2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kehribar kolyenin ozelligi ne? sinir stresi mi yatistiriyor
Diş ağrısını azaltıyormuş.Kişiye özel taşlar oluyor ya sinir stres alan bu da onlardan.
Bir çok arkadaşım faydasını gördü.Kimi salyası azaldı diyor.Kimi hiperaktifdi sakinleştirdi diyor.Kimi de etki etmedi diyor.kendime bile almayı düşünüyorum ama biraz pahalı.Sakindi tüm gün bilmiyorum gözlemliycem bakalım

Kizlar dis diş konusulmus hep. Simdii yeni bi pencere aciyorum göz:). Goz muayenesini ne zaman yaptiriyoruz. Bizim doktor 9. Ay dedi. Bebeklere ozel olarak gidilen hastaneler var mi yoksa her hastanenin goz bolumu bu muayeneyi yapabiliyor mu

Kizlar dis diş konusulmus hep. Simdii yeni bi pencere aciyorum göz:). Goz muayenesini ne zaman yaptiriyoruz. Bizim doktor 9. Ay dedi. Bebeklere ozel olarak gidilen hastaneler var mi yoksa her hastanenin goz bolumu bu muayeneyi yapabiliyor mu
Hastanelerinngoz bolumu yapiyordur bence :) ben daha yaptirmadim.

bizim doktor da 5.aydan sonra gosterebilirsiniz demisti. ben 6.ayda ozel bir hastanenin goz bolumune goturdum. 5 dakika falan surdu muayene.

Kızlarrr... ben kabız yapar korkusuyla demir vermedim kızıma. Fakat icim rahat değil o sebepten iki gündür veriyorum. Fakat söyle bi sorun var doktorumuz sidefer damla yazmış ve bende almıştım. Kutunun üzerinde günde bir kez bir damla yazıyor. Netten araştırdım biraz kilo başına 1 damla diyor. Kullanan var mı sidefer? Nasıl kullanıyorsunuz?

selam kızlar yazmasam da okuyabiliyorum ara sıra sizleri... ek gıda konuşuyo bu günlerde çok zorlanıyoruz maşallah yalnız yemek yerken yüklemeyi keşfetti bizim oğlan offf yaptıkça heryer yemek oluyo .. şimdiki iyi gibiyiz anne sütünü bıraktı çok sancılı bi dönem daha geçirdik.. amuda kalkıp emziriyodum zaten sonra sadec e gece almaya daha sonrada hiç almamaya başladı memeyi uzattığım an mosmor oluyodu ağlamaktan doğusunda 20 gün yoğun bakım maceramız yüzünden emme de çok zorlandım zaten.. öyle böyle büyüyecekler... diğer oğlanlarla 6 yaş 1.5 yaş 7 ay toplam 3 oğlan anam dinin ağlıyo tek çocuk bakmak bir lüks bence kıymetini bilin.çok aşırı zor birde 1.5 yaşındaki oğlum köpek dışı çıkarıyor yemin ederim 10 gündür ne gece ne gündüz uyumadım zombiye bağladım artık bi ara 5 gün banyo yapamadım ki banyoyu her gün yapardım ama çişe bile gidemedim ki banyo yapıyım hepsi ağlıyo hepsi açılıyo uyudukları anda ev süpür çamaşır bulaşık yemekleri derken ölsem diyorum hep.. çok zor aşırı zor.. dışarı güç bela çıksam da insanların bakışlarından acayip rahatsız oluyorum ... kimsem yok hiç kimsem .. siz siz ölüm korunun diycem ama benim kadar sağlam korunan biri varmıdır bilmiyorum yinede oldu demek nasipte varmış ... allaha emanet olun

canım bende kullanıyorum sidefer evet kilo başına bir damla olarak verıyorum

Biz de sidefer kullaniyiruz kabiz yapmiyor. İcindeki damlalikla 1 ml cekip veriyorum.

bende kilo basina 1 damla seklinde kullaniyorum ve bizde kabizlik sorunu yapmadi.

Allah kolaylik versin, ben bir tanesine yarim yamalak bakabiliyorum, sana masallah.hep derler 1 cocuk hic cocuk diye ama benim gibi acemi ve bilgisizlere o bile zor geliyor. Allah eksikliklerini yasatmasin kuzularin.
insanlarin bakislarini da umursamayin, agzi olan konusuyor, nasil mutlu hissediyorsaniz oyle davranin. 3 cocuklu muthis bir anne oldugunuzu unutmayin hic.

dört damla veriyorum bir kerede. sütten mamadan 1 saat önce ya da sonra olmasına dikkat ediyorum.

normelden daha huzurlu ve derin uyudu sanırm olmadi bende alayım

biz 3 aylikken yaptırdık. cocuk doktorumuza ordan göz doktoruna gittik

bizim doktor da 5.aydan sonra gosterebilirsiniz demisti. ben 6.ayda ozel bir hastanenin goz bolumune goturdum. 5 dakika falan surdu muayene.
Sadece nesne takibi yaptirdi o zaman. Damla damlatilinca beklemek gerekiyo cunku kizlar o damlali muayeneden bana yapmislardi. Sadece okuma mesafesinde yazilari bulanik gordum bi sure o kdr baskada bisey yok

dört damla veriyorum bir kerede. sütten mamadan 1 saat önce ya da sonra olmasına dikkat ediyorum.
canım bende kullanıyorum sidefer evet kilo başına bir damla olarak verıyorum

Biz de sidefer kullaniyiruz kabiz yapmiyor. İcindeki damlalikla 1 ml cekip veriyorum.

bende kilo basina 1 damla seklinde kullaniyorum ve bizde kabizlik sorunu yapmadi.

Saolun cevaplar için. 1ml verende var 4 damla da kiloya gore de. Kutunun uzerine 1 damla demiş eczacı, bir damla cok az geldi bana. Nasıl versem bilemedim şimdi

Sadece nesne takibi yaptirdi o zaman. Damla damlatilinca beklemek gerekiyo cunku kizlar o damlali muayeneden bana yapmislardi. Sadece okuma mesafesinde yazilari bulanik gordum bi sure o kdr baskada bisey yok
damlayi doktorun odasina girmeden once yarim saat araliklarla 3 kez damlattik. doktorun odasinda 5 dk kadar kaldik. mercek gibi seylerle iki gozune de bakti (goz muayenesinden hic anlamam, neyi nasil kontrol ediyor hic bilmiyorum) bir sorun yok dedi bize cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…