- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.981
Bn sabah uyaninca yumurtayi haslamaya koyuyorum o haslanirken kizima labne yediriyorum gayet kati labne kıvamında bir dolu tatli kasigi yiyo. Sonra yere oturtuyorum oyuncaklar onunde kendi kahvaltimida aliyorum oturuyorum onune kendim yerken haslanmis yumurta sarisini agzina koyuyorum bir findigin yarısi kadar koparim agzina koyuyorum. Yarim yumurta sarisini boyle yiyor. Bizim kahvaltimiz bu kdr
Yatagına koyuyorum, aglayınca ten teması kuruyorum,ninni açıyorum, susmazsa kucagıma alıyorum, sakinleyince tekrar yatırıyorum.. buşekilde.. ilk baslarda tepkisi cok oluyor ama sonra daha azalıyor. 5dk da uyuduguda oluyor.. 40dk aglayıp uyumadıgı da.. ama desteksiz uyudugu için kısa kısa uyumuyor
Tracy hogg un kitabından faydalanabilirsin.
Kızlar bu arada dün bir yerde okudum çocuğunuz gece çok uyanıyorsa yatmadan bol bol yoğurt yedirin yazıyordu.Ben akşam 7 gibi birde 9 gibi birer kase yedirdim.Gece üçte uyandı birde altıda kalktı sadece 10 da uyudu.Bakalım bugünde deniycem normalde yarım saatte bir yarım saatte bir uyanıyordu yoğurt fayda etti belki diyorum.
Çorba kasesinden biraz küçük bir kase ama anca yetiyor oğluma çünkü yiyorBi kase mi cok degilmi cnm yaaa bi kase??
Ben bugüne kadar hiç sakınmadım biz ne yiyorsak onada yediriyorum.Bugün mesela pirinç pilavı ve tavuklu bezelye yedirdim.Tavukları minnak minnak parçaladım o da yedi :) cılbırı suyu haşladım yumurtaları İçine kırdım 6-7 dakika kaynattım kapattım.Üzerüne yoğurt döktüm birde hafif salça ve azcık kırmızı toz biber sosu yaptım.Bayılarak yediBharat dokunmasin cnm??nasil yptin anlatrmisin
Beyaz peynir ve kaşar da veriyorum ben lange ve yumurta dışında az az tadımlık tadını alsın diye. Oglum rezene çayı verirdim şimdi alicam kizimada verim rahatlatıyordu biraz arada içince. Doktorumuz bize yoğurda ceviz rendele dedi cam rendede rendeledim koydum toz gibi oldu yedi ama bebek biskuviside koydum tadı biraz tadlaninca yiyor yoğurdu labneyide zorla yiyo bi çay kaşığı.Ayni bizi anlattin valla cnm.bende hemen kalkar kakmaz cayimi yumurtamizi koyarim ocaga:)dedigin gibi alirim kavaltimi odama kendim yerken onada veriyorum yumurtayi minik minik.yarisini yiyo.arkasindan yogurt veriyorum 4 5 kasik.fazlasini istemio ya ittiriyo diliyle.iyi bak ne guzel labne yiyormus benim oglan labneyede burun kivirdi.yumurtayla karistirip verdim gene almadi.
En iyisini yapmışsın canim sonra çocuklar yemek yemiyo . Bizede doktor dedi ver köfte makarna falan hatta şaşırdım ilk defa bi doktor makarna ver dedi dedim ben tavsiye ediyorum hep dedi yardmcı doçent hemde:) oğluma da başka bi doktor normal çocuk doktoru kesinlikle pirinç makarna verme demisti:)Ben bugüne kadar hiç sakınmadım biz ne yiyorsak onada yediriyorum.Bugün mesela pirinç pilavı ve tavuklu bezelye yedirdim.Tavukları minnak minnak parçaladım o da yedi :) cılbırı suyu haşladım yumurtaları İçine kırdım 6-7 dakika kaynattım kapattım.Üzerüne yoğurt döktüm birde hafif salça ve azcık kırmızı toz biber sosu yaptım.Bayılarak yedi
Ay ben makarnada verdimEn iyisini yapmışsın canim sonra çocuklar yemek yemiyo . Bizede doktor dedi ver köfte makarna falan hatta şaşırdım ilk defa bi doktor makarna ver dedi dedim ben tavsiye ediyorum hep dedi yardmcı doçent hemde:) oğluma da başka bi doktor normal çocuk doktoru kesinlikle pirinç makarna verme demisti:)
Telefonla arıyorlar neler yapman gerektigini anlatıyorlar uyguluyorsun sonra tekrar görüşüyorsun bu şekilde 2 hafta sürüyor.. 2 hafta sonunda kızım toparladı şükür.. ufak sorunlar oluyor ama zamanla oturacak inşallah..Danismanlik aldim demistin dimi?nasil oluyor peki bilgi verirmisin?sadece sanal olarakmi aldin cnm danismanlik?yani bu yazdigin sekildemi verdin kisaca egitim??
Salça ve baharat bence vermemelisin canım.. severek yiyebilir ama bagırsakları buna hazır olmayabilir.. daha çok küçüklerBen bugüne kadar hiç sakınmadım biz ne yiyorsak onada yediriyorum.Bugün mesela pirinç pilavı ve tavuklu bezelye yedirdim.Tavukları minnak minnak parçaladım o da yedi :) cılbırı suyu haşladım yumurtaları İçine kırdım 6-7 dakika kaynattım kapattım.Üzerüne yoğurt döktüm birde hafif salça ve azcık kırmızı toz biber sosu yaptım.Bayılarak yedi
Yavaş yavaş verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı.ben sakınmıyorum çok fazla nasıl alışırsa öyle giderSalça ve baharat bence vermemelisin canım.. severek yiyebilir ama bagırsakları buna hazır olmayabilir.. daha çok küçükler
gazi olmayınca uyuması güzel oluyor.bundan önce gece uykusunda 4 5 saat uyuduğu oluyordu.bu dönem gaz mi dış mi bilmiyorum ama çok zorluyor bizi.isede başlayacağım şubat gibiBen bir ara gündüzleri ayagımda sallıyordum ayagımdan indirince uyanıyordu.. oyuzden ayagımda tutuyordum, uyanır gibi oldukça sallıyordum.. bütün günüm uyutmaya calısmakla geçiyordu.. bence alerji olayı biraz düzelince eğitim vermeyi düşünebilirsin.. yoksa bu alışkanlıkları neredeyse 2 yaşına kadar devam ediyor diyorlar..
gazin yaninda yoğurt kabizda yapar aklınızda olsunBen hiç duymamıştım gaz yaptığını bende. öyle aman aman gazıda olmadı bugünde yedirdim yatırmadan bakalım
gazin yaninda yoğurt kabizda yapar aklınızda olsun
Bilmiyordum benim oğlum yoğurttan somra çıkarıyor ama hayret.gazin yaninda yoğurt kabizda yapar aklınızda olsun
hic bilmiyordum bunu. kabiz degil ama benim kizimin kakalari cok katilasti, sulu degil hic. nerede yanlis yapiyorum diye dusunuyorum. acaba suyu az mi iciyor, yada yaptigim mamalarda mi sorun. mamalarin icine bazen yulaf, bazen tam bugday unu (pisiriyorum) bazen de irmik koyuyorum. bunlar mi kakasini sertlestiriyor acabagazin yaninda yoğurt kabizda yapar aklınızda olsun
Telefonla arıyorlar neler yapman gerektigini anlatıyorlar uyguluyorsun sonra tekrar görüşüyorsun bu şekilde 2 hafta sürüyor.. 2 hafta sonunda kızım toparladı şükür.. ufak sorunlar oluyor ama zamanla oturacak inşallah..
Her bebek bir değil tabiki farklı tepkiler olabiliyor ama bizimki kolay kabullendi yeni durumu.
Şunu söyliyeyim benim bebegim asla yapamaz demeyin. Ben öyle diyordum memesiz duramaz diye, ama en fazla 3 gün. 3. Gün olan değişime inanamadım. Gece 8-9 kere uyandığımızı biliyorum. Şimdi gece 2 kez emiyor, bir ay sonra 1 e düşürücez. Uykusu bölünmeyince kendisi de rahat ediyor.(maşallah diyeyim en çok benim nazarım değiyor :)
Kabaca bu şekilde canım. Darısı tüm uykusuz annelere...
olabilir yulaf irmik su çeker.yıları nasıl yapıyorsunhic bilmiyordum bunu. kabiz degil ama benim kizimin kakalari cok katilasti, sulu degil hic. nerede yanlis yapiyorum diye dusunuyorum. acaba suyu az mi iciyor, yada yaptigim mamalarda mi sorun. mamalarin icine bazen yulaf, bazen tam bugday unu (pisiriyorum) bazen de irmik koyuyorum. bunlar mi kakasini sertlestiriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?