olanlara yardım etsin . Dualarınızı eksik etmeyin. Önerisi olan varsa da lütfen yorum yazsın .
Evet onun için bizde çok stres yapıyoruz streste herşeyi tetikliyor Allah korusunCan'ım içini ferah tut. Düşeceği varsa her durumda düşüyor. Benim yattığım yerde başlamıştı kanamam.
Sen tedbirini almışsın. İstirahat et sadece. Gerisi Allah'a kalmış. Maalesef bizlerin tüp bebek olduğu için riskli gebelik sınıfında. İki kat daha fazla dikkat etmemiz lazım.
Yok canım dinleyemedim sadece ekranda gösterdi çok küçük olduğu için duyulmuyor henüz dedi az öncede evi süpürdüm peçeteye çok az pembelik geldi uzandım şimdibence doktorla alakalı canım ya. sen kalp sesini dinledin mi?
aman yorma kendini. bendende pembe akıntı geldi. sonra kahve leke geldi. sonra durdu canım bol su iç uzan. su kasılmaları azaltıyormus. rengi kırmızıya dönerse o zaman hemen doktoruna git canımYok canım dinleyemedim sadece ekranda gösterdi çok küçük olduğu için duyulmuyor henüz dedi az öncede evi süpürdüm peçeteye çok az pembelik geldi uzandım şimdi
Maalesef strese engel olamıyoruz. Geç bulup erken kaybetme korkusu. Ben bunu bir kez yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın bunu.Evet onun için bizde çok stres yapıyoruz streste herşeyi tetikliyor Allah korusun
İnşallah bişey olmaz yaa korkuyorum walla nasıl bir kanamada gitmek gerekiyor acaba yani benimki peçeteye silince geldi kırmızı mercimek kadar var yoktuaman yorma kendini. bendende pembe akıntı geldi. sonra kahve leke geldi. sonra durdu canım bol su iç uzan. su kasılmaları azaltıyormus. rengi kırmızıya dönerse o zaman hemen doktoruna git canım
Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinnMaalesef strese engel olamıyoruz. Geç bulup erken kaybetme korkusu. Ben bunu bir kez yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın bunu.
Dinlenmeye aldım kendimi iyice dua ediyorum , hayırlısı artık. Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaAllaha emanet canim.Stres yapmamaya çalış elinden geldiği kadar. Bol su içmek iyi geliyormuş diye okumuştum doğruluğu hakkında kesin bilgim yok. Ama şu içmek iyidir. Yemek ve wc dışında kalkmaya calis. Allah saglıkla kucagimiza almayı nasip etsin herkesin kini içinde de bizimkileri .
Sağol canım teşekkürler. Korktum tabi bende nasıl Allah kimseye yaşatmasın . İnşallah iyi olurDilaraginosss canuım çok geçmiş olsun. çok korkmuş olmalısın. ama rahatla canım düşecek olsa çoktan kırmızıya dönerdi. ben düşük yaptıgımda direk kırmızı geldi. rahatlat kendini. bol su iç canım su rahim kasılmasını azaltır.uyu dinlen. geçecek inşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. cevizi bende yeni duydum bundan sora daha düzenli yiyeceğim. sağolun arkadaslar :)
Can'ım ben kanama nasıl olursa olsun ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Düşük yaşadığım hamileliğimde kahve lekelenmem oldu. Dr u aradım kırmızı değilse sorun yok dedi. İki gün geçmeden kırmızıya döndü o kahvelik. Acil gittim ama kese büzüşmüştü ve kalp atışı zayıflamıştı. Progrstan iğne verdiler ama çok geçti artık. Ertesi gün düşük yaptım kürtaj oldum.İnşallah bişey olmaz yaa korkuyorum walla nasıl bir kanamada gitmek gerekiyor acaba yani benimki peçeteye silince geldi kırmızı mercimek kadar var yoktu
Allah ın izniyle riskli kısmı atlatırız , tüp bebek psikolojisi çok başka gerçekten .Can'ım içini ferah tut. Düşeceği varsa her durumda düşüyor. Benim yattığım yerde başlamıştı kanamam.
Sen tedbirini almışsın. İstirahat et sadece. Gerisi Allah'a kalmış. Maalesef bizlerin tüp bebek olduğu için riskli gebelik sınıfında. İki kat daha fazla dikkat etmemiz lazım.
Canım kesem büzüşmüştü demişsin ya nasıldı ki ilk hali sonra şekli çok mu bozulmuştu merak ettimCan'ım ben kanama nasıl olursa olsun ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Düşük yaşadığım hamileliğimde kahve lekelenmem oldu. Dr u aradım kırmızı değilse sorun yok dedi. İki gün geçmeden kırmızıya döndü o kahvelik. Acil gittim ama kese büzüşmüştü ve kalp atışı zayıflamıştı. Progrstan iğne verdiler ama çok geçti artık. Ertesi gün düşük yaptım kürtaj oldum.
Bazen acaba o kahve lekelenme olduğunda iğne vurulsaydım da böyle olur muydu diye düşünmeden edemiyorum. Tabi ki sonuç yine de Allah'ın takdiri.
Geçmiş olsun canım sana daYok canım dinleyemedim sadece ekranda gösterdi çok küçük olduğu için duyulmuyor henüz dedi az öncede evi süpürdüm peçeteye çok az pembelik geldi uzandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?