- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.821
Selam 26 nisan dogumlu.hamilelik takvimi 10 mayis di.doktor 38 haftada sezaryen yapti ve 26 nisan doğum tarihi oldu :) fisher priceden memnunmuşsun guzel.para vermedigin iyi olmus tesekkürler :)Bebeğiniz 26 mayıs mı doğumlu. Benimkide 25 3 aylık olmuyor mu mayıs doğumlu olanlar
Bizimkide fisher price komşum verdi. Müzikli güzel oyalanıyor sesler çıkarıyor ben memnunum
Kizlar biz bebisle hep konusuyoruz Sarki ninni de soyluyoruz ama duzenli olarak dinlettigim muzik ses falan yok Siz dinletiyor musunuz biseyler?
Bi de oyun halisi almaya karar verdim tavsiyelere açığım canlarım :)
Benim kızım da oyun halisinda oynamayı seviyor 2,5 aylıkken almıştım şimdi 103 günlük artık kucagimdayken oyun halisini yerde görüyor ve bakıp mırıldanıyor koyunca seviniyor 3. Aydan sonra daha bir oynamayı öğrendi öncesinde rastgele vuruyordu şimdi uzanıp çekiyor. Oyun halilarinin çoğunun mantığı aynı bir cingirak, bir diş kasiyici oyuncak, bir ayna, bir de ipini çekince müzik öten bir aslan oluyor markaya göre fiyat değişiyor 6. aya oturana kadar kullanıyor bence ebebekteki furkan 70 tl işinizi görürBende oyun halısi alacağım.bebek 3.5 ayi gecti 26 sinda 4 aylik olacak.deger mi bilmiyorum 209 229 tl.lik urunler mi 129 tl lik ürünler mi bilemedim.buradaki tavsiyeleri dikkatle not aldim.bende bunu buldum.
Bunu almak iyi de daha salincak veya bebegi taşimaya kanguru almak isterim
Daha ucuz birsey mi alsam bondigonun seruven ormanı gibi
ANladım şimdi:)) evet almayı düşünürken kadar komşum verdi çok iyi olduSelam 26 nisan dogumlu.hamilelik takvimi 10 mayis di.doktor 38 haftada sezaryen yapti ve 26 nisan doğum tarihi oldu :) fisher priceden memnunmuşsun guzel.para vermedigin iyi olmus tesekkürler :)
ay bizimkinde daha hiç hareket yok ya.gerçi dün aldım ama.bugün yine yatırdım bana bakıp duruyor.acaba bizimkinde mi bi sıkıntı varBenim kızım da oyun halisinda oynamayı seviyor 2,5 aylıkken almıştım şimdi 103 günlük artık kucagimdayken oyun halisini yerde görüyor ve bakıp mırıldanıyor koyunca seviniyor 3. Aydan sonra daha bir oynamayı öğrendi öncesinde rastgele vuruyordu şimdi uzanıp çekiyor. Oyun halilarinin çoğunun mantığı aynı bir cingirak, bir diş kasiyici oyuncak, bir ayna, bir de ipini çekince müzik öten bir aslan oluyor markaya göre fiyat değişiyor 6. aya oturana kadar kullanıyor bence ebebekteki furkan 70 tl işinizi görür
Canım koydukca alışıyor öğreniyorlar daha çok zaman geçiriyorlar başta benimki de 5 dk da sıkılıyor ağlıyordu şimdi yarım saat duruyoray bizimkinde daha hiç hareket yok ya.gerçi dün aldım ama.bugün yine yatırdım bana bakıp duruyor.acaba bizimkinde mi bi sıkıntı var
Ben sütle beraber veriyorum o yuzden gunde 2 yada 3 sefer 60 cc dedi danismanMama veren arkadaşlar tek seferde kaç cc veriyorsunuz ? Bir de kaç saatte bir veriyorsunuz?
Bizimki ellerini yiyo mamamı yemiyo. Mama da denedim ama başaramıyoruz anlayamadım gitti stress olıyorum artık offf
Ilk basta sadece bakiyo bikac gun sonra saldirmaya baslar eger hareketli bi bebekseay bizimkinde daha hiç hareket yok ya.gerçi dün aldım ama.bugün yine yatırdım bana bakıp duruyor.acaba bizimkinde mi bi sıkıntı var
Bizde 60 cc anca emiyoruz. Çok zor memede de ağlıyor. Öğn saatlerini arttırmayı deneyeceğim. İnş olurBen sütle beraber veriyorum o yuzden gunde 2 yada 3 sefer 60 cc dedi danisman
Kızlar göz muayenesi 3. Ayin içinde yapılıyordu değil mi? Nasıl bir işlem uygulanıyor acaba
Arı vız vız şarkısı en çok dinlediğimiz şarkı canm, ağlarken duysa gülmeye başlıyor. Ebebek ten 70 tlye mi ne almış eşim oyun halısı, Furkan bebe mi ne markası, aslanı öttürüp duruyor kafası ağrıyor heralde bi süre sonra ağlıyor. İyi geldi ama oyun halısı
Bende oyun halısi alacağım.bebek 3.5 ayi gecti 26 sinda 4 aylik olacak.deger mi bilmiyorum 209 229 tl.lik urunler mi 129 tl lik ürünler mi bilemedim.buradaki tavsiyeleri dikkatle not aldim.bende bunu buldum.
Bunu almak iyi de daha salincak veya bebegi taşimaya kanguru almak isterim
Daha ucuz birsey mi alsam bondigonun seruven ormanı gibi
Bebeğiniz 26 mayıs mı doğumlu. Benimkide 25 3 aylık olmuyor mu mayıs doğumlu olanlar
Bizimkide fisher price komşum verdi. Müzikli güzel oyalanıyor sesler çıkarıyor ben memnunum
Selam kızlar.ya birşey soracam.bu topikte benden başka doymayan var mıay hamilelikte bile kendimi tuttum ama şimdi tutamıyorum.özeliklede tatlı konusunda dayanayım biraz diyorum ama yok gözüm dönüyor resmen
Benim kızım da oyun halisinda oynamayı seviyor 2,5 aylıkken almıştım şimdi 103 günlük artık kucagimdayken oyun halisini yerde görüyor ve bakıp mırıldanıyor koyunca seviniyor 3. Aydan sonra daha bir oynamayı öğrendi öncesinde rastgele vuruyordu şimdi uzanıp çekiyor. Oyun halilarinin çoğunun mantığı aynı bir cingirak, bir diş kasiyici oyuncak, bir ayna, bir de ipini çekince müzik öten bir aslan oluyor markaya göre fiyat değişiyor 6. aya oturana kadar kullanıyor bence ebebekteki furkan 70 tl işinizi görür
Sanirim benimki ac olduğundan mamayida dandirikten biberonuda hemen aldiBizde 60 cc anca emiyoruz. Çok zor memede de ağlıyor. Öğn saatlerini arttırmayı deneyeceğim. İnş olur
Maşallah size yok valla biberon denedim kaç tane ama genel hali iştahsızSanirim benimki ac olduğundan mamayida dandirikten biberonuda hemen aldi
Merhaba ben 2 aylıkken götürdüm doktor sadece takip edip etmemesine baktı ve 6 aylıkken bi daha kontrole çağırdıKızlar göz muayenesi 3. Ayin içinde yapılıyordu değil mi? Nasıl bir işlem uygulanıyor acaba
Aynen canım benim. Ne yapalım. Sağlıklı olsunlar .iyi olsunlar bu bana yetiyor .Haklısın hemşirem her dediğinde haklısın.. ayrıca mama bebekleri öldürmek için değil yaşatmak için yapılmış.. ahlaklı ve sağlıklı olsunlar da varsın mama içsinler zehir değil ya.
Benim bebegim de 14 Mayıs doğumlu. Gunduz Yaklaşık 2 saat te bir geceleri 3 saatte bir 60-70 CC mama vermeye çalışıyorum. Bazen içmiyor yarısini iciyor. Bazen hepsini içiyor. Çok kilolu bir bebek değil. Sagligi yerinde buna sukur. Sma mama yiyor. Aptamil aldım geçenlerde sevmedi. Tekrar sma mamaya dönduk. Her bebek farklı. Haklisin.Teşekkürler. Emziriyorum geceleri gündüz de bazen emiyor. Biberon arayışındayım. Hepsine ööö dedi. Nuk silikon tuttu ama dediğim gibi sevmiyor. Az kilo alıyor. Yani sütüm de var ama keşke biberonla da yese. Dışrdan öneriler pek olmuyor emzirmek konusunda. Her bebek kendine özel. Sağlıklı olsunlr
Furkan marka benim aklima yattı gibi.209 tl çok yüksek kac oyuncak alınır.bende tüp bebek tedavisinin progestan iğneleriyle başlarsak 2 yılda 17 kilo aldım.benimde kilolar öylece duruyor.demek ki normalmis bende tuhaflik yokmusA oyle mi doktor bahsetmedi ya bize
Tesekkurler canim ben de arı vız vız dinlettim bayildi
Cok guzelmis videoyu izledim ama fiyat 209 tl bi dusunmem lazim
Alinca haberleselim canim
Ben de doymuyorum ve bu durum son zamanlarda artti Dogumdan sonraki ilk zamanlar istahsizdim simdi git gide doymaz oldum Zaten hamilelikti dogumdu vs derken gecen gun hesapladim da evlendigim gun ve suan arasinda 20 kilo var Üç senede 20 kiloyu almisim verecek gibi de durmuyorum
Tesekkurler kizlar
Canım benim bebegimin ayaklari pevli . Ortasında demir kopru olan ayakkabilari giyiyor. 1 ay oldu . Alıştı yavrum yavaş yavaş. Bizim önümüzde çok uzun bir süre var. Ayaklari tekrar içe dönmemesi için .İnşallah senin yavru da iyilesecek.Merhaba kızlar, inşallah herkes ve bebisler iyidir . Aman emmese de tek derdiniz mama vermek olsun Allah başka dert vermesin dün baltalimaninda randevumuz vardı doktor kalça kemiği 4 milim kapanmamis palvik bandaji yazdı buna da şükür napalim sonunda iyi olsunlar da. Bir arkadaş daha vardı hatirlayamadim burda bandaj yerine başka bir cihaz almıştı mesajımı görür umarım etrafta bu durumu yaşayan yok napacagimi bilemedim
Bugün ve dün annemin evinde kaldım.sıcaktan sanırım bebek mamaya ağzını sürmedi.seninde öyle mi acaba sıcakla ilgili mi konu ? benim 40 dk emzirip ondan sonra en son artarak 90 100 cc ye kadar gundüz 3 4 saatte bir iciyordu.su an bira mayası ile süt arttı.bebekte mamayı kendiliginden azalttı.emzirdikten sonra 60 cc mama ancak içmeye başladı.ben önce 90 cc yapip artani döktüm.su ansa tamamıni döküyorum hic icmedi.hemsire "sen oburiks mi oldun" demisti öyle rahat iciyor aslında.senin durumunda zormus.istahsiz gibi olunmasıMama veren arkadaşlar tek seferde kaç cc veriyorsunuz ? Bir de kaç saatte bir veriyorsunuz?
Bizimki ellerini yiyo mamamı yemiyo. Mama da denedim ama başaramıyoruz anlayamadım gitti stress olıyorum artık offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?