- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #68.041
Yok cnm şükür olmadı zorlama sadece gece uykusuna erken yatardı geç yattı bir hafta ve böyle nedensiz mız miz yapti.Oyy sevsinler. Zor oldu mu canım valla bem çok tırsıyorum dişten zaten çok mutsuz bizim kız
canım allah yardımcın olsun.zor süreçler.iş konusuna birşey diyemem ama kaymakamlığa ve sosyal yardımlaşma kurumuna müracaat edebilirsin.illaki bi fikir verirler yada boşandıktan sonra yardım edebilirler.ayrıca vakıflar bölge müdürlükleride yardımcı olabilir.Hanimlar merhaba cok yeri degil biliyorum ama 9 ay hamilelik paylastik burda fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle bosanma noktasindayiz. Oglum dogana kadar boyle degildi surekli memnuniyetsiz yaptin hic birsey taktir etmez ama bi acigimi gorsun agziyla yer bitirir beni. Cocuklariyla ilgilenmiyor yorgunlugumu gormuyor. Bencil biri oldu. beni dusunmeyen odun bi adam oldu. Ac kalsam ac uyutur o sekil ceviz kabunu doldurmucak pronlemlerle bogusuyoruz. Artik bitsin diyoruz. Cunku ben esi degil gibiyim aglasam bi sarilmaz hic umursamaz. Biriyle tartissam hep karsi taraf tutar. Kalbimi kiracak cok agir sozler soyledi ve bunun karsilinda bende soyledim artik sevemiyorum kizlar onu sevemiyorum. Evliligimin anlami kalmadi yaptiklarindan oturu o kadar kirdiki yuregimde sevgiden cok uzuntu sıkinti kaldi size sorum su 2 cocum var isim yok ben calisim desem onlari bakacak annen yakinim yok ama cocuklarimdanda ayrilmak istemiyorum. Cocuklarim yanimdayken calisip kendime ve cocuklarima nasil bakabilirim bi fikriniz varmi biliyorum sizde yok diceksiniz ama hayatim cok kotu geciyor sorumluluklar cocuklar altinda ezildim esin yardimci olucagina pisikolojik laflariyla beni bitiriyor artik.
iyi sabretmişsin canım.ben olsam dayanamazdım.geçenler de bizde tartıştık.sen oğluna dua et dedim.o olmasaydı çok farklı olurdu dedim.Gerçi boşanma düşünerek söylememiştim ama benimki bosanacam sanmış ve baya korkmuş.arada korkutmak lazim sanırım erkekleri böyleKızlar hiç iyi değilim, öğlen eşimle feci tartıştık hiç ağlayamadım tuttum kendimi kızım etkilenir die, başım zonkluyor, midem bulanıyor, yüreğim sıkışıyor. Kendi halimde bebeğime bakıp ev, market pazar işimi kendim yapıyorum, kvler hafta 1 yada 2 kez ellerini kollarını sallayarak bebek sevmeye geliyorlar. Ay sonuna doğru para olmuyor herşey pahalandı, melemen soğan patates kızartması makarna yer oluyoruz eşimle. En son geldiklerinde de ay sonuydu, elleri boş gelmişler eşime dedim çorba patates yapabilirim akşama, olmaz dedi düşündük kıyma falan alsak falan derken baya masraf ettik. Güzelce sofra kurdum onlara, bebeği doyasıya sevdiler. Eline sağlık demeden çekip gittiler. Haftasonu biz gidelim onlara die beklemişler, gitmedik, eşim bilgisayarda oyun oynadı sabah akşam. Ben rutin iş yaptım. Kv çekişmiş eşime nie getirmedin torunumu die. Baktım telde kavga ediyorlar hiç bulaşmadan aldım çocuğu gittim. Eşim geldi bana bağırmaya başladı. Susturdum bugün öğlen geldi yine bana bağırmaya başladı. Biz torun sevemiyoruz demişler ben götürtmedim sanıyorlar haftasonu. Dedim daha ne sevecekler absorbe mi edecekler kızımı görüşüyoruz ya işte. Yatılı kalabilirmiş onlar bizde isterlerse 1 ay, benden yüz bulamıyorlarmış. Biz kalabilirmişiz onlarda eşim ordan işe gidip gelirmiş. Saçmaladı eşim. El çocuğu gibi oluyormuş böyle gelip sevip gitmek. Dedim zaten onların çocuğu değil. Torun böyle sevilir herkesin evi var yurdu var. Ev ev üstüne olmaz, yeni tartışma konuları çıkar. Eşim sus dedi cevap verme gırtlağıma yapıştı. Sonra hemen ben napıyorum ya dedi pişman oldu. Sakın bana öyle bakma dedi dolu dolu. Eşimin gözleri doldu. Noluyo bana dedi. Çekti gitti.
iyi sabretmişsin canım.ben olsam dayanamazdım.geçenler de bizde tartıştık.sen oğluna dua et dedim.o olmasaydı çok farklı olurdu dedim.Gerçi boşanma düşünerek söylememiştim ama benimki bosanacam sanmış ve baya korkmuş.arada korkutmak lazim sanırım erkekleri böyle
paketli gidalari mumkun oldugunca vermemeye calisiyorum.meyveleri taze tuketmesi daha iyi. bazen disarda veya yolculukta bulunduruyorum.Ek gıdaya başlayan anneler marketlerde satılan küçük kavanoz mamalarından alıyor musunuz hani şu elmalı muzlu falan olanlardan.?
Ya çok güzel görünüyorlar alıp denemek istiyorum nedense ama cesaret edemedim henüzEk gıdaya başlayan anneler marketlerde satılan küçük kavanoz mamalarından alıyor musunuz hani şu elmalı muzlu falan olanlardan.?
S Simin88 evet rende bence işini kolaylaştırır canım . Soğanı ucunu çok kesmiyorum beyaz kısmını veriyorum. Parçalıyor yutuyor. Havucta da dişleriyle kit kit koparıyor görsen inanmazsın azıcık uçları var ama küçük küçük koparıyor yiyor. Ben bugün aldım cam rende, kaşık,meyve filesi(28.90 TL) birde muşamba önlük aldım. Meyve filesi cooook pahalı geldi yaaa .
Kakadan test yapıyorlar canım. Gaita da kan aranması deniyor.
Ek gıdaya başlayan anneler marketlerde satılan küçük kavanoz mamalarından alıyor musunuz hani şu elmalı muzlu falan olanlardan.?
Valla ben hiç evham yapmıyorum.Ben ne yersem azar azar onada veriyorum.Almadım almayıda düşünmüyorum, istersen o şekilde küçük kavanoz alıp kendinde konserve şeklinde hazırlayabilirsin. Dışarıya çıkarken elinin altında hazır olur ve içinde ne var bildiğinden güvenle verirsin.
Bana da çok cazip geliyor ama şuan elmalar bile hormonlu mu diye düşünmekten zaten kafayı yedim.. yediklerimizin hangisi sağlıklı hangisi değil artık şaşırdık..
Valla ben hiç evham yapmıyorum.Ben ne yersem azar azar onada veriyorum.Etrafımda organik yediren,terleyince sürekli havlu sokan insanların çocukları hasta hep.bir arkadaşım apalamaya başladığında tüm halılarını kaldırmıştı.Çocuk alerjik oldu.Ben biraz sakınan göze çöp batar mantığında ilerliyorum.Çocuğun mikrobada ihtiyacı var
Civilden aldım cnm 17.90 di hrlde fiyatı giydiriyosun kollarından arkasinda cırt cırt var ciksrmasi mümkün değil. Birde dişleri beş aylik oldu patladı oğlumunBizde diş yok o yüzden koparamıyor demek ki :) sizin de dişler çıkmış hayırlı olsun darısı başımıza :))
Muşamba önlük şart sadece mama önlüğü ile olmuyor benim de almam gerek..
paketli gidalari mumkun oldugunca vermemeye calisiyorum.meyveleri taze tuketmesi daha iyi. bazen disarda veya yolculukta bulunduruyorum.
Almadım almayıda düşünmüyorum, istersen o şekilde küçük kavanoz alıp kendinde konserve şeklinde hazırlayabilirsin. Dışarıya çıkarken elinin altında hazır olur ve içinde ne var bildiğinden güvenle verirsin.
Bana da çok cazip geliyor ama şuan elmalar bile hormonlu mu diye düşünmekten zaten kafayı yedim.. yediklerimizin hangisi sağlıklı hangisi değil artık şaşırdık..
Bende kadar veremedim alsam mı almasam mı farklı yiyecekler tattırmak istiyorum.Ya çok güzel görünüyorlar alıp denemek istiyorum nedense ama cesaret edemedim henüz
yogurdu normal verip yeni sebzeyi 3 gun kuraliyla verebilirsiniz.selam arkadaşlar, beş aylık olduk ve yoğurtla tattırımlara başlattı doktorumuz. patates falan vericem birkaç güne buharda pişirip önerileriniz neler. sebzeleri nasıl veriyorsunuz? bir de yoğurdu sevdi alerjisi yok çok şükür, diğer tattırımları yaparken yoğurdu da vereyim mi yoksa sadece üç gün tadım yapacağını mı vereyim ?
bize hediye geldi. chicco polly easy markasi. o kadar buyuk ki, bizim ufaklik nasil icine oturucak bilemiyorum. ama dengesi cok iyi, hic sallanmiyor. bebekl1er hareketli olacagindan, sandalyenin devrilme riski olmamali, ayaklari yere saglam basmali.günaydın erkenci kuş anneleri, mama sandalyesi hangi marka aldınız, nelere dikkat edicez ?
bence bir doktorla gorus. yegenim de gec konusmustu, krese gidiyordu 1,5 yasindan beri. orada korkutmuslar kizi, korkudan konusamamisti uzun sure.Slm arkadaslar benim 2016 eylul 3 dogmlu oglum vàr daha konusmuyor sizce normal mi dlodlo dede lolo diyor cok aktif br cocuk br dk durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?