• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba doktorum 5 aylıkken kucakta süresiz oturtabilirsin ama koltukta destekli 6 aylık olunca dedi. Yani sorun yok oturtmanda. Ben oturtuyorum hatta 3 gün sonra 6 aylık olucaz desteklide oturtmaya başladım
Bizimde 11 gün var 6 aya koltuğa cok koymuyorum foto falan çekeceğim zaman koyuyorum ama kucakta hep oturuyor

Kızlar süt alerjisi olan bebeklerde et yemeyide kestiniz mi? Bir haftadır sanki ilk aydaymışız gibi huzursuz.gündüz uykusu da yok denecek kadar az.kucakta bile avunmuyor.nasıl bi ülkede yasiyorsak dr için randevu almaya çalışıyorum bu ay için dolu.kasım ayı randevusu da 22 açılacakmış.sabah erken arayın diyorlar :sinirli::sinirli: ne yiyecegimi şaşırdım

Kizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/
Benimkisi beş aylık oldu..son iki üç haftada başladı. Iki buçuk aylık Ev taşırken oyun halimizi verdik, iki üç hafta önce yenisi geldi. Oyun halısında utana sikila oyuncaklara uzanmaya başladı. Şimdi koparmaya çalışıyor

Kızlar süt alerjisi olan bebeklerde et yemeyide kestiniz mi? Bir haftadır sanki ilk aydaymışız gibi huzursuz.gündüz uykusu da yok denecek kadar az.kucakta bile avunmuyor.nasıl bi ülkede yasiyorsak dr için randevu almaya çalışıyorum bu ay için dolu.kasım ayı randevusu da 22 açılacakmış.sabah erken arayın diyorlar :sinirli::sinirli: ne yiyecegimi şaşırdım
sut alerjisi olunca et urunlerini neden kesiyoruz ki. doktor bana sadece sut urunlerini soyledi. ve ben iki gunde bir muhakkak et yiyorum bir sekilde. huzursuzlugu baska bir durumdan olmasin, herseyi saglikliysa belki atak haftasindadir

Kızlar aranızda meyve süzgeci kullanan var mı kullanışlı mı tavsiye ediyor musunuz??

Ben kullanıyorum canım. Benim oğlan bayılıyor ondan kemirip suyunu çıkartmaya, deli oluyor resmen.. kazara ağzından çıkartınca falan kıyameti kopartıyor.

Bence kullanışlı ama fileyi iyi temizlemek gerek, uzun süre ayni fileyle de olmaz zaten, yedeklemek gerek. Ha bide dış çıkartınca uzun sure suku şeyler kemirmek dişleri sarartıp leke yapıyormuş aklınızda bulunsun

Et de yemezsek ne yicez yazık
Bana süt ürünleri yumurta ve kuruyemiş yasak
Et demedi doktor zaten çok zayıfladım et de yemezsem nolur bilmem

Kizlar bebeklerinizin resimlerini sosyal medyaya koyuyo musunuz? Ben bikac kere koydum bebegim bi iki gun biraz fazla aglayinca kv nazar oldu herkes goruyo internette falan dedi renkli gozlu olunca cok dikkat cekiyo gercekten ama disarda da herkes goruyo sonucta
Paylasiyorum. Nazara inanirim ama sosyal medyadam da nazar degecegini sanmiyorum. Bir tek cocuk bizde yok sonucta.

Kizlar daha ince yazmistim. Bebegum oyuncaklara ellemiyor daha dogrusu uzanmiyor parmaklarina degdirince kavriyor. Bunu yazdiigmda 4.5 aykikti 5 ayi doldu. Hala ayni. Sanirim ben bunu cok kafaya taktim. Cunku kimse benimkide uzanmiyor yazmadi. Butun mayis bebislerimiz baslamis uzanlara hepsine masallah. Var mi benim gibi olan. Ya da beni rahatlatacak fikri olann:/
Goz kontrolünü yaptirdiniz mi canim.

Back