- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.801
Normalde 10 da yatar gece yatmadan bir defa besliyordum uyanmıyordu.Şu anda 5-6 kez ağlayarak uyanıyor canım.Mamayı bugün birinin tavsiyesi ile aldım bakalım birazdan yedirip uyutacağım sabah haber veririm :)Normalde kaç saatte bir uyanıyor? Gece mamasından sonra ne kdar uyumaya başladı yazarsanız çok sevinirim.
Canım gözün korkmasın ama ben o şekilde 15 gün geçirdim!!! 16.gün dişleri çıkmıştı ama şimdi de üstleri bekliyoruz.
Diş için zürafa sophie diye bir ürün var ondan aldım bugün bakalım kaşıntıya fayda edecek mi..
Tabiki hepinize haber edecem arkadaşlar :)Etki ederse bana da soyler misin canim.
hem uyku mamaai hem kehribar kolye, isini saglama almissin. eger uyursa ikisini birden alirim bendeYa ben bide garanti olsun diye kehribar kolye aldım.Faydasını görürsem haberdar ederim
bizim de eller hep agizda, dis yok diyordum ama aksam beyazligi gorunce bi sevinmistim, geliyor diye. daha gelmiycek demekkiBende bekliyorum bakalım.eller ağızda hep gören dış mi geliyor diyo ama ellerde 2.ayımızdan beri ağızda
Kızlar bana akıl verin ya.ek gıdaya başladık ama oğluma ne vereceğimi bilemiyorum.süt allerjisinden dolayı süt ürünü yok.bende şuan diyetteyim.bana yumurta dana eti ceviz badem gibi şeyler yasak.o oğluma yumurta da veremiyorum bu yüzden.önce tadım yaptım şimdi havuç patates brokoli ve soğanı kaynatıp püre yapıp onu veriyorum.başka ne verebilirim.siz çorbalara pürelere neler koyuyorsunuz.
Ay valla çok heycanlıyım şu an yedirdim ve uyudu bakalım nasıl bir gece olacak .Hemen etki edecek mi yoksa sabaha kadar pışpışlayıp hayaller/hayatlar mı olacağımhem uyku mamaai hem kehribar kolye, isini saglama almissin. eger uyursa ikisini birden alirim bendesimdi ek gidaya da gectik, gunduz kiza ne yapsam diye kosturuyorum, yedigi iki kasik ama olsun. aksamlari uyuyabilmek lazim.
teşekkürler.özellikle bal kabaklı olanları deniycem.bal kabagida aldım
merakla bekliyorum, hangi marka aldiniz mamayi ?Ay valla çok heycanlıyım şu an yedirdim ve uyudu bakalım nasıl bir gece olacak .Hemen etki edecek mi yoksa sabaha kadar pışpışlayıp hayaller/hayatlar mı olacağım
kirmizi biberin varsa o da cok faydali. bir de avakado benim favorim, pisirmeye de gerek yok.teşekkürler.özellikle bal kabaklı olanları deniycem.bal kabagida aldım
Ben mamayı hipp kullanıyorum gece mamasınıda hipp aldım canımmerakla bekliyorum, hangi marka aldiniz mamayi ?
Kitabı bende almayı planlıyorum ama kararsızım memnunmusunuz kaç yaşına kadar tarifler var bilgisini alabilirmiyim
avakadoyu sevmedi.gerçi ayva dışında verdiğim hiçbirşeyi sevmedi.kırmızı biberde buzlukta var közlenmiş.deniyeceğim bakalimkirmizi biberin varsa o da cok faydali. bir de avakado benim favorim, pisirmeye de gerek yok.
ginerva minikoglan S Simin88 kızlar günaydın :) oğluma mamayı 10 yirmi kala yedirmeye başladım saat 10 da uyudu.11 gibi babası sesli bir şey açınca ona uyandı biraz salladım uyudu tekrar.Gece birde sağdığım sütten verdim uyuyordu ve çok huzurlu görünüyordu dedim uyanmayacak heralde.Gece birde yattım 3 te uyandı mama hazırladım verdim hemen uyudu tekrar.saat 6da uyandı ki ben 6yı geceden saymıyorum yani gece bir defa uyandı.7 gibi birdaha yattık 9 buçukta uyandı kaka yaptı on gibi süt verirken uyuya kaldı bende yattım 12ye on kala uyandık :) valla bölük bölükte olsa ben uykumu aldım.Birde çığlık çığlığa kalkmadı.6 da uyandığında uyku arkadışıyla konuşuyordu. Şimdi sipariş ettiğim kehribarda geldi bakalım ben bir kaç gece daha deneym sizler öyle alın :)
+1 yasina kadar tarifler var, 1 yasindan sonra bizim yemeklerimizden yiyebilir zaten diye biliyorum. kitap guzel ama gurmebebek diye bir site var orada da bir suru guzel tarif var. eger oradan girer bakarim diyorsaniz bosuna almayin kitabi derim, ben islere yetisemedigim icin toplu elimin altinda bulunsun siye aldim. malum bebek olunca masraflar cok fazla, ekonomiyi de dusundugumden boyle soyluyorum.Kitabı bende almayı planlıyorum ama kararsızım memnunmusunuz kaç yaşına kadar tarifler var bilgisini alabilirmiyim
ayvayi denemedim ben hic ama cok faydali diye biliyorum, bu hafta alip deneyeyim bende. avakadoyu elma yada armut ile karistirsan sever belki. yada kendi sutunle de karistirip deneyebilirsin, avakado da cok faydaliymis cunku.avakadoyu sevmedi.gerçi ayva dışında verdiğim hiçbirşeyi sevmedi.kırmızı biberde buzlukta var közlenmiş.deniyeceğim bakalim
Hava bide kapalı insanın içi iyice kapanıyor.Uyumak istiyor sürekli ama ben buna bir dur dedim.Üç gündür bebek arabasıyla parkta 1 buçuk saat yürüyorum diyete başladım kendimi daha dinç hissediyorum:) ya pskolojik mi bilmiyorum kolyeyi taktığımdan beri ağlamadı oğlum hiç :0Hadi gözün aydın bakalım :) bir hafta kadar dene hep aynı rutin ile devam edersen ben de alırım.. bizim ki pirinç unlu meyveli muhallebi yese bile 2 saat sonra emmek için kalkıyor.. öyle 3 saati falan ilk 2 ayda gördüm sonrası hep 1,5 yada 2 saat.
7.ayın sonuna doğru rahatlarson demişti doktor bakalım... uykumu tam alsam yorgunluk sorun değil, uykusuzluk mahvediyor..
kehribar kolyenin ozelligi ne? sinir stresi mi yatistiriyorHava bide kapalı insanın içi iyice kapanıyor.Uyumak istiyor sürekli ama ben buna bir dur dedim.Üç gündür bebek arabasıyla parkta 1 buçuk saat yürüyorum diyete başladım kendimi daha dinç hissediyorum:) ya pskolojik mi bilmiyorum kolyeyi taktığımdan beri ağlamadı oğlum hiç :0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?