- 19 Mayıs 2017
- 366
- 453
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.941
Ne zaman duzelicekler acaba büyüdükçe düzelecekler diye beklerken daha zorlaşıyor gibi10
10 mayis dogumlu bizimki de canim valla anlamış değilim saat başı uyanıyor sallıyorum 3 saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman duzelicekler acaba büyüdükçe düzelecekler diye beklerken daha zorlaşıyor gibi10
10 mayis dogumlu bizimki de canim valla anlamış değilim saat başı uyanıyor sallıyorum 3 saat
Aynen öyle herşey dahada zorlaşıyor büyüdükçe tecrubeyle sabitim oglumdan şimdi kızım aynısını yapıor gerçekten vücudum yorgunluktan oluyoNe zaman duzelicekler acaba büyüdükçe düzelecekler diye beklerken daha zorlaşıyor gibi
Benim kızımda saat başı uyanıyordu, çok kötüydü hatta gece 2-3 de uyanıp tekrar uyuması 6yı buluyordu perişandım. Uyku eğitimi verdim. O çözüm oldu çok şükür.. vakit kaybetmeden deneyin derim..Arkadaşlar neden uyumuyor bu bebekler çare bulan var mi ya saat başı kalkiyo saat ya
Benim kızımda saat başı uyanıyordu, çok kötüydü hatta gece 2-3 de uyanıp tekrar uyuması 6yı buluyordu perişandım. Uyku eğitimi verdim. O çözüm oldu çok şükür.. vakit kaybetmeden deneyin derim..
Danışmanlık aldım. Tek başıma yanlış birşey yapmaktan korkuyordum. İnstagramda baldananne var ondan destek aldım.Nasıl verdiniz anlatır mısınız?
Danışmanlık aldım. Tek başıma yanlış birşey yapmaktan korkuyordum. İnstagramda baldananne var ondan destek aldım.
Eğitim öncesi bebeğimi daha çok üzüyormuşum memede uyuyordu.. şimdi kendi yatağında kısa sürede uyuyor.
Arkadaşlar neden uyumuyor bu bebekler çare bulan var mi ya saat başı kalkiyo saat ya
ne kadar surede sonuc aldiniz, ben de instagramda takip ediyorum baldan anneyi. bir de cok ozel degilse fiyati ne kadar? bende dusunuyorum ama hem cesaret edemiyorum hem de sonuc alamazsam kizim daha cok hirpalanir mi diye cekiniyorum.Danışmanlık aldım. Tek başıma yanlış birşey yapmaktan korkuyordum. İnstagramda baldananne var ondan destek aldım.
Eğitim öncesi bebeğimi daha çok üzüyormuşum memede uyuyordu.. şimdi kendi yatağında kısa sürede uyuyor.
Tam iki haftada eğitim bitti. Kızımda alıstı..Ağlamaları kaç gün sürdü? Kaç günde alıştı?
Bende cok düşündüm ama iyiki yaptım diyorum.. dünyam değişti. Kızımda bende kendimize geldik..ne kadar surede sonuc aldiniz, ben de instagramda takip ediyorum baldan anneyi. bir de cok ozel degilse fiyati ne kadar? bende dusunuyorum ama hem cesaret edemiyorum hem de sonuc alamazsam kizim daha cok hirpalanir mi diye cekiniyorum.
Tam iki haftada eğitim bitti. Kızımda alıstı..
Yogun aglama ilk3 gün ama onda da sürekli ağlamadı. Direkt uyudugu da oldu 40 dk agladıgı da ama aglayınca kucagıma alıp mudahale ettigim için çaresizce ağlamış olmuyor. Bazen yine aglıyor ama normal bu uykusu gelip uyumak istediginde ağlıyor
Ben memede yada ayakta sallarken daha fazla agladıgı oluyordu.. oyüzden iyiki yaptım diyorum.
Gündüzleri20-30 dk uyuyordu. Şimdi hepsi düzeldi cok şükür..
Cesaret edemeyen varsa aranızda hiç beklemesin..
Anlıyorum canım aynılarını yaşadımEvet beenn bir turlu cesaret edemiuorum canim.ama vucudum cok yorgun suan ayagimda salliyorum ve yatirdigimda direk uyaniyor.geri salla yatir gene ayni.sabaha kadar 10kere kalkiyoruz bitmis oluyorum enerjim sfir.gnduz de ayni yatir geri uyaniyo.bazen 1 saat uyuyo yada geceviliyo.ama mesela bugun gnduz yarim saat bile uyumadi.surekli mizmiz uyumak istemio resmen cocuk.yatirdigim an basliyor aglamaya
grip de nezle de bulasabilen hastaliklardan. birinden kapmis olabilir. nezleye sebep olan mikroplar dis ortamda 2 gun yasayabiliyor, cok gezdiyseniz senin sıkı giydirmemenden degil, mikrobu bir yerden almis olmasindan dolayi hasta olmustur buyuk ihtimalle.Kızlar bir sey danışacağım.
Bebeğim henüz 7.ayında ve nezle oldu. Geçen hafta her gün dışarıya çıkarttım ve gayet sıkı giydirdim. Yüzü ağzı/burnu hariç her yeri kapalıydı. Kış vakti soğukta dışarı çıktık diye mi hasta oldu dersiniz? Yollarda bir sürü bebek gördüm oysa ki benimki mi hassas yoksa ben mi hatalı davrandım? Suan nefes almakta cok zorlanıyor
ay bende evde çok sıkıldım.bugün bende çıkarayım diyorum ama korkuyorum da hasta olursa diyeKızlar bir sey danışacağım.
Bebeğim henüz 7.ayında ve nezle oldu. Geçen hafta her gün dışarıya çıkarttım ve gayet sıkı giydirdim. Yüzü ağzı/burnu hariç her yeri kapalıydı. Kış vakti soğukta dışarı çıktık diye mi hasta oldu dersiniz? Yollarda bir sürü bebek gördüm oysa ki benimki mi hassas yoksa ben mi hatalı davrandım? Suan nefes almakta cok zorlanıyor
bizimkinin öyle ağlama huyu yok ama yaklaşık 2 aydır bizde de doğru düzgün uyku yok.gündüz rutin uyuması hiç olmadı zaten.Gerçi ben ek gıdaya ve sonucunda olan gaza bağlıyorum.alerjiden dolayı yediği 2 3 çeşit bisey oda gaz yapıyor sanırım.2 bilemedin 3 öğün veriyorum ama onuda vermesem mi diye düşünüyorumTam iki haftada eğitim bitti. Kızımda alıstı..
Yogun aglama ilk3 gün ama onda da sürekli ağlamadı. Direkt uyudugu da oldu 40 dk agladıgı da ama aglayınca kucagıma alıp mudahale ettigim için çaresizce ağlamış olmuyor. Bazen yine aglıyor ama normal bu uykusu gelip uyumak istediginde ağlıyor
Ben memede yada ayakta sallarken daha fazla agladıgı oluyordu.. oyüzden iyiki yaptım diyorum.
Gündüzleri20-30 dk uyuyordu. Şimdi hepsi düzeldi cok şükür..
Cesaret edemeyen varsa aranızda hiç beklemesin..
Tek öğünle baslayıp yavas yavas arttırsaydın.. 6aylık oldumu?bizimkinin öyle ağlama huyu yok ama yaklaşık 2 aydır bizde de doğru düzgün uyku yok.gündüz rutin uyuması hiç olmadı zaten.Gerçi ben ek gıdaya ve sonucunda olan gaza bağlıyorum.alerjiden dolayı yediği 2 3 çeşit bisey oda gaz yapıyor sanırım.2 bilemedin 3 öğün veriyorum ama onuda vermesem mi diye düşünüyorum
Hangisini uyguladınız.Benim kızımda saat başı uyanıyordu, çok kötüydü hatta gece 2-3 de uyanıp tekrar uyuması 6yı buluyordu perişandım. Uyku eğitimi verdim. O çözüm oldu çok şükür.. vakit kaybetmeden deneyin derim..