- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.081
Merhaba arkadaşlar çok yazamasam da ben de mayıs annesiyim. Kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini mi? Yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor söyledi 5 ay civarı kulakta basınç artışı mı ne bişey oluyormuş.o yüzden kulaklarını çekiştirir ağlayarak uyanır bu aralar normal dedi.yine de muayene ettir istersen.doktora danışmadan ağrı kesici kullanma bence.Kızlar oğlumun kulakları çok ağrıyor. Çekiştirip duruyor. Uyku uyuyamiyor çok uzuluyorum ağrı kesici şurup alicam hangisini önerirsiniz
sağlık ocağının verdiğini bir ay kullandım huzursuzluk yaptı, doktor “sidefer” önerdi. ona başladım bir hafta oldu.tadı güzel, bir de kıyafetler mendiller kurtulduMerhaba arkadaşlar çok yazamasam da ben de mayıs annesiyim. Kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini mi? Yardımcı olur musunuz?
canım doktora götürmeden ilaç kullanıp boşuna böbreklerini yorma bebişin. hem belki başka sıkıntısı vardır.Kızlar oğlumun kulakları çok ağrıyor. Çekiştirip duruyor. Uyku uyuyamiyor çok uzuluyorum ağrı kesici şurup alicam hangisini önerirsiniz
bize dr ferro sanol b diye bi şurup verdi.tadını severse bunu ver yoksa sağlık ocaginin verdiğini kullan demişti.bizimki şurubu içiyorMerhaba arkadaşlar çok yazamasam da ben de mayıs annesiyim. Kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini mi? Yardımcı olur musunuz?
Bizimkisi de cekistiriyo dr muayene etti ama birseyi yokmuş.istersen bi dr gösterKızlar oğlumun kulakları çok ağrıyor. Çekiştirip duruyor. Uyku uyuyamiyor çok uzuluyorum ağrı kesici şurup alicam hangisini önerirsiniz
Bende ek gıdaya gecmedim yaşasın yalnız degilim facebookda ek gida sayfasi var.orada bazı kızlar erken ek gıdaya gecişe karşı.devam sütü yani mama ile 6. Ayı beklemeyi tavsiye ediyor.bu bana mantiklı geldi.bebegim 26 nisan dogumlu ferrum ilacla elma suyu iciyor sadece midesi bulanmasın diye.Ek gıdaya geçmeyen nadir insanlardan biriyim hiçbişi tattırmadım bile
Kız 15 mayıs doğumlu ben 6 ayı bekliyorum
bizde geçmedik daha.16 mayis doğumluyuz. Kasımda dr randevumuz var,o zaman konuşuruz dedi soktorumuzBende ek gıdaya gecmedim yaşasın yalnız degilim facebookda ek gida sayfasi var.orada bazı kızlar erken ek gıdaya gecişe karşı.devam sütü yani mama ile 6. Ayı beklemeyi tavsiye ediyor.bu bana mantiklı geldi.bebegim 26 nisan dogumlu ferrum ilacla elma suyu iciyor sadece midesi bulanmasın diye.
Doktor randevum 26 sında bende randevuyu bekliyorumbizde geçmedik daha.16 mayis doğumluyuz. Kasımda dr randevumuz var,o zaman konuşuruz dedi soktorumuz
Grubun tam adı nedirBende ek gıdaya gecmedim yaşasın yalnız degilim facebookda ek gida sayfasi var.orada bazı kızlar erken ek gıdaya gecişe karşı.devam sütü yani mama ile 6. Ayı beklemeyi tavsiye ediyor.bu bana mantiklı geldi.bebegim 26 nisan dogumlu ferrum ilacla elma suyu iciyor sadece midesi bulanmasın diye.
Benim kızında süt alerjisi var. Suan alimentum mama yiyor çocuk kendine geldi._meLinDa_ canım ne yaptın süt ürünü yemeye başladın mi.ben yine bıraktım yemeyi ve busefer çok etkiledi oğlumu ilk aylara geri dönmüş gibiyim.çok huzursuz hep kucak istiyor.uykuları çok şaştı.gündüz zorla 1 saat anca uyuyo ve ben hala dr randevu alamadım ve anne sütünü kes derler diye çok korkuyorum
Zeytinyağı koyunca yapmaz bence. Benim kıza yapmadı.Kızlar ben öğlene doğru elma rendeleyip veriyorum, çok az yiyor, akşam yemeği zamanında da patates havuç ve kabaktan çorba yapıyorum, az koyuca yapıyorum, pişince içine 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum, az yerdi artıra artıra bu akşam 2 fincan yedi çorbadan. Yrn yoğurt denicem, sorun olmazsa öğlenleri pirinçli yoğurt çorbası vereyim diyorum. Pirinç kabız yapar mı acaba ya bunlar dışında emzirmeye devam ve bolca su içiyor. Ama kilo almadı gibi bu ay bakalım Dr kontrolü yakında ne çıkıcak. 6 ay aşılarını da farklı günlere yayarak vurduralım diyorum. Sürekli kulağını çekiyor bide ya.
Ek Gıdaya Geçiş ve Bebek Yemekleri die bir grubu takip ediyorum ben baya faydalı oluyor tavsiye ederim, kitap alıcam, ===bu çocuk aç === adı, araştırıyorum bakalımGrubun tam adı nedir
Ay inşallah, kabız edicem die korkuyorum, Kakası eskisi gibi deil artkZeytinyağı koyunca yapmaz bence. Benim kıza yapmadı.
Benim kız cok cekti kaka yapamamaktan meğer alerjisi varmış süte. Simdi ek gıdada da korkuyordum ama olmadı allaha sükür. Zeytinyagı koyunca yumusuyor bence onun da etkisi var. Doktoru demişti zaten cicegim KorkmaAy inşallah, kabız edicem die korkuyorum, Kakası eskisi gibi deil artk