- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.941
Bende 16 gün sonra oldum canım endişelenme bence.Test aldım negatif çıktı o gün akşam adet oldum.Supheleniyorum ya olmadım adet daha.
öncelikle hayırlı olsun.özellikle kıyafetlerde acele etmeyin derim.bazı besisler iri doğabiliyor ve hastane çıkışları bile zor oluyor.sadece tek tarafı citcitli tulumları kullanması çok zor.çok güzel görüselerde kesinlikle alma.benim vazgecemediklerim emzirme yastığı,telsiz ve emzirme önlüğü.dışarıda esinle beraber yemek yemek,açık alanda oturmak gibi şeylerde takıyorsun emzirme önlüğünü bakıyorsun keyfine.kendin için doğumda hastanede sadece gecelik giyiliyor.kesinlikle pijama alma.normal doğum yaptım.dikişlerim vardı ve tuvalete gitmek bile zordu.o an pijama falan toplayamiyor insan.Merhabalar..
Siz 2018 mayıs annelerisiniz. Allah kısmet ederse bende 2019 mayıs annesi olucam.
Size bir sorum olacak neler aldınız ? Gerçi daha başındayız ama inşaallah alışveriş yaptığımız zamanlarda olacak. Elinde liste olan yada şunu aldım pişman oldum şunu aldım çok memnunum dediğiniz şeyler nelerdi.? Bir el atsanız:)))
Aynen canım lekeler çıkmıyor çoğu zaman kıyafetlerden bide:) Senin ne kadarlık bebegin ?:)/
Sizin çocuğunuz kaç aylık?
Çok sağolun. Şimdi başlardayız böyle bilgi almak iyi oluyor.öncelikle hayırlı olsun.özellikle kıyafetlerde acele etmeyin derim.bazı besisler iri doğabiliyor ve hastane çıkışları bile zor oluyor.sadece tek tarafı citcitli tulumları kullanması çok zor.çok güzel görüselerde kesinlikle alma.benim vazgecemediklerim emzirme yastığı,telsiz ve emzirme önlüğü.dışarıda esinle beraber yemek yemek,açık alanda oturmak gibi şeylerde takıyorsun emzirme önlüğünü bakıyorsun keyfine.kendin için doğumda hastanede sadece gecelik giyiliyor.kesinlikle pijama alma.normal doğum yaptım.dikişlerim vardı ve tuvalete gitmek bile zordu.o an pijama falan toplayamiyor insan.
Tam tersine göğüs pedini bende aldım ve kutularca kullandım hala.kullaniyorum :))Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende haziran annesi olacakken erken doğum yapıp mayıs annesi oldum. Ve ilk çocuk olacağı için hamileliğini öğrenir öğrenmez herşeyi almaya başladım tabi tecrübesiz olunca çoğu şeyi gereksiz aldım. Herkese göre farklılık gösterebilir ama benim gereksiz yere aldıklarım; göğüs pedi; o kadar aldım hiç kullanamadım. Tulum; bir sürü tulum aldım 1 kere giydirdim sadece. Geri kalanlar her zaman kullandıklarımız :)
canım ben 2 haftadan fazla yaptım diyeti.pazar günü başladım yemeye ve çarşamba günü kanlı kaka geldi yine.bu sefer dr gidene kadar yemeyeceğim.bakalım dr ne diyecekDoktor teste güvenmiyo, kesin sonuç alınmıyormuş gözlemleri daha önemliymiş
3 hafta yapıcam sonra tamamen bozcaz
1 haftam kaldı, inş değildir alerji yahut geçmiştir
Düzenli oldun mu ama sen. Ben geçen ay altı gün hiç kesilmeden oldum.Bende 16 gün sonra oldum canım endişelenme bence.Test aldım negatif çıktı o gün akşam adet oldum.
Ben giymek icin gecelik goturdum gydirmediler Bana pijama giydirdiler bence alsın bı tane her ihtimale karşıöncelikle hayırlı olsun.özellikle kıyafetlerde acele etmeyin derim.bazı besisler iri doğabiliyor ve hastane çıkışları bile zor oluyor.sadece tek tarafı citcitli tulumları kullanması çok zor.çok güzel görüselerde kesinlikle alma.benim vazgecemediklerim emzirme yastığı,telsiz ve emzirme önlüğü.dışarıda esinle beraber yemek yemek,açık alanda oturmak gibi şeylerde takıyorsun emzirme önlüğünü bakıyorsun keyfine.kendin için doğumda hastanede sadece gecelik giyiliyor.kesinlikle pijama alma.normal doğum yaptım.dikişlerim vardı ve tuvalete gitmek bile zordu.o an pijama falan toplayamiyor insan.
ben düzenli oldum ertesi ay 5 gün gecikti olabiliyormuş böyleDüzenli oldun mu ama sen. Ben geçen ay altı gün hiç kesilmeden oldum.
Aynen bende hamileliğimden önce nasılsam aynı şekilde oldum canımDüzenli oldun mu ama sen. Ben geçen ay altı gün hiç kesilmeden oldum.
Bebek arabası rahatlık açısından bason tavsiye ederim yatakta sepet beşik yerine park yatak daha kullanışlı sepetler çok uzun süre kullanılmıyorMerhaba 2018 mayıs anneleri
Bende naaipse 2019 mayıs annesi olacağım diğer arkadaşımın sorusuna ek olarak bende bebek arabası tercihlerinizi merak ediyorum..
Açıkçası konforundan ötürü travel sistemlerden yana gönlüm. Ama hangisi malum fiyat aralığı çok açık
Bide bebek odası yapmayı planlıyorum ilk aylar için yanımda sepet beşiklerden düşünüyorum bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum
Bebek arabası rahatlık açısından bason tavsiye ederim yatakta sepet beşik yerine park yatak daha kullanışlı sepetler çok uzun süre kullanılmıyor
Yaptin mi canim testSupheleniyorum ya olmadım adet daha.
Gogus oedini gereksiz gorerek dogum oncesi hic almanistim. Ama dogumdan sinra elim ayagim oldu :) benim olmazsa olmazlarimdan.Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende haziran annesi olacakken erken doğum yapıp mayıs annesi oldum. Ve ilk çocuk olacağı için hamileliğini öğrenir öğrenmez herşeyi almaya başladım tabi tecrübesiz olunca çoğu şeyi gereksiz aldım. Herkese göre farklılık gösterebilir ama benim gereksiz yere aldıklarım; göğüs pedi; o kadar aldım hiç kullanamadım. Tulum; bir sürü tulum aldım 1 kere giydirdim sadece. Geri kalanlar her zaman kullandıklarımız :)
Gogus pedini bir palet al ne olur ne olmaz :) ben cok gereksiz gorerek hic almamistim. Ama bak 6. Ay oldu hala emzirirken diger göğsümden süt sızıyor ustum basim batiyor ped yoksa. Dogurmadan bilemoyorsun sütun durumunu. Bol bol alt acma ortusu be bez stokla malum zam ustune zam yiyoruz :) 1 numara bez fazla alma cok cabuk buyuyorlar. Yenidogan bebek kiyafeti de fazla alma :) sagdan soldan cok gelecek cogunu giydiremeyecksin belki de. Manuel göğüs pompasi al. Süt arttirmK icin birebir.Amin inşaallah Allah razı olsun. Bebeğiniz iyidir inşaallah. Ben hemen başlamicamda buralarda takılırken fikir sahibi olayım diyorum. Teşekkürler cevap için. Göğüs pedi akan süt için demi?
Kişiden kişiye değişiyor tabi :) Bende fazla almıştım kullanamadım pek:)Gogus oedini gereksiz gorerek dogum oncesi hic almanistim. Ama dogumdan sinra elim ayagim oldu :) benim olmazsa olmazlarimdan.
Markasini bilmiyorum uygun bir şeydi tek eksiği tek yön olması bebeği yanında ayırabilecegini sanmıyorum canım en azından 6-7ay aynı odada yatarsinizAçıkçası 40 ım çıkana kadar yanımda olmasını istiyorum daha sonrası benim içinde bebiş içinde zor olur diye düşünüyorum.. odasına alışsın istiyorum.. park yatak baya büyük yatak odam küçük malesef
Baston olarak hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?