2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla her şeyi alıyorum merak edip çoğunu kullanamıyoruz kaç kere almayı denedim meyve süzgeci ama bu sefer danışıp ona göre alayım dedim.

Goz kontrolünü yaptirdiniz mi canim.
Hayır yapilmadi. Ama bebegim 1 ayliktan itibaren beni odanin icinde takip ediyo. Kendi ellerini gogsunde birlestiriyo gozu hep ellerinde. Ben zeytini bigun gozune tuttum kafasini 180 derece zeytinle birlikte cevirdi. Ufacik nesneyi bile takip etti. Gozle ilgili bi durum oldugunu dusunmedm bende

Neden ya bize bugün artık oturuyor mu dedi doktor desteksiz oturtmuyorum dedim kucakta otururlar boyunlarını tutuyorlar

sut alerjisi olunca et urunlerini neden kesiyoruz ki. doktor bana sadece sut urunlerini soyledi. ve ben iki gunde bir muhakkak et yiyorum bir sekilde. huzursuzlugu baska bir durumdan olmasin, herseyi saglikliysa belki atak haftasindadir
netten araştırdığım kadarıyla süt ürünlerine alerjisi olanların %90 da ete karşıda oluyormuş.sanki hep bi ıkınma halinde.atak haftasına var daha.bilemedim bende

Et de yemezsek ne yicez yazık
Bana süt ürünleri yumurta ve kuruyemiş yasak
Et demedi doktor zaten çok zayıfladım et de yemezsem nolur bilmem
benim en çok yaptigimdi tarhana.hic birşey yoksa hemen yapıp yerdim.simdi bende düşünüyorum ne yiyecem diye.test yaptılar mi alerji için

benim en çok yaptigimdi tarhana.hic birşey yoksa hemen yapıp yerdim.simdi bende düşünüyorum ne yiyecem diye.test yaptılar mi alerji için
Doktor teste güvenmiyo, kesin sonuç alınmıyormuş gözlemleri daha önemliymiş
3 hafta yapıcam sonra tamamen bozcaz
1 haftam kaldı, inş değildir alerji yahut geçmiştir

Merhabalar..
Siz 2018 mayıs annelerisiniz. Allah kısmet ederse bende 2019 mayıs annesi olucam.
Size bir sorum olacak neler aldınız ? Gerçi daha başındayız ama inşaallah alışveriş yaptığımız zamanlarda olacak. Elinde liste olan yada şunu aldım pişman oldum şunu aldım çok memnunum dediğiniz şeyler nelerdi.? Bir el atsanız :)))

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende haziran annesi olacakken erken doğum yapıp mayıs annesi oldum. Ve ilk çocuk olacağı için hamileliğini öğrenir öğrenmez herşeyi almaya başladım tabi tecrübesiz olunca çoğu şeyi gereksiz aldım. Herkese göre farklılık gösterebilir ama benim gereksiz yere aldıklarım; göğüs pedi; o kadar aldım hiç kullanamadım. Tulum; bir sürü tulum aldım 1 kere giydirdim sadece. Geri kalanlar her zaman kullandıklarımız :)

Amin inşaallah Allah razı olsun. Bebeğiniz iyidir inşaallah. Ben hemen başlamicamda buralarda takılırken fikir sahibi olayım diyorum. Teşekkürler cevap için. Göğüs pedi akan süt için demi?

Amin inşaallah Allah razı olsun. Bebeğiniz iyidir inşaallah. Ben hemen başlamicamda buralarda takılırken fikir sahibi olayım diyorum. Teşekkürler cevap için. Göğüs pedi akan süt için demi?
Çok şükür iyi 6. ayımıza giriyoruz. Göğüs pedi akan süt içinde herkeste aynı olmayabiliyor. Benim sütüm akacak kadar çok olmadığı için kullanamadım.

Çok şükür iyi 6. ayımıza giriyoruz. Göğüs pedi akan süt içinde herkeste aynı olmayabiliyor. Benim sütüm akacak kadar çok olmadığı için kullanamadım.
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bende sağ salim alırım inşaallah kucağıma.
O zaman o sonra karar verilecek bir şey.
Elbise seçimi nasıl olmalı biraz sıcağa denk geliyor ya nasıl giydirmek gerek?

Amin inşallah. Sıcak olmasına rağmen uzun kollu giydirdim çoğu zaman yani öyle sade zıbın la bırakmadım. Küçük oldukları için çabuk üşüyebiliyorlar. Bol bol zıbın çıtçıtlı badi aldım o çok lazım oluyor. Yaz olduğu için tulum giydiremedim.

Sizin çocuğunuz kaç aylık?

Göğüs pedi almayın havasız bırakıyor sivilcelendiriyor ve yara oluyor göğüs ucu. Tulum evet fazla almayın çabuk uzuyorlar giydiremedigim yada bir kere giydirdigim kıyafet çok oldu. Yazın içine bence kırkı çıkana kdr sıfır yada kısa kollu citcitli body üzerine de alt üst uzun kollu giydirebilirsiniz. Belli zaman geçmesi lazım vücudunun alışması için . Vücut ısısına göre kısa kollu ya şort a gecersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…