- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.781
Hepsini bitirmede yedi biraz akşamda hiç ogutulmeden kakasinda çıktı bütün cevizler :))benimkinin boğazından geçmez yaa
rahatlıkla yedimi prenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini bitirmede yedi biraz akşamda hiç ogutulmeden kakasinda çıktı bütün cevizler :))benimkinin boğazından geçmez yaa
rahatlıkla yedimi prenses
direk yiyo demekki çiğnemeden :)Hepsini bitirmede yedi biraz akşamda hiç ogutulmeden kakasinda çıktı bütün cevizler :))
Benimki 2 gün sonra 7 ay doluyor o beyazlıklar 3 haftadır falan var ama dış mis çıkmıyor ve de çok huzursuz sürekli ağlıyor çok yoruldum. Inşallah sizin dişler çabuk gelirkizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?
Benimkinde öyle ama çıkmıyorkizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?
bizim o beyazlık 3 aydan beri var ama daha çıkan yokkizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?
Benimki 2 gün sonra 7 ay doluyor o beyazlıklar 3 haftadır falan var ama dış mis çıkmıyor ve de çok huzursuz sürekli ağlıyor çok yoruldum. Inşallah sizin dişler çabuk gelir
Benimkinde öyle ama çıkmıyor
Ben iyi geceler maması aldım bakalım bugün fayda edecek miayyy oyle demeyin kizlar bizim daha ilk gunumuzdu ve ben bittim. ne uyku uyuyabildim ne de yemek yiyebildim. surekli agliyor, hep kucakta gezdiriyorum. yaptigim yemekleri de yemiyor, ek gida zaten zorluyordu beni, simdi ustune diş agrisi eklendi, vay benim halime
bende zannetim ki boyle bir gunde cikiverecek, huzursuz da cunku. acemilik istebizim o beyazlık 3 aydan beri var ama daha çıkan yok
beni de ekleyerek sonucunu yazar misin. zaten super bir uyku duzenimiz yoktu, dun gece benim kucagim disinda hic uyumadi, ben de uyuyamadim hic. az da olsa uyusam yeter ama boyle hic uyumayinca gun cok zor geciyor.Ben iyi geceler maması aldım bakalım bugün fayda edecek mi
Tabiki yazarım :) bir günde etki eder mi bilmiyorum aslında biraz çekincelerimde var ama çoğunlukla mama yiypr zaten bu da sonuçta mama diye kendimi rahatlatıyorum.Benim oğlum uzun zamandır geceleri deliksiz uyuyordu sonra 6. Ay konsepti yaptım instagrama koydum o gecede dahil olmak üzere çocuk uyumaz oldu.Çok sık uyanıyor.ve hunharca ağlıyor.Diş mi nazar mı bilemedim :)beni de ekleyerek sonucunu yazar misin. zaten super bir uyku duzenimiz yoktu, dun gece benim kucagim disinda hic uyumadi, ben de uyuyamadim hic. az da olsa uyusam yeter ama boyle hic uyumayinca gun cok zor geciyor.
Ya ben bide garanti olsun diye kehribar kolye aldım. Faydasını görürsem haberdar ederimbeni de ekleyerek sonucunu yazar misin. zaten super bir uyku duzenimiz yoktu, dun gece benim kucagim disinda hic uyumadi, ben de uyuyamadim hic. az da olsa uyusam yeter ama boyle hic uyumayinca gun cok zor geciyor.
Bende bekliyorum bakalım.eller ağızda hep gören dış mi geliyor diyo ama ellerde 2.ayımızdan beri ağızdabende zannetim ki boyle bir gunde cikiverecek, huzursuz da cunku. acemilik iste
dış canım ben doktoruma sordum ne zaman uyuyacak diye dişler geliyo onun huysuzluğu başlar dedi.ben büyüdükçe düzelecek diye bekliyordum ama tersi olacak sanırımTabiki yazarım :) bir günde etki eder mi bilmiyorum aslında biraz çekincelerimde var ama çoğunlukla mama yiypr zaten bu da sonuçta mama diye kendimi rahatlatıyorum.Benim oğlum uzun zamandır geceleri deliksiz uyuyordu sonra 6. Ay konsepti yaptım instagrama koydum o gecede dahil olmak üzere çocuk uyumaz oldu.Çok sık uyanıyor.ve hunharca ağlıyor.Diş mi nazar mı bilemedim :)
Ben iyi geceler maması aldım bakalım bugün fayda edecek mi
bende zannetim ki boyle bir gunde cikiverecek, huzursuz da cunku. acemilik iste
Yemiyo canim. Bi sarimsakli yogurt( kendimize yaptigimdan) tattirdigimda yemek istiyor. Onu da sarimsagi tuzla dovdugum icin ben vermek istemiyorum.afiyet. olsun, muzlu yoğurt falan denesen de mi yemez ki ya da sebzeleri yoğurtla karıştırsan.
Denedim canim ben de corba yine yemedi maalesef.Benimkide yoğurdu yememişti meyvelerle tatlı hale getirdim şimdi yiyor canım.Bide un çorbası yaptım ben yoğurt yumurta katılıyor ondan da alıyor.Bayılarak yiyor
Yok canim ayiriyorum şimdilik beyazini. 8. Ayini doldurup 9 a falan gecince karistirrim heralde beyazi ile.maşallah yesin kuzucuk.
omlete beyazını katıyor musun
Etki ederse bana da soyler misin canim.Ben iyi geceler maması aldım bakalım bugün fayda edecek mi
benim oğluşun da beyazladı alt iki dişi hatta eczaneden calgel diye bi jel aldırdım eşime, eli ağzından gitmiyor diye. kontrolde doktor gerek yok daha çıkmıyor dedi, diş etleri kabarıyormuş görünür şekilde.kizlar bebegimin disi yoktu henuz, biraz huzursuz geceden beri, agzina baktim altta bir bolge beyazlamis dis gibi. bu disi cikti demek mi yada daha baslangic mi sadece ?
Yemiyo canim. Bi sarimsakli yogurt( kendimize yaptigimdan) tattirdigimda yemek istiyor. Onu da sarimsagi tuzla dovdugum icin ben vermek istemiyorum.
ağzının tadını biliyo demek ki