- 25 Ekim 2017
- 13
- 25
- 8
- Konu Sahibi kardelen384
- #67.901
İlk önce üstten ve alttan dişler gelir diye biliyorum. Bnm oğlum beş aylık olduğunda iki tane alttan geldi uçları çıktı iyice. Bı bilgim yok ama ben olsam danisirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk önce üstten ve alttan dişler gelir diye biliyorum. Bnm oğlum beş aylık olduğunda iki tane alttan geldi uçları çıktı iyice. Bı bilgim yok ama ben olsam danisirdim
Bizimde 11 gün var 6 aya koltuğa cok koymuyorum foto falan çekeceğim zaman koyuyorum ama kucakta hep oturuyorMerhaba doktorum 5 aylıkken kucakta süresiz oturtabilirsin ama koltukta destekli 6 aylık olunca dedi. Yani sorun yok oturtmanda. Ben oturtuyorum hatta 3 gün sonra 6 aylık olucaz desteklide oturtmaya başladım
Benimkisi beş aylık oldu..son iki üç haftada başladı. Iki buçuk aylık Ev taşırken oyun halimizi verdik, iki üç hafta önce yenisi geldi. Oyun halısında utana sikila oyuncaklara uzanmaya başladı. Şimdi koparmaya çalışıyorKizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/
Maşallah. 4 buçuk aylık kızım 7.200 gr 65 cmKızlar merhaba nasılsınız, herşey yolunda mı? Biz bugün beş aylik kontrolümüze gittik. 8 kilo 70 cm olmuş oğluşum
sut alerjisi olunca et urunlerini neden kesiyoruz ki. doktor bana sadece sut urunlerini soyledi. ve ben iki gunde bir muhakkak et yiyorum bir sekilde. huzursuzlugu baska bir durumdan olmasin, herseyi saglikliysa belki atak haftasindadirKızlar süt alerjisi olan bebeklerde et yemeyide kestiniz mi? Bir haftadır sanki ilk aydaymışız gibi huzursuz.gündüz uykusu da yok denecek kadar az.kucakta bile avunmuyor.nasıl bi ülkede yasiyorsak dr için randevu almaya çalışıyorum bu ay için dolu.kasım ayı randevusu da 22 açılacakmış.sabah erken arayın diyorlar ne yiyecegimi şaşırdım
GOP Medical park Hüseyin Avni solğun var iyi doktor kızım.yogun bakımda yatarken o ilgilenmiştinne için ariyosun doktoruKizlar istanbul avrupa yakasi cocuk doktoru tavsiye edebileceginiz biri var mi
Genel rutin kontrollerimiz icin doktor degistiricemde.GOP Medical park Hüseyin Avni solğun var iyi doktor kızım.yogun bakımda yatarken o ilgilenmiştinne için ariyosun doktoru
Yakında eğer tavsiye ederim canım sevecen bir doktor beğenirsen devam edersinGenel rutin kontrollerimiz icin doktor degistiricemde.
Maşallah. 4 buçuk aylık kızım 7.200 gr 65 cm
Kızlar aranızda meyve süzgeci kullanan var mı kullanışlı mı tavsiye ediyor musunuz??
Et de yemezsek ne yicez yazıkKızlar süt alerjisi olan bebeklerde et yemeyide kestiniz mi? Bir haftadır sanki ilk aydaymışız gibi huzursuz.gündüz uykusu da yok denecek kadar az.kucakta bile avunmuyor.nasıl bi ülkede yasiyorsak dr için randevu almaya çalışıyorum bu ay için dolu.kasım ayı randevusu da 22 açılacakmış.sabah erken arayın diyorlar ne yiyecegimi şaşırdım
Paylasiyorum. Nazara inanirim ama sosyal medyadam da nazar degecegini sanmiyorum. Bir tek cocuk bizde yok sonucta.Kizlar bebeklerinizin resimlerini sosyal medyaya koyuyo musunuz? Ben bikac kere koydum bebegim bi iki gun biraz fazla aglayinca kv nazar oldu herkes goruyo internette falan dedi renkli gozlu olunca cok dikkat cekiyo gercekten ama disarda da herkes goruyo sonucta
Ben aldim ama bizim oglan onu saga sola savurmayi sevdi hic kullanmiyor amacina uygun :)Kızlar aranızda meyve süzgeci kullanan var mı kullanışlı mı tavsiye ediyor musunuz??
Buyuk ihtimalle cikar canim. Hamile misin yoksa?Kızlar hamilelik bir hafta da çıkar mı belli olur mu testle
Goz kontrolünü yaptirdiniz mi canim.Kizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/