• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
günaydın Hanımlar,

benim sat 11 ağustostu ve dün yaptırdığım bhcg 301 çıktı sizce iyimi nasıl?
doktora ne zaman gitmeliyim.

çok tecrübesizim ve çevremde soracak kimse yok
Bir buçuk hafta bekle bence canım bı de önemli olan iki gün arayla artması şimdilik hgc nin

kızlar dr benden dün detaylı bir kan tahlili ve idrar aldı...Yaklaşık 3 4 tüp kan verdim.Bgn tam 7+0 haftaligız..Bu testi yaptiranlariniz oldu mu acaba?Özele gidiyorum kilitlediler mi acaba..Hemogram,vitamin D ve B12,HIV ,açlık kan şekeri vs vs...

Kızlar bugün oğlumun doğum günü sitemizin bahçesinde yapacağız sabah beri ayaktayım çok yoruldum biraz uzandım 6.30 'dan beri tepemde anne hadi bugün doğum günüm ben leyla :KK4:

Oh maşallah ekşi ekşi yarasın miniğe ☺️☺️

Sanırım arkadaşlar Gönüller'inden geçeni yazmış
:halay:

Ay seninle aynı şeyleri okuyoruz yâ ben de öyle okuyup çok ümitlendim inşallah diye ☺️ Benim de kuzumda hiç yoktu arkadaşın dediği gibi baby face :eek:

evet canim.ben inandim aslinda.bide gogus agrin varmi?kizindada olmusmuydu?benim kizimda dokunamiyordum bile bu kez o kadar degil.ama hassaslik artti
Normalde kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir derler yâ başta değil de sonradan çok çirkinleşmiştim. Şimdi baştan çirkinim böyle devam etmez inşallah:bicak:

kızlar dr benden dün detaylı bir kan tahlili ve idrar aldı...Yaklaşık 3 4 tüp kan verdim.Bgn tam 7+0 haftaligız..Bu testi yaptiranlariniz oldu mu acaba?Özele gidiyorum kilitlediler mi acaba..Hemogram,vitamin D ve B12,HIV ,açlık kan şekeri vs vs...
Henüz dr gitmedim canim sanırım bizdende isterler :anne:

Kızlar bugün oğlumun doğum günü sitemizin bahçesinde yapacağız sabah beri ayaktayım çok yoruldum biraz uzandım 6.30 'dan beri tepemde anne hadi bugün doğum günüm ben leyla :KK4:
nice mutlu yiııara canim :) dogum gununuz kutlu olsun

özelde biraz pahalı oluyor 250 civari birşey odemiştim ilk hamileliğimde imkanın varsa devlette yaptırıp doktoruna göster zaten standart tahliller

ben henuz kesete bilde gitmedim) sali ilk kontrolum

Bugünlük ikna ettim gitmicez çünkü gerçekten çok erken şimdi bişey gözükmücek stres yapmak istemiyorum ama gidersem mutlaka haber ederim
Ben dayanamadım bugün gittim. Ultrasonla karnımdan baktı ama tabi bir şey göremedi. Haftaya randevu verdi. Birde beta hcg istedi. Artışım gayet normal olmuş,çok şükür. Haftaya anca goruruz.

Bizdende istediler ama devlette yaptırın dediler burda binin üstünde bir rakama çıkar demişlerdi bize sonuçları gönderirsin iz dediler

Bende 5 tüp verdim özelde yaptırdım drumun olduğu hastanede henüz folikasit dışında başkabişey kullanmaya başlamadım değerler güzel dedi kalp atışlarınıda ekrandan gördük ama dinleyemedik 3 hafta sonraya kontrole çağırdı

Bende 5 tüp verdim özelde yaptırdım drumun olduğu hastanede henüz folikasit dışında başkabişey kullanmaya başlamadım değerler güzel dedi kalp atışlarınıda ekrandan gördük ama dinleyemedik 3 hafta sonraya kontrole çağırdı
Banada koca bi liste verdiler test için büyük ihtimal aynı şeylerdir daha yaptrmadım bnmde özel hastane siz ne kadar ödediniz bi de başka bi yerde yaptırıp doktora götürebiliyomuyuz ki öyle

Banada koca bi liste verdiler test için büyük ihtimal aynı şeylerdir daha yaptrmadım bnmde özel hastane siz ne kadar ödediniz bi de başka bi yerde yaptırıp doktora götürebiliyomuyuz ki öyle
Canım 80₺ verdim.evet başka hastanedede yaptırıp götürebilirsin bizim burdaki sevlet hastanesinde çok yoğunluk oluyor benimde okul başladı o yüzden orada yaptıramadım ama arkadaşım yazın devlette tahlillerini yaptırıp özele gösterdi zaten aynı testler

6+4 üm 3 gün oldu başlayalı bulantılar insallah benimki de cabuk geçer sürmez daha fazla yoksa hayat zindan salçalı yemek görmek bile istemiyorum düşün
İnşallah o şekilde ilk hamileliğimde de olmuştu canım yemek kavuramıyordum ama bir kaç tanıdığım burnundan gelene kadar istifra ediyordu o çok zor yâ inşallah öyle olmayız

Ya ne kadar tuttu canım. Ben kaşınıyorum diye benden erken istedi sanırım. Devlette randevu yok özelde de çok k pahalı olur gibi geliyor

Back