2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
olabilir yulaf irmik su çeker.yıları nasıl yapıyorsun
su cektiklerini bilmiyordum. su veriyorum ama cok az iciyor, susasa icer diye dusunmustum hep. ama sanki az su aliyor bizimki.
yulafi da irmigi de unu da suda pisiriyorum. lapa gibi oluyorlar. baska pisirme yontemi bilmiyorum zaten

Kizlar herkes kan ilaci demir ilaci vs veriyor mu ya? Ben sadece d vitamini veriyorum su ana kadar ama doktor 6.ay kontrolunde 3 tane surup yazdi Cok degil mi bebise ?

su cektiklerini bilmiyordum. su veriyorum ama cok az iciyor, susasa icer diye dusunmustum hep. ama sanki az su aliyor bizimki.
yulafi da irmigi de unu da suda pisiriyorum. lapa gibi oluyorlar. baska pisirme yontemi bilmiyorum zaten
emiyorsa suyu ordan da karsiliyordur.benimki kaşıkla daha güzel içiyor suyu.lapalarin içine meyve koyuyormusun

emiyorsa suyu ordan da karsiliyordur.benimki kaşıkla daha güzel içiyor suyu.lapalarin içine meyve koyuyormusun
genelde buharda pisirdigim sebze ve meyvelere karistiriyorum lapalari. dolgu maddesi olarak. bazen muzu ezip icine az da lapa karistirip kahvaltida yumurta ve peynirin yaninda cesit olarak da veriyorum.

selam kızlar ben kahvaltıda lor ve yumurta sarısını zeytinyağı ile ezip yediriyorum. bazen de pekmez ve yumurta yapıyorum. öğleden sonra iki üç kaşık kadar yoğurt bir iki saat sonra da meyve veriyorum. muz ve avakado karışımına bayılıyor. akşamları da et suyuna bal kabağı patates havuç tel şehriye ya da pirin, zeytin yağı koyduğum çorbasını içiriyorum. tok olunca daha az uyanır oldu.

Corbamiz ayni cnm.ama ben daha et suyu koymuyorum koysammi artik???yuvarlak naylonlar satiliyor icine minik.icine kemik suyu kaynatip buzluga attim.onlardan kiysammi ki artik bende???birde pekmezle yumurtayi yiyormu cidden

Corbamiz ayni cnm.ama ben daha et suyu koymuyorum koysammi artik???yuvarlak naylonlar satiliyor icine minik.icine kemik suyu kaynatip buzluga attim.onlardan kiysammi ki artik bende???birde pekmezle yumurtayi yiyormu cidden
doktorumuz verebilirsin dediği için başladım. faydalı diye her çorbaya ekliyorum. pekmezli yumurtayı da yiyor valla maşallah ben olsam yemem

Çorbasına kemik suyu koyuyorum bir şey olmadı yani rahatsız olmadı.
Yatmadan önce de meyve rendeleyip pirinç unu muhallebisiyle karıştırıp veriyordum ama öyle saatlerce uyumuyordu 2 saat sonra uyanıp meme arıyordu.
Şimdi ise 15 gündür ağzına ne versem püskürtüyor en fazla 1-2 kaşık şanslıysam yiyor. Sizde de bebeği mamayı reddeden var mı? Ne yaptınız?

bizde daha öyle birşey olmadı ama bence dişten yapıyordur

benim kiz gece guzel uyumazsa ek gidayi yemiyor. uykusuz olunca keyfi de istahi da kaciyor galiba. muz puresine bile burun kiviriyor.

doktor cok basite indirgemis ama bizim dr tavsiye bile vermiyor. uyur zamanla diyip gecistiriyor beni kucagimda uyutuyorum mesela suan, biraksam kavga gurultu kopartir. uyusun da keyfi gelsin diye dayaniyorum

:) Bende götürcem valla canıma tak etti bakalım ne dicek bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…