2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yapidan cnm ben birşey yapmiyorum her ebeye doktora soruyorum obez olmaz dimi diye anne sütü olunca sıkıntı yok diyorlar. Çok da iyi birşey değil kilo olunca basamiyor ayaklarının üstüne.
masallah canim, obez degilse kilolu bebek iyidir, daha direncli olur. bazi annelerin sutu boyle yagli, besleyici oluyormus. sen de o sansli gruptansin demekki. Allah'im hepimin kuzularini korusun.

Nasıl korkmadı kız sen benden iki hafta önce dogurdun sende ben bile korktum hoopp üstüne bende dogurdum. Pek cesursun masallah :)

Korktum ama bu bebek istememe engel değil :) kısmetse şimdi ikinciyi bekliyorum inşallah zamanına yakın doğar :)

çok. Geçmiş olsun canım ya benim.oglumda olmuştu tam 5 aylikti # yaşına kadar çektik o bronsiloiti sizinki hemen geçer inşallah aklinda olsun peditus şurup.kullanma balgamı direk cigerlere indiriyor
Sagolasin canım inşallah geçer , sekrol ve bricanyl kullaniyorduk sekrolu kestik öksürük yapar dedi doktor ne zormus bebeklerin hasta olması

Allah razı olsun canım evet terleme ve usumeden olmuş okadar da dikkat ediyorm atlet zibinini degistiriyorm degistirene kadar mendil koy hemen müdahale edilmeli doktor dedi onu da yapiyorm ama hastalandı ışte biraz vardı hastaneye gittik bezmi aleme emel diye bi doçent var çok iyi ama çok bekletiyor bi saat muayene ediyor hastanede enfeksiyon kapmasin dedi babası bahçede dolaştılar bir buçuk saat orda usuttu sanırım. Çünkü ufak bi hiriltiyla gittik o akşam öksürük hapsirma başladı. Hala da geçmedi bir haftadır oksurugu yazık öldürmeyi bile bilmiyorlar minik minik zorlaniyo, aman dikkat et inşallah senin bebeginde iyi olur yoktur bir seyi

Çok geçmiş olsun yazık bu yavrulara ya yaptirsan bi dert yaptirmasan bi dert bu aşılar 5. Ayda bizim ikinci doz da

çok. Geçmiş olsun canım ya benim.oglumda olmuştu tam 5 aylikti # yaşına kadar çektik o bronsiloiti sizinki hemen geçer inşallah aklinda olsun peditus şurup.kullanma balgamı direk cigerlere indiriyor

Geöen haftadan beri biz de benzer sıkıntılarla ugrasıyoruz. Önce bogazına bir sey takılmış gibi yutkunamıyordu, huysuzdu. Doktora güttik. Bu sebeple değil ama idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle antibiotik başladık. O gün akşam burun akıntısı, hırıltı, hapşuruk başladı. Sonraki günde öksürük. Öksürük başlayınca doktorunu aradım ventolin şurup başlayalım dedi. Geçmezse ventolin buhar veririz dedi. Cumartesiden beri içiyor ventolini. Öksürük azaldı gibi. Dün ve önceki gün bayagı balgam söktü sanki ventolin. Öksürünce yutkunmaya başlıyordu çünkü. Bir de üstüne ben hasta oldum. Analı kızlı hapşurup tıksırıyoruz. Ay ben hasta olayım da bebeklere bir şey olmasın. Ne yedirebiliyoruz bine içirebiliyoruz. Öylee bekliyoruz sadece. Hayırlısıyla bir dertlerini anlatacakları yaşa gelseler

Canım cok geçmiş olsun. Şimdi hastalalıklar yeniden türedi. Kimi görsem grip. Bugun alısveriş yaparken sümüklü bi kadınla magza icinde köşe kapmaca oynadım elaya gecmesin diye. Mümkün oldugunca bu geçiş dönemlerinde misafir kabul etmemek kalabalığa girmemek gerek bence olan bebeklere oluyor. Benimki prematüre diye ben bu konuda cok fazla hassasım. Biri burnunu cekse sanki vebalı gibi kacıyorum ordan. Gerci senin yazdıkların icimi sızlattı yemiyor icmiyor diyince canım yavrum ya rabbim sifa versin.

Tecrubeli anneler size birsey soracağım. Benim kızın 6. Ayı bitti düzeltilmiş 4. Ayı bitti yani. Bu hafta cığlık atmayı öğrendi. İşin kötüsü bunu sürekli yapıyor artık sesi gitti. Herhangi bi sorunu yok cünkü kucagımda yada onunla ilgilendiğim zaman asla yapmıyor. Ama kafamı baska yöne çevirsem yine basıyor cıglıgı. Nasıl vazgecer? Boğazı acır mı? Yemek yerken bu ara özellikle cok sinirleniyor zaten iştahsız da acaba bundan mıdır?

Kızlar merhaba 29 mayısta sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım şimdi 3.5 aylık iki kere adet gördüm ilk adetim 18 nde ikinci adetimi 14 nde görmüştüm ama şimdi eylül ayında 18nde olmam gerekirken olmadım 6 gun geçti korunuyoruz da sizce hamile olma ihtimali var mı acil cevap verir misiniz

Canım benimde ikinci adetim 11 gün gecikmişti düzensizlik olabiliyormuş birkaç ay ama içinin rahatlaması için test yap istersen

Kızlar merhaba. Ek gıdaya başlayan oldu mu? Ben 3 gündür her fün 1 çay kaşıgı arttırarak yoğurt veriyorum. Yogurdu kendim yaptım tabi. Toplasan 3 günde 1 kahve fincanı etmez verdiğim. Severek yiyor kızım nazar değmesin yarın yoğurdun yanına çok az da taze kabak pişirip vericem. 3 gün kuralı uyguluyorum ama süte alerjisi yoktur benim kızımın. Olsaydı mama yediği için şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl? Deneyimli annelerde fikir verebilirlerse sevinirim tabi. Bu arada biz bugün tam 4 ay 22 günlüğüz

Bizde bugun tam 4 ay 27 günlüğüz bende yoğurt vererek başladım kendim yapıyorum evde pastörize süt ve hazır yoğurt tutan yapıyorum günlük olarak şarbon tehlikesinden dolayı ev sütü ve yoğurdu kullanmıyorum bende 3 gün kuralı ile vermeye başladım ama ben bazen meyve rendeliyorum cam rendesinde bir çay kaşiği falan ondan veriyorum yani tadına baktırıyorum mama vermediğim için su bile vermiyordum bir kaç gündür su veriyorum şimdilik bizde böyle

Reactions: tmz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…