2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım allah yardımcın olsun.zor süreçler.iş konusuna birşey diyemem ama kaymakamlığa ve sosyal yardımlaşma kurumuna müracaat edebilirsin.illaki bi fikir verirler yada boşandıktan sonra yardım edebilirler.ayrıca vakıflar bölge müdürlükleride yardımcı olabilir.

iyi sabretmişsin canım.ben olsam dayanamazdım.geçenler de bizde tartıştık.sen oğluna dua et dedim.o olmasaydı çok farklı olurdu dedim.Gerçi boşanma düşünerek söylememiştim ama benimki bosanacam sanmış ve baya korkmuş.arada korkutmak lazim sanırım erkekleri böyle

Ay bnmki hiç korkmuyor . Bende diyorum giderim diye şimdilik umursamiyor. Bir kere gittim ben apart tuttum hamileydim kaynanamlara anlattım geldi aldılar abisigilde kaldım kaç gün gelip almadı. Gozumde yas kalmadi. Konuşup halletmek istemedi. Evle alakalı bir durum oldu mecbur gelip aldı bende gelmek zorunda kaldım. 26sever . En iyi kaynana uzak kaynana. Rabbim sabır versin cnm. Bnmki arıyor gerektiği zaman ben arıyorum sormuyor torununu. Kinleniyorum ama biryandan da İyiki yok yanımda diyorum. Olsa hayatta geçinemem evliligim .biter. eltimle kanka gibi yaşıyolar. Allah muhabbetlerine artırsın benden uzak olsunlar

Ek gıdaya başlayan anneler marketlerde satılan küçük kavanoz mamalarından alıyor musunuz hani şu elmalı muzlu falan olanlardan.?

Bizde diş yok o yüzden koparamıyor demek ki :) sizin de dişler çıkmış hayırlı olsun darısı başımıza :))

Muşamba önlük şart sadece mama önlüğü ile olmuyor benim de almam gerek..

Ek gıdaya başlayan anneler marketlerde satılan küçük kavanoz mamalarından alıyor musunuz hani şu elmalı muzlu falan olanlardan.?

Almadım almayıda düşünmüyorum, istersen o şekilde küçük kavanoz alıp kendinde konserve şeklinde hazırlayabilirsin. Dışarıya çıkarken elinin altında hazır olur ve içinde ne var bildiğinden güvenle verirsin.

Bana da çok cazip geliyor ama şuan elmalar bile hormonlu mu diye düşünmekten zaten kafayı yedim.. yediklerimizin hangisi sağlıklı hangisi değil artık şaşırdık..

Valla ben hiç evham yapmıyorum.Ben ne yersem azar azar onada veriyorum. Etrafımda organik yediren,terleyince sürekli havlu sokan insanların çocukları hasta hep.bir arkadaşım apalamaya başladığında tüm halılarını kaldırmıştı.Çocuk alerjik oldu.Ben biraz sakınan göze çöp batar mantığında ilerliyorum.Çocuğun mikrobada ihtiyacı var

Evet dediklerine katılıyorum da ben bizim yediklerimiz bile artık hormonlu demek istedim. Yani ha kavanoz meyve ha pazar meyvesi hepsi artık neredeyse aynı.

Nerde bizim zamanımızda ki doğal meyve sebze.. artık beyaz un bile yemeyin diyorlar.. kendim de ne yiyeceğimi şaşırdım :))

Bizde diş yok o yüzden koparamıyor demek ki :) sizin de dişler çıkmış hayırlı olsun darısı başımıza :))

Muşamba önlük şart sadece mama önlüğü ile olmuyor benim de almam gerek..
Civilden aldım cnm 17.90 di hrlde fiyatı giydiriyosun kollarından arkasinda cırt cırt var ciksrmasi mümkün değil. Birde dişleri beş aylik oldu patladı oğlumun

paketli gidalari mumkun oldugunca vermemeye calisiyorum.meyveleri taze tuketmesi daha iyi. bazen disarda veya yolculukta bulunduruyorum.
Ya çok güzel görünüyorlar alıp denemek istiyorum nedense ama cesaret edemedim henüz
Bende kadar veremedim alsam mı almasam mı farklı yiyecekler tattırmak istiyorum.

paketlenmis gidalarin icerisine yazmadiklari yazdiklari bir cok katki maddesi koyduklari icin almasak taze yedirsek daha iyi diyoruz.yoksa meyveler hep ilacli zaten farketmiyor. amac ne kadar az kimyasal alirlarsa o kadar iyi.

selam arkadaşlar, beş aylık olduk ve yoğurtla tattırımlara başlattı doktorumuz. patates falan vericem birkaç güne buharda pişirip önerileriniz neler. sebzeleri nasıl veriyorsunuz? bir de yoğurdu sevdi alerjisi yok çok şükür, diğer tattırımları yaparken yoğurdu da vereyim mi yoksa sadece üç gün tadım yapacağını mı vereyim ?

yogurdu normal verip yeni sebzeyi 3 gun kuraliyla verebilirsiniz.

Slm arkadaslar benim 2016 eylul 3 dogmlu oglum vàr daha konusmuyor sizce normal mi dlodlo dede lolo diyor cok aktif br cocuk br dk durmaz

günaydın erkenci kuş anneleri, mama sandalyesi hangi marka aldınız, nelere dikkat edicez ?
bize hediye geldi. chicco polly easy markasi. o kadar buyuk ki, bizim ufaklik nasil icine oturucak bilemiyorum. ama dengesi cok iyi, hic sallanmiyor. bebekl1er hareketli olacagindan, sandalyenin devrilme riski olmamali, ayaklari yere saglam basmali.

Slm arkadaslar benim 2016 eylul 3 dogmlu oglum vàr daha konusmuyor sizce normal mi dlodlo dede lolo diyor cok aktif br cocuk br dk durmaz
bence bir doktorla gorus. yegenim de gec konusmustu, krese gidiyordu 1,5 yasindan beri. orada korkutmuslar kizi, korkudan konusamamisti uzun sure.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…