- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.821
Diş ağrısını azaltıyormuş.Kişiye özel taşlar oluyor ya sinir stres alan bu da onlardan.kehribar kolyenin ozelligi ne? sinir stresi mi yatistiriyor
Hastanelerinngoz bolumu yapiyordur bence :) ben daha yaptirmadim.Kizlar dis diş konusulmus hep. Simdii yeni bi pencere aciyorum göz:). Goz muayenesini ne zaman yaptiriyoruz. Bizim doktor 9. Ay dedi. Bebeklere ozel olarak gidilen hastaneler var mi yoksa her hastanenin goz bolumu bu muayeneyi yapabiliyor mu
bizim doktor da 5.aydan sonra gosterebilirsiniz demisti. ben 6.ayda ozel bir hastanenin goz bolumune goturdum. 5 dakika falan surdu muayene.Kizlar dis diş konusulmus hep. Simdii yeni bi pencere aciyorum göz:). Goz muayenesini ne zaman yaptiriyoruz. Bizim doktor 9. Ay dedi. Bebeklere ozel olarak gidilen hastaneler var mi yoksa her hastanenin goz bolumu bu muayeneyi yapabiliyor mu
Ya daha bende götürmedim.Bulanık görüyor falan deyince cesaret edemedim.Dünyagözde mayagözde bir saat sürüyor muayene dedi banabizim doktor da 5.aydan sonra gosterebilirsiniz demisti. ben 6.ayda ozel bir hastanenin goz bolumune goturdum. 5 dakika falan surdu muayene.
canım bende kullanıyorum sidefer evet kilo başına bir damla olarak verıyorumKızlarrr... ben kabız yapar korkusuyla demir vermedim kızıma. Fakat icim rahat değil o sebepten iki gündür veriyorum. Fakat söyle bi sorun var doktorumuz sidefer damla yazmış ve bende almıştım. Kutunun üzerinde günde bir kez bir damla yazıyor. Netten araştırdım biraz kilo başına 1 damla diyor. Kullanan var mı sidefer? Nasıl kullanıyorsunuz?
Biz de sidefer kullaniyiruz kabiz yapmiyor. İcindeki damlalikla 1 ml cekip veriyorum.Kızlarrr... ben kabız yapar korkusuyla demir vermedim kızıma. Fakat icim rahat değil o sebepten iki gündür veriyorum. Fakat söyle bi sorun var doktorumuz sidefer damla yazmış ve bende almıştım. Kutunun üzerinde günde bir kez bir damla yazıyor. Netten araştırdım biraz kilo başına 1 damla diyor. Kullanan var mı sidefer? Nasıl kullanıyorsunuz?
evet damla bulanik gormesine neden oluyormus ama biz bir sorun yasamadik, 1 saat baya uzun kontrol ediyorlaemis ciddenYa daha bende götürmedim.Bulanık görüyor falan deyince cesaret edemedim.Dünyagözde mayagözde bir saat sürüyor muayene dedi bana
bende kilo basina 1 damla seklinde kullaniyorum ve bizde kabizlik sorunu yapmadi.Kızlarrr... ben kabız yapar korkusuyla demir vermedim kızıma. Fakat icim rahat değil o sebepten iki gündür veriyorum. Fakat söyle bi sorun var doktorumuz sidefer damla yazmış ve bende almıştım. Kutunun üzerinde günde bir kez bir damla yazıyor. Netten araştırdım biraz kilo başına 1 damla diyor. Kullanan var mı sidefer? Nasıl kullanıyorsunuz?
Allah kolaylik versin, ben bir tanesine yarim yamalak bakabiliyorum, sana masallah.hep derler 1 cocuk hic cocuk diye ama benim gibi acemi ve bilgisizlere o bile zor geliyor. Allah eksikliklerini yasatmasin kuzularin.selam kızlar yazmasam da okuyabiliyorum ara sıra sizleri... ek gıda konuşuyo bu günlerde çok zorlanıyoruz maşallah yalnız yemek yerken yüklemeyi keşfetti bizim oğlan offf yaptıkça heryer yemek oluyo .. şimdiki iyi gibiyiz anne sütünü bıraktı çok sancılı bi dönem daha geçirdik.. amuda kalkıp emziriyodum zaten sonra sadec e gece almaya daha sonrada hiç almamaya başladı memeyi uzattığım an mosmor oluyodu ağlamaktan doğusunda 20 gün yoğun bakım maceramız yüzünden emme de çok zorlandım zaten.. öyle böyle büyüyecekler... diğer oğlanlarla 6 yaş 1.5 yaş 7 ay toplam 3 oğlan anam dinin ağlıyo tek çocuk bakmak bir lüks bence kıymetini bilin.çok aşırı zor birde 1.5 yaşındaki oğlum köpek dışı çıkarıyor yemin ederim 10 gündür ne gece ne gündüz uyumadım zombiye bağladım artık bi ara 5 gün banyo yapamadım ki banyoyu her gün yapardım ama çişe bile gidemedim ki banyo yapıyım hepsi ağlıyo hepsi açılıyo uyudukları anda ev süpür çamaşır bulaşık yemekleri derken ölsem diyorum hep.. çok zor aşırı zor.. dışarı güç bela çıksam da insanların bakışlarından acayip rahatsız oluyorum ... kimsem yok hiç kimsem .. siz siz ölüm korunun diycem ama benim kadar sağlam korunan biri varmıdır bilmiyorum yinede oldu demek nasipte varmış ... allaha emanet olun
dört damla veriyorum bir kerede. sütten mamadan 1 saat önce ya da sonra olmasına dikkat ediyorum.Kızlarrr... ben kabız yapar korkusuyla demir vermedim kızıma. Fakat icim rahat değil o sebepten iki gündür veriyorum. Fakat söyle bi sorun var doktorumuz sidefer damla yazmış ve bende almıştım. Kutunun üzerinde günde bir kez bir damla yazıyor. Netten araştırdım biraz kilo başına 1 damla diyor. Kullanan var mı sidefer? Nasıl kullanıyorsunuz?
cay kaşığı ile vurunca ses çıkıyor mukizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?
normelden daha huzurlu ve derin uyudu sanırm olmadi bende alayımginerva minikoglan @Simin88 kızlar günaydın :) oğluma mamayı 10 yirmi kala yedirmeye başladım saat 10 da uyudu.11 gibi babası sesli bir şey açınca ona uyandı biraz salladım uyudu tekrar.Gece birde sağdığım sütten verdim uyuyordu ve çok huzurlu görünüyordu dedim uyanmayacak heralde.Gece birde yattım 3 te uyandı mama hazırladım verdim hemen uyudu tekrar.saat 6da uyandı ki ben 6yı geceden saymıyorum yani gece bir defa uyandı.7 gibi birdaha yattık 9 buçukta uyandı kaka yaptı on gibi süt verirken uyuya kaldı bende yattım 12ye on kala uyandık :) valla bölük bölükte olsa ben uykumu aldım.Birde çığlık çığlığa kalkmadı.6 da uyandığında uyku arkadışıyla konuşuyordu. Şimdi sipariş ettiğim kehribarda geldi bakalım ben bir kaç gece daha deneym sizler öyle alın :)
biz 3 aylikken yaptırdık. cocuk doktorumuza ordan göz doktoruna gittikKizlar dis diş konusulmus hep. Simdii yeni bi pencere aciyorum göz:). Goz muayenesini ne zaman yaptiriyoruz. Bizim doktor 9. Ay dedi. Bebeklere ozel olarak gidilen hastaneler var mi yoksa her hastanenin goz bolumu bu muayeneyi yapabiliyor mu
Sadece nesne takibi yaptirdi o zaman. Damla damlatilinca beklemek gerekiyo cunku kizlar o damlali muayeneden bana yapmislardi. Sadece okuma mesafesinde yazilari bulanik gordum bi sure o kdr baskada bisey yokbizim doktor da 5.aydan sonra gosterebilirsiniz demisti. ben 6.ayda ozel bir hastanenin goz bolumune goturdum. 5 dakika falan surdu muayene.
dört damla veriyorum bir kerede. sütten mamadan 1 saat önce ya da sonra olmasına dikkat ediyorum.
canım bende kullanıyorum sidefer evet kilo başına bir damla olarak verıyorum
Biz de sidefer kullaniyiruz kabiz yapmiyor. İcindeki damlalikla 1 ml cekip veriyorum.
bende kilo basina 1 damla seklinde kullaniyorum ve bizde kabizlik sorunu yapmadi.
dört damla veriyorum bir kerede. sütten mamadan 1 saat önce ya da sonra olmasına dikkat ediyorum.
onu denemedim ama parmagimla elleyince dis elime geldi bugun, minicik, dis etini delmis gibi. yarin kasikla da denerim.cay kaşığı ile vurunca ses çıkıyor mu
damlayi doktorun odasina girmeden once yarim saat araliklarla 3 kez damlattik. doktorun odasinda 5 dk kadar kaldik. mercek gibi seylerle iki gozune de bakti (goz muayenesinden hic anlamam, neyi nasil kontrol ediyor hic bilmiyorum) bir sorun yok dedi bize cok sukur.Sadece nesne takibi yaptirdi o zaman. Damla damlatilinca beklemek gerekiyo cunku kizlar o damlali muayeneden bana yapmislardi. Sadece okuma mesafesinde yazilari bulanik gordum bi sure o kdr baskada bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?