selam kızlar yazmasam da okuyabiliyorum ara sıra sizleri... ek gıda konuşuyo bu günlerde çok zorlanıyoruz maşallah yalnız yemek yerken yüklemeyi keşfetti bizim oğlan offf yaptıkça heryer yemek oluyo .. şimdiki iyi gibiyiz anne sütünü bıraktı çok sancılı bi dönem daha geçirdik.. amuda kalkıp emziriyodum zaten sonra sadec e gece almaya daha sonrada hiç almamaya başladı memeyi uzattığım an mosmor oluyodu ağlamaktan doğusunda 20 gün yoğun bakım maceramız yüzünden emme de çok zorlandım zaten.. öyle böyle büyüyecekler... diğer oğlanlarla 6 yaş 1.5 yaş 7 ay toplam 3 oğlan anam dinin ağlıyo tek çocuk bakmak bir lüks bence kıymetini bilin.çok aşırı zor birde 1.5 yaşındaki oğlum köpek dışı çıkarıyor yemin ederim 10 gündür ne gece ne gündüz uyumadım zombiye bağladım artık bi ara 5 gün banyo yapamadım ki banyoyu her gün yapardım ama çişe bile gidemedim ki banyo yapıyım hepsi ağlıyo hepsi açılıyo uyudukları anda ev süpür çamaşır bulaşık yemekleri derken ölsem diyorum hep.. çok zor aşırı zor.. dışarı güç bela çıksam da insanların bakışlarından acayip rahatsız oluyorum ... kimsem yok hiç kimsem .. siz siz ölüm korunun diycem ama benim kadar sağlam korunan biri varmıdır bilmiyorum yinede oldu demek nasipte varmış ... allaha emanet olun