• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim oğlum beş buçuk aylık oldu tam oturtuyorum artık kucağımda tutmam mumkun değil. Çok ağır. Siz oturtuyor musunuz.

Kızlar benim oğlum beş buçuk aylık oldu tam oturtuyorum artık kucağımda tutmam mumkun değil. Çok ağır. Siz oturtuyor musunuz.
benimki de 5 aylik oldu, kisa sureli ben de tutuyorum kucagimda cunku yoruluyorum. 4 aylik kontrolde oturma antremani yaptiriyim mi diye sordugumda hayir 6.ayi bekle demisti. ama benimki ufak olmasina ragmen surekli tasidigimdan kollarim kopuyor benim de.

benimki de 5 aylik oldu, kisa sureli ben de tutuyorum kucagimda cunku yoruluyorum. 4 aylik kontrolde oturma antremani yaptiriyim mi diye sordugumda hayir 6.ayi bekle demisti. ama benimki ufak olmasina ragmen surekli tasidigimdan kollarim kopuyor benim de.
ya oğlum birde belki inanmazsın uykudan uyan çağı zaman gözünü açmadan kafasını kaldırıyor kalkmaya dönmeye yelteniyor. Kucağıma alıyorum dik tutuyorum kendimi ikiye katlıyor ayaklarına eğiliyor mümkün değil tutmak. Mecburi oldu biraz oturtmak .yoksa beklicektim 6. Ayı ben
. Dört aylıkken ben antrenman yaptiriyordum beş sn oturtup yatiriyordum yat kalk seklinde

Kızlar bir de geçen ay 2 Eylül'de düzenli adet oldum bir hafta kdr. Bu ay daha olmadım birde eşimle ilişkiye girdik dikkatsiz davrandı bende uyarmadim korunmadik kendini geri çekmedi. Korkuyorum tekrar hamile kalırım diye

benim oglum daha 5 aylik olmadi 4 ayliktan beri kucagimda oturuyor, ayaklariyla adim atiyor, kucagimda da ayakta duruyor veya otururyor, maalesef baska turlu durmuyor, bizim dr kucaginda oturmasinin sakincasi yok sirtini destekledikten sonra dedi 4 aylikken, o yuzden rahatim

Bende kucakta tasimaktan yoruldum.2. El ama sifır ayarinda mamfortbaby kanguru aldim.ikinci el satan siteden aldim.ve isyerimden bir kiz cikti satan 130 tl.ye bundan sonra kanguruda gezdirecegim.henuz konu yeni bugun aldim akşam gelecek kanguru.

Biz beş aylık olcaz oturtuyorum bayadır.Hatta artık mama sandalyesine koyuyorum yanımıza alıyorum rahat rahat yemeğimizi yiyoruz.Önüne oyuncaklarını koyuyorum alıp yere atıyor ses çıktıkça mutlu oluyor :)

Merhaba anneler. Kızım 4 ay 1 haftalık ve üst sağ ilk azı dişini çıkardı. Genelde bu dişler 12. ayda çıkmaya başlıyormuş. Önce bu dişin çıkması ileride diş diziliminde bozukluğa neden olur mu? İlk önce azı dişi çıkaran bebek annelerinden deneyimlerini dinlemek isterim. Doktora gitmeye gerek var mı?

Biz beş aylık olcaz oturtuyorum bayadır.Hatta artık mama sandalyesine koyuyorum yanımıza alıyorum rahat rahat yemeğimizi yiyoruz.Önüne oyuncaklarını koyuyorum alıp yere atıyor ses çıktıkça mutlu oluyor :)
Bende alicaktim eşim biraz daha tutsun bilsin kendini dedi altı ay bitsin öyle Alicam. Hangi marka aldın sen cnm

Merhaba anneler. Kızım 4 ay 1 haftalık ve üst sağ ilk azı dişini çıkardı. Genelde bu dişler 12. ayda çıkmaya başlıyormuş. Önce bu dişin çıkması ileride diş diziliminde bozukluğa neden olur mu? İlk önce azı dişi çıkaran bebek annelerinden deneyimlerini dinlemek isterim. Doktora gitmeye gerek var mı?
İlk önce üstten ve alttan dişler gelir diye biliyorum. Bnm oğlum beş aylık olduğunda iki tane alttan geldi uçları çıktı iyice. Bı bilgim yok ama ben olsam danisirdim

Merhaba doktorum 5 aylıkken kucakta süresiz oturtabilirsin ama koltukta destekli 6 aylık olunca dedi. Yani sorun yok oturtmanda. Ben oturtuyorum hatta 3 gün sonra 6 aylık olucaz desteklide oturtmaya başladım

Back