2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
omleti nasil yapiyorsun canim sert olmuyor mu, taneli verince hep tükürüyo benimki, 6 aylik oldu, patatesi tukurdu, muzu tukurdu, yutmayi bilmiyir galiba.
Yok sert olmuyor ufak ufak parcalr halinde veriyorum biraz çiğnemede alıştığında verirsin sende şimdilik karisim yapmayı dene istersen

Kizlar kahvaltida ne yediriyorsunuz bebislere? Bi de saat kacta veriyorsunuz?
Bzi tereyagi yumurta sarisi labne veriyoruz. Ama eger kilo alimi anne sutuyle iyiyse bizim doktor kahvalti vermiyor. Bizim 6 aylik 6800 kg o yuzden basladik. Ben cerez kasesinin bi kosesine peyniri bi kosesine yumurta sarisini koyuyorum ortasinada bi cay kasigi tereyagi koyuyorum. Bu kaseyi caydanligin ust kisminda 5 dakka tutuyorum tereyagi eeriyor. Erimis tereyagiyla yumirta sarisini ezip veriyorum. Peyniri ayri tek veriyorum. Bulamaci hic sevmedi bizim kiz ayri ayri yiyo

Benim.kizimda karisim.yemiyodu bu sabah deniyim dedim pekmezde yesin diye yedi yumurta sarısı koymanistim ama biraz peynir pekmez anne sütü birazda ekmek içi koydum

Yengemlerin keçileri var sağolsun o keçi peyniri yapıp yolluyor bebek için, ama biterse de sütü yoğurtla kestirip lor yapıyorum öyle de verdim bir kaç kez.

Gecmis olsun canim salataligi nasil verdin?

Sağol canım, salatalığı kendi parmağım kadar boyunda kesip onu da ikiye bölüyorum. Eline veriyorum iç yumuşak kısımlarını yiyor. Dişleri kaşındığından beri hep salatalık ve yeşil soğan verdiğimden alışık yavrucak :))

Ben de tereyagini hic vermedim nasik verecegimi bilmedigimden. Bukamac benimki de yemiyir. Kilo alimi cok iyi hatta baya baya ortalamanin ustunde. Ama ben bizimle kahvalti sofrasina oturtup yediriyorum. Kahvalti kulturu gelissin, aile sofrasina alismasi ickn. Severek de yiyor

Yumurta sarısıyla karistirinca guzel oluyor.

yumurta sarısını ben de zeytinyağı ile ezip veriyorum, yutamıyo kuru geliyo galiba.

Benimki kuru da olsa löp löp götürüyor bari ben de omlet yapinca tereyagi ike yapiyim bundan sonra. Yoğurt yemiyor bari diger süt urunlerinden yesin.
Benimkide yoğurdu yememişti meyvelerle tatlı hale getirdim şimdi yiyor canım.Bide un çorbası yaptım ben yoğurt yumurta katılıyor ondan da alıyor.Bayılarak yiyor

Selam arkadaşlar maşallah bebekleriniz omlet yemesi çok güzel. Bnmki hemen öğürüyor kusuyor hatta çorba kıvamında yiyor 1 dişimiz var 2 çıkmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…