• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba arkadaşlar çok yazamasam da ben de mayıs annesiyim. Kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini mi? Yardımcı olur musunuz?

Kızlar oğlumun kulakları çok ağrıyor. Çekiştirip duruyor. Uyku uyuyamiyor çok uzuluyorum ağrı kesici şurup alicam hangisini önerirsiniz
Canım doktor söyledi 5 ay civarı kulakta basınç artışı mı ne bişey oluyormuş.o yüzden kulaklarını çekiştirir ağlayarak uyanır bu aralar normal dedi.yine de muayene ettir istersen.doktora danışmadan ağrı kesici kullanma bence.

Merhaba arkadaşlar çok yazamasam da ben de mayıs annesiyim. Kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini mi? Yardımcı olur musunuz?
sağlık ocağının verdiğini bir ay kullandım huzursuzluk yaptı, doktor “sidefer” önerdi. ona başladım bir hafta oldu.tadı güzel, bir de kıyafetler mendiller kurtuldu :KK49:

Kızlar oğlumun kulakları çok ağrıyor. Çekiştirip duruyor. Uyku uyuyamiyor çok uzuluyorum ağrı kesici şurup alicam hangisini önerirsiniz
canım doktora götürmeden ilaç kullanıp boşuna böbreklerini yorma bebişin. hem belki başka sıkıntısı vardır.

bize dr ferro sanol b diye bi şurup verdi.tadını severse bunu ver yoksa sağlık ocaginin verdiğini kullan demişti.bizimki şurubu içiyor

Ek gıdaya geçmeyen nadir insanlardan biriyim hiçbişi tattırmadım bile :KK45:
Kız 15 mayıs doğumlu ben 6 ayı bekliyorum
Bende ek gıdaya gecmedim yaşasın yalnız degilim :KK9:facebookda ek gida sayfasi var.orada bazı kızlar erken ek gıdaya gecişe karşı.devam sütü yani mama ile 6. Ayı beklemeyi tavsiye ediyor.bu bana mantiklı geldi.bebegim 26 nisan dogumlu ferrum ilacla elma suyu iciyor sadece midesi bulanmasın diye.

Bende ek gıdaya gecmedim yaşasın yalnız degilim :KK9:facebookda ek gida sayfasi var.orada bazı kızlar erken ek gıdaya gecişe karşı.devam sütü yani mama ile 6. Ayı beklemeyi tavsiye ediyor.bu bana mantiklı geldi.bebegim 26 nisan dogumlu ferrum ilacla elma suyu iciyor sadece midesi bulanmasın diye.
bizde geçmedik daha.16 mayis doğumluyuz. Kasımda dr randevumuz var,o zaman konuşuruz dedi soktorumuz

Cevaplariniz için teşekkür ederim kızlar. Çoklu alıntı yapamadım. Cuma günü aldım randevu soylucem. Ben kan damlasını kullanmayı bıraktım kakasinda kan oluyordu. Sidefer kullanınca olmuyor mu. Ne kdr onun fiyati

Kizlar bizde saglik ocaginin verdigi kan ilacini kullanıyoruz ama her yer leke oluyo ve cikmiyo doktor istersem degistebilirmis bu sidefer isimli ilac nasil leke yapmayan cinsten mi

Grubun tam adı nedir :KK200:

Kızlar ben öğlene doğru elma rendeleyip veriyorum, çok az yiyor, akşam yemeği zamanında da patates havuç ve kabaktan çorba yapıyorum, az koyuca yapıyorum, pişince içine 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum, az yerdi artıra artıra bu akşam 2 fincan yedi çorbadan. Yrn yoğurt denicem, sorun olmazsa öğlenleri pirinçli yoğurt çorbası vereyim diyorum. Pirinç kabız yapar mı acaba ya:emir_bebek: bunlar dışında emzirmeye devam ve bolca su içiyor. Ama kilo almadı gibi bu ay bakalım Dr kontrolü yakında ne çıkıcak. 6 ay aşılarını da farklı günlere yayarak vurduralım diyorum. Sürekli kulağını çekiyor bide ya.

_meLinDa_ _meLinDa_ canım ne yaptın süt ürünü yemeye başladın mi.ben yine bıraktım yemeyi ve busefer çok etkiledi oğlumu ilk aylara geri dönmüş gibiyim.çok huzursuz hep kucak istiyor.uykuları çok şaştı.gündüz zorla 1 saat anca uyuyo ve ben hala dr randevu alamadım ve anne sütünü kes derler diye çok korkuyorum
Benim kızında süt alerjisi var. Suan alimentum mama yiyor çocuk kendine geldi.

Kızlar ben öğlene doğru elma rendeleyip veriyorum, çok az yiyor, akşam yemeği zamanında da patates havuç ve kabaktan çorba yapıyorum, az koyuca yapıyorum, pişince içine 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum, az yerdi artıra artıra bu akşam 2 fincan yedi çorbadan. Yrn yoğurt denicem, sorun olmazsa öğlenleri pirinçli yoğurt çorbası vereyim diyorum. Pirinç kabız yapar mı acaba ya:emir_bebek: bunlar dışında emzirmeye devam ve bolca su içiyor. Ama kilo almadı gibi bu ay bakalım Dr kontrolü yakında ne çıkıcak. 6 ay aşılarını da farklı günlere yayarak vurduralım diyorum. Sürekli kulağını çekiyor bide ya.
Zeytinyağı koyunca yapmaz bence. Benim kıza yapmadı.

Ay inşallah, kabız edicem die korkuyorum, Kakası eskisi gibi deil artk
Benim kız cok cekti kaka yapamamaktan meğer alerjisi varmış süte. Simdi ek gıdada da korkuyordum ama olmadı allaha sükür. Zeytinyagı koyunca yumusuyor bence onun da etkisi var. Doktoru demişti zaten cicegim ❤️ Korkma

Back