• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canim uyku duzeni ve aclik bebegini gunduz 3 4 saatte bir yedir uykuya yakin yedir guzel uyur uyku saatlerin olsun duzelir insallah bide bizden doymuyolar artik ni kase meyveli yogurt yedir mesela bide boyle dene
Canim sagolasin. Gündüz 3kez uyuyo oglum da olduğu için herşeyimiz kendimizce düzenli zaten sabah öğlen ve akşam üstü. Akşam üstü geç uyumuşsa 10 da yatırıyorum yoksa 9 da yatırıyorum sallanarak uyutmaya alıştı oğlum da küçük olduğu için pratik olmuştu ilk başlarda şimdi mesela gece kalkiyo emiyo bazen daliyo bazen sallıyorum her zaman huzursuz değil ama huzursuz olunca da hiç çekilmiyor valla:(

Kizlar selamlar hayirli cumalar. Ben ogluma sabah yumurta sarisi ve yogurt veriyorum..yarim yiyor sarisini.kati hasliyorum elimle veriyorum minik mnik.ardindan hemen yogurt veriyorum.pek sevdigi solenemez yogurdu mesela bi fincani bitirmjyor.labneyle verdim kivamli oldu aslinda ama sevmedi gibi.peynirle yumurta veren warmi?sizler sabah ne veriyorsunuz kuzulara?degisik kahvaltilik veren warmi??bizede fikir olsun hem.

Tek öğünle baslayıp yavas yavas arttırsaydın.. 6aylık oldumu?
Ama uyumamasının aslında ek gıdayla cok ilgisi olmuyor.. destekli uyuyor ise kısa uykuları oluyor ve her uyandıgında destegi arıyor bulamayınca uykuya devam edemiyor .. memede yada sallayarak uyutuyorsan tam dalmak üzereyken yatagına bırakmayı deneyebilirsin..
7 ayligiz.ek gıda konusu alerji olayı.süt alerjimiz var ve ek gıda da gazımız iyice arttı.meme ve bebek arabası dışında uyumuyor.memede de uyurken 2. Yada 3. Yatağa koydugumda dalıyor.Yatağa ilk koydugumda ağlıyor.

Kizlar selamlar hayirli cumalar. Ben ogluma sabah yumurta sarisi ve yogurt veriyorum..yarim yiyor sarisini.kati hasliyorum elimle veriyorum minik mnik.ardindan hemen yogurt veriyorum.pek sevdigi solenemez yogurdu mesela bi fincani bitirmjyor.labneyle verdim kivamli oldu aslinda ama sevmedi gibi.peynirle yumurta veren warmi?sizler sabah ne veriyorsunuz kuzulara?degisik kahvaltilik veren warmi??bizede fikir olsun hem.
Bende geçen gün cılbır yaptım bayılarak yedi :0

Kızlar bu arada dün bir yerde okudum çocuğunuz gece çok uyanıyorsa yatmadan bol bol yoğurt yedirin yazıyordu.Ben akşam 7 gibi birde 9 gibi birer kase yedirdim.Gece üçte uyandı birde altıda kalktı sadece 10 da uyudu.Bakalım bugünde deniycem normalde yarım saatte bir yarım saatte bir uyanıyordu yoğurt fayda etti belki diyorum.

7 ayligiz.ek gıda konusu alerji olayı.süt alerjimiz var ve ek gıda da gazımız iyice arttı.meme ve bebek arabası dışında uyumuyor.memede de uyurken 2. Yada 3. Yatağa koydugumda dalıyor.Yatağa ilk koydugumda ağlıyor.
Ben bir ara gündüzleri ayagımda sallıyordum ayagımdan indirince uyanıyordu.. oyuzden ayagımda tutuyordum, uyanır gibi oldukça sallıyordum.. bütün günüm uyutmaya calısmakla geçiyordu.. bence alerji olayı biraz düzelince eğitim vermeyi düşünebilirsin.. yoksa bu alışkanlıkları neredeyse 2 yaşına kadar devam ediyor diyorlar..

Yatagına koyuyorum, aglayınca ten teması kuruyorum,ninni açıyorum, susmazsa kucagıma alıyorum, sakinleyince tekrar yatırıyorum.. buşekilde.. ilk baslarda tepkisi cok oluyor ama sonra daha azalıyor. 5dk da uyuduguda oluyor.. 40dk aglayıp uyumadıgı da.. ama desteksiz uyudugu için kısa kısa uyumuyor

Tracy hogg un kitabından faydalanabilirsin.

Kızlar bu arada dün bir yerde okudum çocuğunuz gece çok uyanıyorsa yatmadan bol bol yoğurt yedirin yazıyordu.Ben akşam 7 gibi birde 9 gibi birer kase yedirdim.Gece üçte uyandı birde altıda kalktı sadece 10 da uyudu.Bakalım bugünde deniycem normalde yarım saatte bir yarım saatte bir uyanıyordu yoğurt fayda etti belki diyorum.
Gaz yapmadı mi

Bizde birşey olmadı çok şükür.Göğsüm yara olunca sütüm bitti benim artık sadece mama yediği için gazı hep var zaten canım
Iyi o zaman canim maşallah bebise. Bende denim belki uykusu gelir . Oglum çok gazliydi ona verememiştim akşamları 4 den sonra vermezdim yoğurt.

Bn sabah uyaninca yumurtayi haslamaya koyuyorum o haslanirken kizima labne yediriyorum gayet kati labne kıvamında bir dolu tatli kasigi yiyo. Sonra yere oturtuyorum oyuncaklar onunde kendi kahvaltimida aliyorum oturuyorum onune kendim yerken haslanmis yumurta sarisini agzina koyuyorum bir findigin yarısi kadar koparim agzina koyuyorum. Yarim yumurta sarisini boyle yiyor. Bizim kahvaltimiz bu kdr

Evet canım süt ürünleri gaz yapar ya ben günlük sutyen mayaliyorum yapıyordu. Gazlı bebeğe herşey gaz yapar çok sukur kizi o kadar gazlı değil oglum da diyorum ya aylarca çekmiştim
Ben hiç duymamıştım gaz yaptığını bende. öyle aman aman gazıda olmadı bugünde yedirdim yatırmadan bakalım

Back