2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
öncelikle hayırlı olsun.özellikle kıyafetlerde acele etmeyin derim.bazı besisler iri doğabiliyor ve hastane çıkışları bile zor oluyor.sadece tek tarafı citcitli tulumları kullanması çok zor.çok güzel görüselerde kesinlikle alma.benim vazgecemediklerim emzirme yastığı,telsiz ve emzirme önlüğü.dışarıda esinle beraber yemek yemek,açık alanda oturmak gibi şeylerde takıyorsun emzirme önlüğünü bakıyorsun keyfine.kendin için doğumda hastanede sadece gecelik giyiliyor.kesinlikle pijama alma.normal doğum yaptım.dikişlerim vardı ve tuvalete gitmek bile zordu.o an pijama falan toplayamiyor insan.

Çok sağolun. Şimdi başlardayız böyle bilgi almak iyi oluyor.
Valla büyüsü bozulur diye takvim bile yapmıyorum :)
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler

Tam tersine göğüs pedini bende aldım ve kutularca kullandım hala.kullaniyorum :))

Doktor teste güvenmiyo, kesin sonuç alınmıyormuş gözlemleri daha önemliymiş
3 hafta yapıcam sonra tamamen bozcaz
1 haftam kaldı, inş değildir alerji yahut geçmiştir
canım ben 2 haftadan fazla yaptım diyeti.pazar günü başladım yemeye ve çarşamba günü kanlı kaka geldi yine.bu sefer dr gidene kadar yemeyeceğim.bakalım dr ne diyecek

Hanımlar emziren anneler için sizin bir bitki çayı tarifi vardı. Rezene anason falan çektirilip yapıyordunuz. Tarifi kaybetmişim tekrar yazabilir misiniz

Ben giymek icin gecelik goturdum gydirmediler Bana pijama giydirdiler bence alsın bı tane her ihtimale karşı

Merhaba 2018 mayıs anneleri
Bende naaipse 2019 mayıs annesi olacağım diğer arkadaşımın sorusuna ek olarak bende bebek arabası tercihlerinizi merak ediyorum..
Açıkçası konforundan ötürü travel sistemlerden yana gönlüm. Ama hangisi malum fiyat aralığı çok açık
Bide bebek odası yapmayı planlıyorum ilk aylar için yanımda sepet beşiklerden düşünüyorum bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum

Bebek arabası rahatlık açısından bason tavsiye ederim yatakta sepet beşik yerine park yatak daha kullanışlı sepetler çok uzun süre kullanılmıyor

Bebek arabası rahatlık açısından bason tavsiye ederim yatakta sepet beşik yerine park yatak daha kullanışlı sepetler çok uzun süre kullanılmıyor

Açıkçası 40 ım çıkana kadar yanımda olmasını istiyorum daha sonrası benim içinde bebiş içinde zor olur diye düşünüyorum.. odasına alışsın istiyorum.. park yatak baya büyük yatak odam küçük malesef
Baston olarak hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz

Gogus oedini gereksiz gorerek dogum oncesi hic almanistim. Ama dogumdan sinra elim ayagim oldu :) benim olmazsa olmazlarimdan.

Amin inşaallah Allah razı olsun. Bebeğiniz iyidir inşaallah. Ben hemen başlamicamda buralarda takılırken fikir sahibi olayım diyorum. Teşekkürler cevap için. Göğüs pedi akan süt için demi?
Gogus pedini bir palet al ne olur ne olmaz :) ben cok gereksiz gorerek hic almamistim. Ama bak 6. Ay oldu hala emzirirken diger göğsümden süt sızıyor ustum basim batiyor ped yoksa. Dogurmadan bilemoyorsun sütun durumunu. Bol bol alt acma ortusu be bez stokla malum zam ustune zam yiyoruz :) 1 numara bez fazla alma cok cabuk buyuyorlar. Yenidogan bebek kiyafeti de fazla alma :) sagdan soldan cok gelecek cogunu giydiremeyecksin belki de. Manuel göğüs pompasi al. Süt arttirmK icin birebir.

Markasini bilmiyorum uygun bir şeydi tek eksiği tek yön olması bebeği yanında ayırabilecegini sanmıyorum canım en azından 6-7ay aynı odada yatarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…