2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ne guzel baslamissiniz, bizim dr 6.ayi bekletiyor, ben biseyler vermek istiyordum oysa ama mecbur bekliycegiz

kavanoz mamalarin icerisinde koruyucu kimyasal bulunur, raf omru uzun olsun diye. bu bebekleriniz icin iyi bir sey degil. ayrica siz meyvenin en guzelini onlar icin secerken kavanoz gidasi ellerinde ne varsa onu kullanir.
internette bebekler icin farkli bir suru mama tarifi veren siteler var, evde temiz temiz yapin kuzulara.
biraz zaman gecince ek gidalara iyice alisinca vericekseniz o zaman verin ama mumkun oldugunca paket urunlerden sakinin derim.

günaydın erkenci kuş anneleri, mama sandalyesi hangi marka aldınız, nelere dikkat edicez ?

İkea dan aldık devrilmemesine dikkat etmen gerek, kendi kendine kapanmasın ki en ufak sallantıda kapanıyor bebek düşebilir.

Çok oyuncaklı da olmasın yemek saati ile oyun saati karışıyor ne yedi yemedi derken saatler geçiyor veya yemeği de oyunun parçası sanıyor. En azından gözlemlerim bu şekilde dolayısı ile ben ne kadar sade o kadar iyi diye düşünüp en basitini aldım.

@ginerva bizim burada civil yok çok uzakta var, yine e bebek e bağlandık desene :)) e bebek güzel herşey var ama bazı şeyleri pahalı olabiliyor. Bir de bedenli mi aldığın? Kaç aylık olanı aldın? Biraz büyük olsa sorun olmaz herhalde?

ne guzel baslamissiniz, bizim dr 6.ayi bekletiyor, ben biseyler vermek istiyordum oysa ama mecbur bekliycegiz
iki aydır 300 er gr aldı, biberon kaşık vs. ile anne sütü de mama da kabul etmiyor, mecbur kaldık. keşke sütüm yetse de bir ay daha bekleseydim, bence güzel olan da sağlıklı olan da sizinki.

bize hediye geldi. chicco polly easy markasi. o kadar buyuk ki, bizim ufaklik nasil icine oturucak bilemiyorum. ama dengesi cok iyi, hic sallanmiyor. bebekl1er hareketli olacagindan, sandalyenin devrilme riski olmamali, ayaklari yere saglam basmali.
bizimki kıpır kıpır pusette uçacak neredeyse, sağlam bişey almalıyım öyleyse

ikeanınkini beğeniyorlar genelde yorumlarda, bakıcam ben de.

Ben babyforce aldım 79 TL civilden. Hem ekonomik olsun diye hemde bence sağlam bir ürün. Ayakları dışa doğru sağlam duruyor. Bnmkide kıpır kıpır hareketli kemeri var. Tek dezavantaji minderi yok. Yastık koydum arkasına öyle oturuyor sevdi. Oyuncağı yok

bedeni yoktu, standart. 6 aydan sonra kullanabilir demis satici mama sandalyesi icin. bizimki biraz kucuk bir bebek oldugun icin gozume buyuk gorundu belki

iki aydır 300 er gr aldı, biberon kaşık vs. ile anne sütü de mama da kabul etmiyor, mecbur kaldık. keşke sütüm yetse de bir ay daha bekleseydim, bence güzel olan da sağlıklı olan da sizinki.
ayrintisini bilmeden konusmusum canim ben. bazi doktorlar tadimlara 5.aydan sonra baslatiyor, seni de oyle sandim. az da olsa anne sutu aliyorsa hic yoktan iyidir. zaten surda 1 ay erken baslamis oluyorsun ek gidaya, hic sorun etme. sutun de artar insallah, biraz daha besleyebilirsin bebişini

yazmayınca nereden bileceksin canım. son damlaya kadar emsin kuzucuklar.

_meLinDa_ canım ne yaptın süt ürünü yemeye başladın mi.ben yine bıraktım yemeyi ve busefer çok etkiledi oğlumu ilk aylara geri dönmüş gibiyim.çok huzursuz hep kucak istiyor.uykuları çok şaştı.gündüz zorla 1 saat anca uyuyo ve ben hala dr randevu alamadım ve anne sütünü kes derler diye çok korkuyorum

bedeni yoktu, standart. 6 aydan sonra kullanabilir demis satici mama sandalyesi icin. bizimki biraz kucuk bir bebek oldugun icin gozume buyuk gorundu belki

Yok bitanem naylon mama önlüğü/ giysisi için beden var mı diye sormak istedim. Mama sandalyesinde beden yok bildiğim kadarıyla.

Canım benim doktorÜç haftanın sonunda kestirdi yemeye başladım ben ama çok gaz var özellikle emerken çok kıvranıyor gerçi diyette iken de aynıydı bilmem bundan sonra ne olacak kakada kan olmadı ama kakalar hep mukuslu doktor mukus olacaktır normal dedi
Anne sütünü kestirmez ya en fazla tam diyet yaptır mahrum etmez hiçbir doktor anne sütünden bence

Ek gıdaya geçmeyen nadir insanlardan biriyim hiçbişi tattırmadım bile
Kız 15 mayıs doğumlu ben 6 ayı bekliyorum
benim oglum da 15 mayis ben de baslamadim, dr basla derse bile baslamiycam, ilk cocugumda 5. ayda baslatti ek gidayi cok sevdi ve emmeyi birakti kizim 10 ay zor emzirdim. simdi onceligi emzirmeye veriyorum ek gida yemese bile umrumda degil :)

Kızlar oğlumun kulakları çok ağrıyor. Çekiştirip duruyor. Uyku uyuyamiyor çok uzuluyorum ağrı kesici şurup alicam hangisini önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…