2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?

kizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?
Benimki 2 gün sonra 7 ay doluyor o beyazlıklar 3 haftadır falan var ama dış mis çıkmıyor ve de çok huzursuz sürekli ağlıyor çok yoruldum. Inşallah sizin dişler çabuk gelir

Benimki 2 gün sonra 7 ay doluyor o beyazlıklar 3 haftadır falan var ama dış mis çıkmıyor ve de çok huzursuz sürekli ağlıyor çok yoruldum. Inşallah sizin dişler çabuk gelir

Benimkinde öyle ama çıkmıyor

ayyy oyle demeyin kizlar bizim daha ilk gunumuzdu ve ben bittim. ne uyku uyuyabildim ne de yemek yiyebildim. surekli agliyor, hep kucakta gezdiriyorum. yaptigim yemekleri de yemiyor, ek gida zaten zorluyordu beni, simdi ustune diş agrisi eklendi, vay benim halime

Ben iyi geceler maması aldım bakalım bugün fayda edecek mi

beni de ekleyerek sonucunu yazar misin. zaten super bir uyku duzenimiz yoktu, dun gece benim kucagim disinda hic uyumadi, ben de uyuyamadim hic. az da olsa uyusam yeter ama boyle hic uyumayinca gun cok zor geciyor.
Tabiki yazarım :) bir günde etki eder mi bilmiyorum aslında biraz çekincelerimde var ama çoğunlukla mama yiypr zaten bu da sonuçta mama diye kendimi rahatlatıyorum.Benim oğlum uzun zamandır geceleri deliksiz uyuyordu sonra 6. Ay konsepti yaptım instagrama koydum o gecede dahil olmak üzere çocuk uyumaz oldu.Çok sık uyanıyor.ve hunharca ağlıyor.Diş mi nazar mı bilemedim :)

beni de ekleyerek sonucunu yazar misin. zaten super bir uyku duzenimiz yoktu, dun gece benim kucagim disinda hic uyumadi, ben de uyuyamadim hic. az da olsa uyusam yeter ama boyle hic uyumayinca gun cok zor geciyor.
Ya ben bide garanti olsun diye kehribar kolye aldım. Faydasını görürsem haberdar ederim

dış canım ben doktoruma sordum ne zaman uyuyacak diye dişler geliyo onun huysuzluğu başlar dedi.ben büyüdükçe düzelecek diye bekliyordum ama tersi olacak sanırım

Kızlar bana akıl verin ya.ek gıdaya başladık ama oğluma ne vereceğimi bilemiyorum.süt allerjisinden dolayı süt ürünü yok.bende şuan diyetteyim.bana yumurta dana eti ceviz badem gibi şeyler yasak.o oğluma yumurta da veremiyorum bu yüzden.önce tadım yaptım şimdi havuç patates brokoli ve soğanı kaynatıp püre yapıp onu veriyorum.başka ne verebilirim.siz çorbalara pürelere neler koyuyorsunuz.

Ben iyi geceler maması aldım bakalım bugün fayda edecek mi

Normalde kaç saatte bir uyanıyor? Gece mamasından sonra ne kdar uyumaya başladı yazarsanız çok sevinirim.

bende zannetim ki boyle bir gunde cikiverecek, huzursuz da cunku. acemilik iste

Canım gözün korkmasın ama ben o şekilde 15 gün geçirdim!!! 16.gün dişleri çıkmıştı ama şimdi de üstleri bekliyoruz.

Diş için zürafa sophie diye bir ürün var ondan aldım bugün bakalım kaşıntıya fayda edecek mi..

afiyet. olsun, muzlu yoğurt falan denesen de mi yemez ki ya da sebzeleri yoğurtla karıştırsan.
Yemiyo canim. Bi sarimsakli yogurt( kendimize yaptigimdan) tattirdigimda yemek istiyor. Onu da sarimsagi tuzla dovdugum icin ben vermek istemiyorum.
Benimkide yoğurdu yememişti meyvelerle tatlı hale getirdim şimdi yiyor canım.Bide un çorbası yaptım ben yoğurt yumurta katılıyor ondan da alıyor.Bayılarak yiyor
Denedim canim ben de corba yine yemedi maalesef.
maşallah yesin kuzucuk.
omlete beyazını katıyor musun
Yok canim ayiriyorum şimdilik beyazini. 8. Ayini doldurup 9 a falan gecince karistirrim heralde beyazi ile.

benim oğluşun da beyazladı alt iki dişi hatta eczaneden calgel diye bi jel aldırdım eşime, eli ağzından gitmiyor diye. kontrolde doktor gerek yok daha çıkmıyor dedi, diş etleri kabarıyormuş görünür şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…