2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
senin durumun da cok zormus ben de en azindan hizmet bekleyen es yoktu. benden birsey istemedi esim bir sure. ama ben o halde temizlik yaparken elektrik supurgesinin sesinden rahatsiz olup bi tv izleyemiyorum diye bagrisi vardi. biz uykuya, dinlenmeye hasret pasam tv keyfi pesinde. dogumdan sonra esim ve annem de dahil herkesten sogudum. annemin 2 adim otemde oturup benle ilgilenmek yerine eften puften islerle ugrasmasi, binbir nazla evime gelmesi, 10 dkka ugrayip yemek, wc,banyo ihtiyaclarimi o surede bitirmemi istemesi... ayri koyuyor bana. elbette ona guvenip de cocuk yapmadim ama benimle biraz ilgilenir diye beklemistim ilk zamanlar.
Allah bizlere guc versin de kimseye muhtac kalmadan bebeklerimize bakabilelim insallah

insallah yavas da olsa gecer bu agri, korkum kalici olmasi. benim belimde tam ignenin vuruldugu yer agridigi icin sucu ister istemez anesteziye buldum ama ins. kalici degildir
Aynen ben de epidurale bağlamıştim dedim hatta sakat kalcam tokezleye tokezleye yurudum 3 ay ki arada hala oluyor yavas yavaş geçiyor canım ancak

Sayfaya bakacagim tesekkurler
Ama canim doktora gidip almasi gereken kilonun cok altinda aldigini gorunce ve doktor bunun sakincalarini anlatinca evet sütüm yetmiyor demek ki diyorsun artik
İşte. malesef doktorlar kolaya kaçıyor. manaya baslayonca emzitemiyoruz haliyle sık sık. Her bebek aynı kiloyu alacak diyede birsey yok. 500gr alıyor olması yeterli diye biliyorum. Daha doğrusu 6. Ayında doğum kilosunun 2 katında olmalı. Siz dediğim gbi oradaki postları okuyun sizin gibi nice anneler var, cvp bulamazsanız sizde bir post açsrsınız.

Kesinlikle katılıyorum.Gruba iyi oldum psikolojim bozuldu adminler kaba kaba emziği bırakacaksım biberonu çöpe atacaksın.emir kipleri havada uçuşuyor.Anne mamayı emziği biberonu keyfinden vermiyor malesef.Ayrıca her emziremeyen anneye aynı yöntem e ben denedim yine emmedi.Her çocuk farklı.Baya sinirlendim yazmamak için zor tuttum kendimi :) bide normal insanlarmış eğitim falan almamışlar boşuna üye olup canınızı sıkmayın bence

Merhabalar. biberonun emziği kauçuk mu? Yumuşak yazmışsın silikon biraz daha sert oluyor. Benim oğlum da pek sevmiyor biberonu. En son nuk tuttu ama yine de iştahla emmiyor. İşe de başlayacağım ona göre deneyeceğim chicco

He
Oh be . Bende bir sorun var sanıyordum. On numara tespit.

Kauçuk canım . Bayağı yumusak . İctigi Suyu mamadan sonra özellikle o bıberonla veriyorum. İcmemezlik yapamiyor. İnşallah işe yarar. Bir tane alıp dene istersen

Haklısın hemşirem her dediğinde haklısın.. ayrıca mama bebekleri öldürmek için değil yaşatmak için yapılmış.. ahlaklı ve sağlıklı olsunlar da varsın mama içsinler zehir değil ya.

Denemek için üye olunabilir ama dediğin gibi emir komuta sistemi ile konuşuyorlar hiç hoş değil..
Yine de yardımcı oldukları vardır ama yaklaşım ve uslupları hoş değil, ben de bir soru sormuştum aman allahım 50 tane cevap beni bi kesmedikleri kaldı :))

Merhaba kızlar, inşallah herkes ve bebisler iyidir . Aman emmese de tek derdiniz mama vermek olsun Allah başka dert vermesin dün baltalimaninda randevumuz vardı doktor kalça kemiği 4 milim kapanmamis palvik bandaji yazdı buna da şükür napalim sonunda iyi olsunlar da. Bir arkadaş daha vardı hatirlayamadim burda bandaj yerine başka bir cihaz almıştı mesajımı görür umarım etrafta bu durumu yaşayan yok napacagimi bilemedim

Kauçuk canım . Bayağı yumusak . İctigi Suyu mamadan sonra özellikle o bıberonla veriyorum. İcmemezlik yapamiyor. İnşallah işe yarar. Bir tane alıp dene istersen
Teşekkürler. Emziriyorum geceleri gündüz de bazen emiyor. Biberon arayışındayım. Hepsine ööö dedi. Nuk silikon tuttu ama dediğim gibi sevmiyor. Az kilo alıyor. Yani sütüm de var ama keşke biberonla da yese. Dışrdan öneriler pek olmuyor emzirmek konusunda. Her bebek kendine özel. Sağlıklı olsunlr

Kizlar biz bebisle hep konusuyoruz Sarki ninni de soyluyoruz ama duzenli olarak dinlettigim muzik ses falan yok Siz dinletiyor musunuz biseyler?

Bi de oyun halisi almaya karar verdim tavsiyelere açığım canlarım :)

Kizlar biz bebisle hep konusuyoruz Sarki ninni de soyluyoruz ama duzenli olarak dinlettigim muzik ses falan yok Siz dinletiyor musunuz biseyler?

Arı vız vız şarkısı en çok dinlediğimiz şarkı canm, ağlarken duysa gülmeye başlıyor. Ebebek ten 70 tlye mi ne almış eşim oyun halısı, Furkan bebe mi ne markası, aslanı öttürüp duruyor kafası ağrıyor heralde bi süre sonra ağlıyor. İyi geldi ama oyun halısı

Bende oyun halısi alacağım.bebek 3.5 ayi gecti 26 sinda 4 aylik olacak.deger mi bilmiyorum 209 229 tl.lik urunler mi 129 tl lik ürünler mi bilemedim.buradaki tavsiyeleri dikkatle not aldim.bende bunu buldum.
Bunu almak iyi de daha salincak veya bebegi taşimaya kanguru almak isterim
Daha ucuz birsey mi alsam bondigonun seruven ormanı gibi

Bebeğiniz 26 mayıs mı doğumlu. Benimkide 25 3 aylık olmuyor mu mayıs doğumlu olanlar
Bizimkide fisher price komşum verdi. Müzikli güzel oyalanıyor sesler çıkarıyor ben memnunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…