- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.041
ben 7.ay kontrolune goturdum, 9.aya kadar her ay goturucem yine. sonra 12. ayda insallah gideriz.arkadaşlar bebişleri6. aydan sonra da her ay kontrole götürüyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 7.ay kontrolune goturdum, 9.aya kadar her ay goturucem yine. sonra 12. ayda insallah gideriz.arkadaşlar bebişleri6. aydan sonra da her ay kontrole götürüyor musunuz?
ben de kararsız kaldım, doktorumuz bir çizelge vermişti kontroller ilk altı ay ayda bir, sonra üç ayda bir olarak görünüyor. aşı falan var mı bu aylarda?ben 7.ay kontrolune goturdum, 9.aya kadar her ay goturucem yine. sonra 12. ayda insallah gideriz.
ben de kararsız kaldım, doktorumuz bir çizelge vermişti kontroller ilk altı ay ayda bir, sonra üç ayda bir olarak görünüyor. aşı falan var mı bu aylarda?
4 tane oldu bizim.Merhaba
Dis cikaran varmı
Bizimde ucu atti da erken mi .Diye merak ettim4 tane oldu bizim.
bizim dr 8 10 ve 12. ayda gelin dedi.
erken cikmasi istahini uykusunu her seyini bozdu.yoksa genetiktir ne zaman cikacagi.Bizimde ucu atti da erken mi .Diye merak ettim
Neden dr çağırdı
bizim yok halaMerhaba
Dis cikaran varmı
Ne kadar gec çıkarsa o kadar iyi diyolar aslındabizim yok hala
Bizde de yok ama belirtileri yetiyor. :)bizim yok hala
Bizim dr menejit aşısı var dedi 9. Ay ve 12 ayda. Sağlık ocağı bir yaşına kadar yok dedi, kafam karıştı.6.aydan sonra bir yasa kadar aşı yok
Bize antibiyotik vermedi. Hava makinesine bizde vent. Flixair ve serum koyuyoruz. Günde 4 kez. Ilk kullanımlarda maskeyi takmak istemedi bende tv den reklam açtım mecbur. 8 dakika filan sürüyor tek seansı. Şimdi alıştı artık tepki göstermiyor. Doktor aglasada sizlasada yapacaksın dedi. Ilaç icirmekten daha kolay oldu . Ateş dusurucuyu bile verene kadar çok zorlaniyorum. Istemiyor açmıyor ağzını. Siringayla zorda olsa veriyorum.Bizde de makina var vent... Ve flixot... Verdi ama mumkun degil havayi vermek. Siz masil veriyorsunuz. Bir de antobiyotik ile muko... Kullaniyoruz
Saolasin. Sizede geçmiş olsun. Aman ihmal etme kızım sabah uyandığında burnu akıyordu akşam ateşlendi ve bir iki kere oksurdu sabah doktora götürdüğümde ciğere inmis dedi şok oldum.Gecmis olsun canim Hava makinesi dedigin ne?
Kizlar bizim bebis de dunden beri burun tikanikligindan oksurukten uyuyamiyor ya
Gecmis olsun. Ventolin ile flixotide ayni anda mi hazneye koyup veriyorsunuz?Bize antibiyotik vermedi. Hava makinesine bizde vent. Flixair ve serum koyuyoruz. Günde 4 kez. Ilk kullanımlarda maskeyi takmak istemedi bende tv den reklam açtım mecbur. 8 dakika filan sürüyor tek seansı. Şimdi alıştı artık tepki göstermiyor. Doktor aglasada sizlasada yapacaksın dedi. Ilaç icirmekten daha kolay oldu . Ateş dusurucuyu bile verene kadar çok zorlaniyorum. Istemiyor açmıyor ağzını. Siringayla zorda olsa veriyorum.
selamSelam kizlarrrr ...
yumurta, peynir ve yogurdu tatli seylerle karistirip vermeyi deneyebilirsin. sabah yumurtasinin icine azicik muz kat yada peyniri ezip icerisine anne sutu yada devam sutu ekleyip bir deneyebilirsin. belki tatlaninca yer.Kizlar iyi aksamlar selam dun oglum tam 7.ayini doldurdu.ne yumurta ne peynir nede yogurt yiyor nolucak bole bilmem.uzuluyorum.corbasini guzel iciyo oda keyfi yerinde olursa.farkettim surekli tatli seyler istio meyve puresi bebe bskuvisi gibi.dis diorum daha diste yok.daha oturamiyor tam yana dusuyor birde yan donemiyor henuz tam olarak.uykusu hala oturmadi.gun icinde zorla geciyor uykuya.gece hele yarim sate bir kalkiyor sizlerde nasil durum ???